Jump to content
PirateClub.hu

JackOneill19

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

JackOneill19's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. JackOneill19

    Microsoft Windows 8

    az előt lecsekkolom majd, a másodikat holtudom megnézni? q9450-em van.
  2. JackOneill19

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok! Szerettem volna lecserélni a réges-régi XP-t egy win 8.1-re. ellenőriztem, megfelel a konfig a winyónak, majd leszedtem kettőt is az itteni kollégáktól, majd usbre kiírattam az adott programokkal. Utána bootolást beállítottam, gép újraindít és betölt...ené a dolgokat de megáll az egész egy fekete képernyőnél amin egy csempe kék logo van és onnan nem megy tovább. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a tré? Előre is köszönöm a segítségeket! ^^
  3. Valaki meg tudná mondani, hogy hol tudnám megnézni az Arsenal - Barcelona meccset? Azt láttam, hogy a Digi Sport közvetíti, de sajnos olyan adónk nincs, tehát valamilyen netes megoldás érdekelne. Előre is köszönöm!
  4. JackOneill19

    Stargate SG1

    legjobb évadok a 1-6ig. elb*szták avval, hogy Oneill-t előléptették és nem ment küldetésekre, utána meg a Landry és a másik csávó, a neve nem jut eszembe, csak annyi h Ben Browder játsza. Eléggé próbálták Oneillessé formálni de sztem rosszul sült el. Gateworldön azt olvastam, hogy az őj SG-1 filmben Oneill lesz a központban, de elég megnézni a Continuum trailert, ahol a közönség ujjong mikor megjelenik benne. Ő volt a sorozat szive-lelke! link a trailerhez: http://www.youtube.com/watch?v=II52g4ulAmk
  5. Sziasztok! Van egy régebbi IBM gépem és újra szeretném rakni a Windows Xp-t rajta, de az IBM Setup Utility-ban nem vágom, hogy hol lehet beállitani, hogy lemezről bootoljon a windows. Próbáltam a Startup Sequence-ben első helyre rakni a meghajtót amiben a lemez van és mentés ujrainditás de semmi.
  6. JackOneill19

    Kézi konzol vs. Konzol

    HALI! Az lenne a kérdésem, hogy Gameboy Advance gépbe a Gameboy Color játékok mennek-e? Kösz! Inkább kézi, sima helyett meg inkább pc:)
×
×
  • Create New...