Jump to content
PirateClub.hu

bordello

Veterán
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bordello


 1. Spoiler

  Halihó!

  2 javaslatom lenne, esetleg Data.hu és/vagy zip tömörítés nem működhetne? Ezzel mindkét problémát ki lehetne lőni és csak kicsit több meló. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem én is az áldozatos munkáját a feltöltőknek! :)

  A  Data.hu én azért nem ajánlanám mert sajnos minden fórumon vannak olyan emberkék akik feljelentgetik a feltöltött tartalmakat  és törli a data a szerverről.A sorozatok topikban olvastam ,hogy már nem egy feltöltő befejezte a megosztást ,mert ezek a " fórumtársak " bejelentik a feltöltést és 2-3 nap mulva már törlésre is kerül .
  A magam részéről a  file-uporg és a 4filenet  tárhelyeket tartanám a legjobb választásnak

   


 2. Szia Laco

  Javasolnám neked az epub problémára  , hogy ha  Totalcomanderrel lezippnéd  akkor nem kell semmilyen átalakitás és igy felmegy bárhova a fájl.
  Ez egy ingyenes epub lezippelve. A 4filenetről nekem is simán megy a letöltés

   jokai.mor_-_gazdag.szegenyek.epub

   

  Hidden Content

   Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

   

  • Thanks 1

 3. Sziasztok

  Sajnos ezekre az oldalakra rátelepedtek adathalász és virusterjesztő applikációk ezért szinte használhatatlanná váltak ,nekem már a viruskereső adatbázisában is benne vannak

  ezért max a chaptáig engedi hogy eljussak.

  Régi motoros vagyok ezért mondom hogy az ide feltöltött tartalmak a letöltés szempontjábol nem elérhetők

  Sok köszönet Laco80 feltöltőnek hogy megossza velünk ezeket a tartalmakat ,de ez igy ezeken a tárhelyeken már nem lesz lehetséges ,próbáltam VPN-el letölteni négy földrészen lévő szerverrel de az eredmény ugyan az ,vagyis globálisan blokkolva lettek ezek a tárhelyek .

  Arra kérném Laco80 feltöltőt ,amennyiben ugy gondolná hogy a fórumtársaink letudják tölteni  a fájlokat olyan tárhelyet válasszon amelyek még nincsennek blokkolva.

  Ez a tárhely amelyikről tölthető a tartalom

  Hidden Content

   Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

  Sok köszönet és hála illeti meg a feltöltőket. Az ő munkájuk nélkül nem jutnánk hozzá ennyi jó könyvhöz ,remélem meghalgatják a kérésünket

  • Like 1
  • Thanks 1

 4. A dll -be spam van beépitve ,ha vissza tudom kodolni ,akkor a spam helyére zéró byte-ket irok a winhex-el ,csináltam már ilyet ,csak az a dll nem volt packerrel csomagolva

  ha a winhex-el megnyitom a dll-t akkor a szövegre rá lehet keresni és kitudom iktatni.

  Letöltöttem az UPX-et de nem tudom mit csináljak vele mert nem történik semmi ha rákattintok az egérrel

  Nem ismerem a program nyelveket , -->UPX-el -d opcióval teheted meg (upx -d lybrar.dll, UPX3.04+)<-- ez szerintem DOS-parancs lehet ,amit sajnos nem ismerek.

  Ha megtennéd hogy kicsomagolod azt sokat segitene.

×