Jump to content
PirateClub.hu

KJM

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About KJM

  • Születésnap 08/13/1986

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Bezerédjfalva

KJM's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. KJM

    Előadók

    A.C.A.B. Szebb jövőt! KJM
  2. KJM

    Együttes szólánc

    Lord Szebb jövőt! KJM
  3. KJM

    Együttes szólánc

    Stratégia Szebb Jövőt! KJM
  4. KJM

    Együttes szólánc

    Egészséges Fejbőr Szebb Jövőt! KJM
  5. A "Fütyülős" nevű szeszesital reklámzenéje szól. Ha barátnőm hív, akkor a Pokolgéptől az "Itt és Most" című daluk csendül fel. Szebb Jövőt! KJM
  6. Optiarc DVD RW AD-7201A Szebb Jövőt! KJM
  7. KJM

    Züllöttségi Teszt

    Nagyon jó kis teszt, jókat nevettünk öcsémmel. Szebb Jövőt! KJM
  8. Köszönöm szépen a segítségeteket! Szebb Jövőt! KJM
  9. Ja...és amit én írtam konfigban elegendő lenne csak a videokártyán és a táp/házon változtatni? A többi alkatrész (alaplap, memória stb.) rendben lenne vagy azokat is érdemesebb lenne-e lecserélni? Köszi!
  10. Halihó! Megint itt vok...Köszönet mindenkinek,aki írt! kucsar1, köszönöm szépen az ötleted! Azt szeretném kérdezni, hogy amit írtál alaplap az nem lenne gyenge ehhez a konfighez? Nem lenne jobb 1 picivel drágább? Nem szeretnék kötekedni vagy ilyesmi, csak érdeklődöm, nem akarok rögtön az első ötletbe beleugrani, előbb csak informálódom. Remélem nem baj... Köszönöm szépen! Szebb Jövőt!
  11. Adjon az Isten! Egy új gépet szeretnék vásárolni, amit netezésre, játékra, filmnézésre és egyéb dolgokra szeretnék használni. Találtam egy ilyet: Alaplap: Gigabyte, AMD770 chipset, GA-MA770-DS3, Processzor: AMD Athlon X2 6000+, Memória: Kingmax DDR2, 2 GB-os, 800 MHz-es, Winchester: Samsung SATA2, 7200 rpm, 16 MB, 320 GB-os, DVD-író: Samsung 20X +/-, Dual Layer, Videokártya: ATI Radeon HD3650, 512 MB RAM, DDR4-es, Hangkártya: alaplapra integrált 6 cstornás 5.1-es, Hálózati kártya: alaplapra integrált Gigabit 10/100/1000 Mbps-os, Hangszóró: Genius SP-S 110, Egér: Genius XScroll optikai, PS/2-es, Billentyűzet: Codegen KB 2007, magyar nyelvű, PS/2-es, Ház: ATX Mercury KM8x fekete, 450 W-os táppal. Ez a konfiguráció kb. 90000 Ft-ba kerülne. Igazából nem is szeretnék többet költeni a gépre. A kérdésem az lenne, hogy megérné-e ez a gép a fent említett árat vagy be lehetne-e szerezni egy ugyanilyen teljesítményűt olcsóbban? De szeretnék ragaszkodni az AMD procihoz és az ATI videókarihoz. Kérlek Titeket, sgítsetek! Mindenféle választ, hozzászólást, véleményt szívesen fogadok! Válaszaitokat előre is köszönöm! Szebb Jövőt!
×
×
  • Create New...