Jump to content
PirateClub.hu

spirituell

ViP
  • Pontszám

    58
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About spirituell

  • Születésnap 12/19/2006

Profile Information

  • Lakhely
    Törvényen Kívül

spirituell's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A következő érdekelne: 1. változat: Van egy *avi és egy *srt fájlom. Erre az *avi-ra nem tudom ráégetni a feliratot, mert VirtualDub 64bit-hez nem működik a 32 bit-es Subtitler.vdf filter. Milyen programmal lehet ráégetni a feliratot? 2. Ha ezt a feliratozott *avit konvertálom *flv-be, megmarad-e a felirat? 3. A másik verzió: *flv-be átteszem az *avit, és ebbe hogyan égessem bele az *srt feliratot? És milyen programmal? Előre is köszi.
  2. spirituell

    Formula 1

    Egy álom lesz ez a 3 év Már 5 éve megmondtam,hogy ő is megkapja a helyet, persze mindenki köpködött, hogy úgyse. Dehogynem, akkor volt hülye, mikor a konkurens Mclarennél majdnem derékba törték a karrierjét. Jól tette, hogy eljött onnan, még ha 2 évig nem is volt az élmezőnyben, de újra megmutathatja. Reméljük a Ferrari jó autót tesz alá...
  3. Nem tudok pm-et írni, állítsd át az üzenetfogadódat.

  4. spirituell

    Formula 1

    Briatore majdnem több világbajnokot kitermelt már, mint a többi együttvéve, nyilván tudja mit miért mond. Majd mikor Alonso újra nyeri a VB-t, akkor fogok én nagyokat nevetni.
  5. Jó újra itt látni téged =)

  6. spirituell

    Formula 1

    Egyetértek, maximálisan. A mezőny legjobbja most is Fernando Alonso, akár tetszik, akár nem. Tavaly nem engedték nyerni, idén fölfejlesztette a Renault, jövőre ismét nyer. Soká lesz az még, mikor egyenlő kocsiban ezek közül bármelyik is megveri. Alonsonak egyetlen ellenfele volt valaha is a Forma1-ben, és az Michael Schumacher. Ha egyenlő kocsiban ülne itt mindenki, egyenlő feltételekkel, Alonso nyerne. És ez még sokáig így fog maradni. Massat borzasztóan sajnálom. Neki kellett volna nyerni.
  7. spirituell

    Hogy vagytok?

    Na akkor menj le a gyógyszertárba, és garantáltan kiáll a fogad ettől a gyógyszertől. Recept nélkül is ki kell adja az ügyelet, ha nem, akkor írasd föl. FLECTOR (EP Rapid) 50 mg granulátum.
  8. Üdv újra az oldalon! Kellemes időtöltést! :)

  9. Na végre!

    spirituell visszatért :)!

  10. Üdv újra köztünk ! ;) 5*

×
×
  • Create New...