Jump to content
PirateClub.hu

gufcsi

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Erdély

gufcsi's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

4

Közösségi hírnév

  1. gufcsi

    Teszt

    Ok, akkor újrafogalmazom: Nem szószerint nézz tükörbe, hanem inkább nézz önmagadba(ra). Röviden ennyi. Bővebben: Soha nem úgy ismertem magam, mint egy lelkizős, buzgómöcsing gyereket, viszont bevallom, amikor ezeket a képsorokat megnéztem, majd kiesett a könnyem. Csak ezért posztoltam fel ide, hogy hadd'lám másra is ugyanilyen hatással lesz, vagy csak én vagyok vajszívűbb, mint az átlag...ettől lett a post címe teszt.
  2. gufcsi

    Teszt

    Köszönöm, hogy egyáltalán megnéztétek ezt jópáran... Annál jobban örvendenek annak, hogy senkinek nem volt hozzáfűznivalója... ugyanis ehhez a videóhoz nincs amit hozzáfűzni... ezt egyszerűen látni, vagy (isten őrizz) átérezni kell...tehát köszönöm mindenkinek, aki egyszerűen vette a fáradságot és megnézte ezt a négyperces-t.
  3. gufcsi

    Teszt

    Nézzétek meg ezt a négyperces filmecskét, majd nézzetek tükörbe. http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE No comment.
  4. Igazi filmritkaságokat teszel közkinccsé. Hálás köszönetem értük!

  5. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Tökéletes választás, nekem is nagyon tetszett.
  6. gufcsi

    2009 legrosszabb filmje

    Top Five: 1, Mutáns krónikák 2, Zombieland 3, Transformers 2 4, Álom.net 5, Terminator 4 Most, hogy visszanyálaztam az előttem hozzászólók írásait, látom hogy másnál is nagyjából ezek az "alkotások" érdemelték ki a "Pirate-Bádog-Málnát".
  7. gufcsi

    Az 5 legelképesztőbb csattanó

    1, Fight Club 2, Se7en 3, Oldboy 4, Die Welle 5, Pandorum Na jó, az utolsó kettő nem üt akkorát a végén, de olvassátok el a regényt, amelyből a film inspirálódott.
  8. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Na látod, ezzel már teljesen egyetértek. Sajnos ez van, egyes filmeknél, ahol a filmreklámra fordított büdzsé az egeket súrolja, ott az RTL-klub Mónika, Balázs...stb. showján felnőtt tini előbb utóbb, ha másért nem is, de a "szomszéd már látta" effektus hatására beül és megsasol egy-két B kategóriás, de ugyanakkor agyonreklámozott múvit is. Mert amikor már a csapból is egy bizonyos film reklámja folyik, akkor bizony egy napi 5-6 órát a TV előtt kuksoló(és implicite megszámolhatatlan reklámblokkot végigszenvedő) tizenéves úgy érzi, hogy összedől a világ, ha ő azt a bizonyos filmet nem nézheti meg. Ami szomorú, az egészben, hogy igazából nem is ő hibáztatható érte, hanem ez a reklám-hátán-reklám világ, amelybe beleszületett. És hogy érezd, hogy mennyire mindenkibe beledöngölték a reklámjaikkal bizonyos termékek márkaneveit, ajánlok egy játékot: Gondolj egy pelenkamárkára! Ha nem a Pam...rs jutott eszedbe, itt helybe lesz...om magam. Ha most azt írod, hogy a Lib...ó jutott eszedbe, az nem jár.
  9. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Apropó Avatar...lzprince barátom, abban igazat adok, hogy rengeteg az agyatlan, minden mondanivalótól mentes film, de bucmac ebben a pár sorban minden lényeget leír: Abszolute igazat adok ennek a gondolatmenetnek, annyit fűznék még hozzá, hogy az Avatar, mint olyan(ööö...akarom mondani olyan, amilyen ) a mostani filmipar terméke. Az pedig köztudott, hogy filmipar=szórakoztató ipar. Ergo: egy film nem feltétlenül kell minden esetben tanulságokkal teletűzdelt story legyen, néha elég ha csak szórakoztató. Az emberkék általában nem tudásszomjtól vezérelve ülnek be egy moziba egy múvit megnézni, inkább kikapcsolódásképpen, szórakozni. Hogy ez jött ki most a szavazáson nyertesnek? Habár én távolról sem rá szavaztam, semmi gondom vele, ez a tény is bizonyítja, hogy ide a fórumra nem tanulni, hanem szórakozni vágyó emberkék járnak inkább filmet letölteni. Gondolom a fórum ezen részlegét látogatók átlagéletkora úgy sacc per kábé nem, vagy alig éri el a 18 éves kort. Ez pedig messze nem reprezentetív adat a Magyarország-i átlag filmnézők életkorbeli megoszlásának arányát tekintve. Egy egész ország filmkultúráját nem néhány tucat szavazat után kell megítélni, beskatulyázni. Gondolom egy, az ittenihez hasonló szavazatot pld. ha a Duna-televízió írt volna ki, akkor az Avatarnak kb. akkora esélye lett volna nyerni, mint egy háromlábú sünnek a négysávos autópályán átkelni. Pedig azt az adót is nézik párszázezren...igaz, hogy a nézők átlagéletkora úgy valahol az 50 és halál közé tolódik. U.i.: Ezzel a pár sorral nem az a célom, hogy ismételten polémiát keltsek az oly sokat említett film körül. Én egyáltalán nem rá szavaztam, ettől függetlenül, mint szórakoztató alkotás tetszett.
  10. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Gratula, minden tiszteletem a győzteseknek. Hehe, ez az emoticon is majdnem olyan látványosra sikeredett, mint az Avatar , kár, hogy nem 3D-s.
  11. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Teljesen egyetértek, a kettő csak érintőlegesen találkozik egymással. Viszont azt tudom, hogy a pudding próbája az evés és két említett személy más fórumokon már töltött/tölt be hasonló szerepkört nagyon is profi módon. Gondolom, mellékesen az nem gond, ha egy modi ért a filmekhez. Így könnyebben rendet tud(na) tartani. Félre ne érts, semmi gondom a mostani modik munkájával, nagyon is teszik a dolgukat, de gondolom egy kis segítség néha nekik is jól jönne, hisz négy pár szem többet lát(na), mint kettő. No de ne offoljuk szét a topikot, nem ezért nyították...
  12. gufcsi

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Igaz, hogy csak szavazni ugrottam be a topikba, de a fenti hsz.-okat végignyálazva nem tudom megállni, hogy ne fűzzek hozzá én is néhány mondatot. Kezdeném azzal, hogy kivénültem már jópár Pirateclub-hoz hasonló fórumról, koromról bővebben annyit, hogy gyerekként jelen voltam a Csillagok háborúja IV.-Egy új remény mozibemutatóján. (Ne kezdjetek el rögtön keresgélni az IMDb-n, ideírom a dátumot is: 1977 nyarán láttam) Tehát nyugodtan hívhattok papának, ha kezétcsókolomoztok sem sértődök vérig. Sok-sok év filmnézéses tapasztalatom után a fenti (és nem csak a fenti, hanem más topikba is írt) hozzászólásokból véleményem szerint az derül ki kristálytisztán, hogy a Movies topik (és általa a Pirateclub) nagyon sokat nyerne, ha a siteadmin moderátori rangra emelné Cesc18 és lzprince felhasználókat, na persze, ha az imént említett személyek ezt el is vállalják. Mérföldnyi távolságból látni, hogy ez a két ember a kisújjából rázza ki a filmkultúrát, profi szinten értenek a múvikhoz. Lehet, hogy a hsz.-om nem épp a témához illik, a modik, ha off-nak ítélik meg, úgy kérem töröljék.
  13. gufcsi

    Mi a véleményetek a mai filmekről?

    Zolikám, ezzel tejesen egyetértek. Más: majdnem esküdni mertem volna, hogy mihelyst valaki lehúzza Depp Johnnykát, rögtön beugrasz két mondat erejéig, hogy megvédd...
  14. Érdeklődéssel olvastam az eszmefuttatásotokat, habár nagyon ritkán kukkantok be ide a "Gumi"-ba. Viszont a fentebb beidézett megállapítással tökéletesen egyetértek.
×
×
  • Create New...