Jump to content
PirateClub.hu

pöszmö

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

pöszmö's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok!Az a gondom,hogy a eMac gépemen futó mac os x Tiger 10.4.11 rendszeren nem tudom futtatni a még régebbi,9.1 os magyar rendszert,pontosabban elég lenne néhány program!Lehetőség pedig adva,hisz felkínálja,csak épp mindig kiír valami őrjítőt,más mappát válasszak,frissítsek stb.!Van aki már volt e cipőben s megoldást talált?Előre is köszi!
  2. pöszmö

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok!Nekem a videokarimmal van olyan gondom(nvidia G-force 9400 GT),hogy ha drivert frissítek,akkor indítás után csak 640x480 4 bit felbontás lesz ami elég gáz!Bármit próbálok nem reagál csak az eszközillesztö visszállítása ill. a gyári telepítőlemez újra telepítése hoz eredményt!Az pedig még a 175.31-s verzió,most meg már 195. fölött jár,de bármelyik verzió számmal próbálkozom,mindig ez történik.Minden egyéb tekintetben napi topon van a gép frissítés,de a videokártya nem!Tudtok segíteni?
  3. pöszmö

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! A gondom a következő:egyszerre van a gépben 2 vinyón az XP és a Win7.Mindkettő remekül müxik,de az XP-n nincs internet!Ha fizikailag leválasztom a Win7-t tartalmazó vinyót,újraindítás után van net az XP-n!Ha visszakötöm a 7-t,újra csak neki van net!Pedig mindent frankónak mutat,nincs gond,engedélyezve,nem ütközik stb.Mi lehet a gond?
×
×
  • Create New...