Jump to content
PirateClub.hu

dolfina

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About dolfina

  • Születésnap 11/09/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme

dolfina's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. dolfina

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    Én Shrek Fiónája lennék! /A Fióna kelta eredetű női név, jelentése: szőke, világos (hajú)./
  2. dolfina

    Kedvenc Vers, Idézet

    „... - Mi az, hogy „igazi”?- kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. - Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú? - Az, hogy „igazi” az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. – felelte Bőr-lovacska. - Az, hogy „igazi” vagy az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igazi. - Nem fáj az? – kérdezte Bársony-nyuszi. - Néha fáj. – mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. - De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj. - Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként? - Nem hirtelen történik – mondta Bőr-lovacska – csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd lekopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden izületed lötyög. De ha igazi vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében akik úgyse értenek semmit. ...„ Margery Williams
  3. dolfina

    Drog vagy Alkohol?

    Én vagyok olyan vagány csaj, hogy ezek nélkül is tudok nagyon jót bulizni! Sajnálom azokat,akikben nincs meg ez és valamivel pótólnia kell.
  4. dolfina

    A hét napjai születés szerint

    Én szerdai vagyok! ...az igazság mindig valahol félúton van!
  5. dolfina

    Melyik bank ügyfele vagy?

    Én Erste ügyfél vagyok, de csak a munkahely miatt, muszájból lettem az! Miért van az, hogy a pult másik oldálan lévők azt hiszik, hogy felettünk állnak? ...valaki közölhetné velük, hogy ugyanolyan emberek, mint mi!
  6. dolfina

    Kedvenc Vers, Idézet

    Váci Mihály: Még nem elég! Nem elég megborzongni, de lelkesedni kell! Nem elég fellobogni, de mindig égni kell! És nem elég csak égni: fagyot is bírjon el, ki acél akar lenni, suhogni élivel. Nem elég álmodozni. Egy nagy-nagy álom kell! Nem elég megérezni, de felismerni kell! Nem elég sejteni, hogy milyen kor jön el; jövőnket - tudni kell! Nem elég a célt látni; járható útja kell! Nem elég útra lelni, az úton menni kell! Egyedül is! Elsőnek, elől indulni el! Nem elég elindulni, de mást is hívni kell! S csak az hívjon magával, aki vezetni mer! Nem elég jóra vágyni: a jót akarni kell! És nem elég akarni: de tenni, tenni kell! A jószándék kevés! Több kell: - az értelem! Mit ér a hűvös ész?! Több kell: - az érzelem! Ám nem csak holmi érzés, de seb és mély szenvedély, keresni, hogy miért élj, szeress, szenvedj, remélj! Nem elég - a Világért! Több kell: - a nemzetért! Nem elég: - a Hazáért! Több kell most: - népedért! Nem elég - Igazságért! Küzdj azok igazáért, kiké a szabadság rég, csak nem látják még, hogy nem elég! Még nem elég!
  7. dolfina

    melyik a legjobb sport

    Ha szavazni kell, én a lovaglásra voksolok. A ló intelligens, igazi társ. Ezzel a sporttal nem csak a fizikai állapotod, a lelked is fejlődik! Megtanulsz gondoskodni, odafigyelni, összedolgozni, alkalmazkodni, együttérezni... aki lovak közelében nőtt fel vagy él, az tudja miről beszélek. Nem véletlenül használják a különböző terápiákhoz sem!
  8. dolfina

    Ki melyik TV műsort szereti???

    A Világfalut én is szerettem. Most a Beugró a kedvencen. Szórakoztató, igényes, kreatív...
×
×
  • Create New...