Jump to content
PirateClub.hu

[P]laci

Veterán
  • Pontszám

    167
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: [P]laci

  1. [P]laci

    Windows 7-et használsz vagy xp-t?

    A laptopomon nem kooperál rendesen az XP-vel, ezért azon Win7 x64. A PC-n is Win7 csak ott x86.
  2. Én t17t-re voksoltam. Véleményem szerint egy fontos fejezet vette kezdetét itt PC-n, amikor ő nekikezdett tevékenykedni. Ettől függetlenül bárkire szavazhattam volna a választhatók közül, hisz mind elég sokat tettek már ezért a közösségért!
  3. [P]laci

    Megjelent az Ubuntu 10.10

    Ma kipróbáltam a Live verziót. Sőt ezt a hsz-t is az alól írom/írtam. Tapasztalataim: A Lucidhoz képest gyorsabbnak tűnik mindenféleképpen. Még kipróbálom a Kubuntut gyorsan (szerintem a 10.04-es eléggé rossz volt kde gui-val...), de nagy a késztetés, hogy a laptopon cserélem a linux mint 9-et erre a friss ubuntu verzióra!
  4. [P]laci

    House

    Wilson doki hangot vált
  5. [P]laci

    megasztár vs. x-faktor

    Nem szeretek tvzni... Ettől függetlenül az X-faktor megtetszett, néha pihi gyanánt belelesek. A Megasztár különben egy média hulladék. Meg az összes sztárja. Egyetlen pozitívum az X-ben, hogy Nagy Feróékban van annyi gerinc, hogy megmondják: "Édes fiam, ez egy sz@r! Pápá!" A Megafosban gusztustalan a zsűri, meg úgy az egész.
  6. [P]laci

    House

    Végre elkezdődött! >>>Dr. House (House M.D.) 7. évad angol hanggal és magyar felirattal<<<
  7. Opera és IE alól nincs ilyen üzenet, szóval elég vicces.
  8. [P]laci

    Te melyik megyét képviseled?

    B-A-Z megye! De tanév alatt Hajdú-Bihar is természetesen!
  9. [P]laci

    Google vagy Yahoo

    Google a barátod, Wiki a bnőd! Fekete Google = Blackle http://www.blackle.com/
  10. Én ehhez a témához most már tényleg nem szólok hozzá. Megcsúfoljátok a tudományt... igaz a filozófia is tudomány, csak nem nálam.
  11. Ne vedd magadra, nem rád céloztam. Csak általánosságban írtam. Különben meg nem becsülöm azt a könyvet, csak egy mérce a mai tudásunkról, ami biztos. Mindennel kapcsolatban persze, hogy nem végeztem kísérletet... DNS-t, RNS-t szeparáltam, DNS-t emésztettem meg enzimmel... közel sem sok kísérlet amit csinálhattam... 4 órás gyakorlat keretébe alig fér bele pár kísérlet.
  12. A tudomány fejlődik piszok gyorsan, és ezzel tisztában is vagyok. De itt egyesek a neten (több tudományos cikk vagy akár user) úgy beszélnek bizonyos témákban, mintha mindennapi dolgok lennének. Én a perpillanat aktuális és tudományos körökben elfogadott verziót mondtam és nem a fikciót. Amúgy mindig utáltam a neten "tudományos" cikkeket olvasgatni... Semmi alátámasztás, semmi konkrétum, csak szavak dobálása folyamatosan.
  13. @b4m: Biokémiából vitatkozhatunk... 800 oldalas friss tankönyvemet bescanneljem neked? Amúgy halál is az élet része, meg a félelem is. Az utóbbit le lehet győzni több módon is, az előbbihez sok sikert.
  14. A DNS repair funkciót ki kéne ahhoz kapcsolni. (Hogy a lehető legegyszerűbb módon fogalmazzak. ) Azt pedig nem lehet, mert akkor a szemikonzervatív replikáció során fellépő összes többi hibát sem javítaná az enzim.
  15. Ez nem a Stargate, meg hasonló filmek... Amit leírsz jelenleg képtelenség. Minden egyes sejted DNS-ét kellene átírni, aminek megvalósítása rengeteg akadályba ütközik.
  16. Legfrissebb tanulmányaim szerint az emberi sejtbe genetikailag van kódolva az apoptózis (programozott sejthalál). Meghatározták, hogy ez a sejthalál valahova 135-140 év köré datálható. Ergó ennél többet hiába próbálnánk meg élni, ha a sejtjeink meghalnak... Amúgy meg szerintem ne keverjük már a tudományt össze az erkölcsösséggel... Tudomány van, fejlődik pont. Erkölcs volt, illetve van még pici és visszafejődik pont. A tudomány fejlődik magától, az erkölccsel kéne foglalkozni és nem azt latolgatni, hogy víz, éhezés, meg nyugdíjasok... Ha kiűznénk a világunkból ezt a túlburjánzó (neo)liberalizmust és erkölcsös gondolkozásra, valamint életre tanítanánk az embereket rögtön nem kellene aggódni az ilyen hírek hallatán.
  17. [P]laci

    House

    House M.D. 7. évad promo Készüljetek szeptember 20., hétfő PREMIER! Továbbra is töltöm fel a gyors tárhelyekre!
  18. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert amióta sok dolgom van nem bannoltam... És az volt már lassan 1650 éve...
  19. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert már vasárnap van és a többi bannoló még punnyad!
  20. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert már régen bannoltam...
  21. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert vasárnap van.
  22. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert szombat van és ma van a szülinapom. Mellesleg jó kis party volt itt Debrecenben a Deep-ben.
  23. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert Frosty-é jobb. Az A7X tetkók nagyon pöpecek.
  24. [P]laci

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva több okból kifolyólag: 1. mert azt mondta, hogy én nem Bubuzhatok, 2. mert ma még én nem is bannoltam és ezt be kell pótolnom. :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Create New...