Jump to content
PirateClub.hu

Farky

Veterán
  • Pontszám

    47
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Farky

  1. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Ha valakit érdekel esetleg akkor már van egy ilyen http://www.facebook.com/pages/Indianapolis-Colts-Hungary/291137234261041
  2. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Elérkezett a szezon fele és történtek érdekes dolgok idén is. Szerintetek melyik csoportot ki nyeri?
  3. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Én még Warnert nézném szívesen, de erre 0% esély van.
  4. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Sok szerencsét neki
  5. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Az előzetes hírek szerint a Rams 1/1-e Sam Bradford, QB, Oklahoma-ból, tehát nem valószínű h oda tradelik, de Tebowt is csak 2. körre írják, így még kiköthet a Steelersnél.
  6. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Lehet Tebow-t akarják a helyére végülis hasonló felépítésű QB
  7. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Marshall megérkezett, így a delfinek el is cserélték Ted Ginn Jr.-t egy 2010-es 5. körös draft pickért a San Francisco 49ers-szel. Érdekességképpen, 2007-ben az 1. körben 9.-ként draftolták.
  8. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Na na na na
  9. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Kiváncsi leszek hogy teljesít, és h az Eagles mire megy Kolb-bal.
  10. Farky

    NFL - Amerikai foci

    pont most olvastam én is az nso-n
  11. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Egy pár helyen változott a Pro Bowl keret: Added to the AFC Pro Bowl roster are: Jaguars QB David Garrard (replacing Peyton Manning) Chargers WR Vincent Jackson (replacing Reggie Wayne) Steelers TE Heath Miller (replacing Dallas Clark) Titans C Kevin Mawae (replaces Jeff Saturday) Titans DE Kyle Vanden Bosch (replacing Dwight Freeney) Jets DE Shaun Ellis (replacing Robert Mathis) Dolphins S Yeremiah Bell (replacing Antoine Bethea) Added to the NFC Pro Bowl roster are: Eagles QB Donovan McNabb (replacing Drew Brees) Giants OT David Diehl (replacing Jon Stinchcomb) Giants OG Chris Snee (replacing Jahri Evans) Panthers C Ryan Kalil (replacing Jonathan Goodwin) Redskins LB London Fletcher (replacing Jonathan Vilma) Cardinals FS Antrel Rolle (replacing Darren Sharper) Eagles SS Quintin Mikell (replacing Roman Harper)
  12. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Nekem is szimpatikus a Jets, de egy dolog miatt nem fogok nekik szurkolni, mert Cotls drukker vagyok. Ám ha ők jutnak tovább inkább ők, mint az "áruló" és már már a saját szobrát döntögető Brett apó. A tudását elismerem és tisztelem, de ez majdnem olyan, mintha valaki a Fradiból az Újpestbe - vagy fordítva - szerződne. A Saints jó, de voltak váratlan vereségeik és szerintem nem ők fognak nyerni, bár az erejük megvan hozzá. Az MVP témához, meg annyit, hogy mint a neve is mutatja a legértékesebb játékos kapja és nem a legjobb támadó vagy védő. Ergo nézzük meg, ha kiveszünk egy játékost a csapatából, kiaz aki nélkül ne ugyan az. CJ-vel nem jutott PO-ba a Titans és valószínűleg nélküle sem ment volna. PM-et 5 pontos vezetésnél lekapták a Jets ellen, jött Painter és talán ha 1-2 complete passza volt. Favre nélkül sem lenne jó ez a Minnesota, az elmúlt évek bizonyítják, mint ahogy Brees nélkül is megállna a tudomány NO-ban. Tehát mindenféleképpen ennek a 3 embernek járna az MVP cím. Most így döntöttek. Én személy szerint Saints - Colts meccset várok, ahol valószínűleg óriási tűzijáték lenne látható.
  13. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Van egy olyan oldal, ahová felkerül az összes meccs angolul és van amikor magyarul is felteszik.
  14. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Akkor én is hozzáteszek:
  15. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Én bízom benne, hogy az Arizona legyőzi a Szenteket. Szimpatikus csapat lett
  16. Farky

    NFL - Amerikai foci

    És a Playoff párosítások
  17. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Hát aki az Arizona - GB meccset nem láttam, az nagy valószínűséggel az ÉV MECCSÉT hagyta ki. Óriási Offense játék volt mind 2 fél részéről, ami így visszagondolva az 1. negyedben dőlt el. Én azt hiszem megszerzem valahonnan a meccset, mert ezt még jó párszor meg kell néznem.
  18. Farky

    NFL - Amerikai foci

    közben már 21-0 közben már 21-0
  19. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Én nem írom le, csak nehéz lesz nekik. Remélem nyernek, főleg a Fantasy Focis pontjaim miatt
  20. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Jó meccsek voltak a tegnapiak (maiak), de személy szerint csalódtam a Bengals O#-ben (Kivéve Bensonban, 169 yard 1 TD ami több mint amit Palmer összesen passzolt!). Palmertől többet vártam és OchoCinco sem mutatott sokat. Mentségére szól, hogy jól védekeztek rajta és irányító nélkül nehéz érvényesülni. Az Eagles is nagy talány számomra, az a fantasztikus támadó játék amit az alapszakaszban láttunk tőlük, az nem tudom hová tűnt. Bár, mint tudjuk a PO egy másik "bajnokásg". A mai meccsekről: a Patsnél az fog dönteni, hogy tudják-e és ha igen kivel v hogyan pótolni Welkert, mert Moss és Brady kevés lesz. Az Arizon - GB meccsen én nagy rakétákat várok mind Warner, mint Rodgers részéről. Addig is marad a Fantasy Football, de már nagyon izgatott vagyok a jövőhét miatt, amikor is jön a Saints, a San Diego, a Minnesota és természetesen a COLTS. Fantasztikus O# játékok lesznek és valószínűleg ebből a 4-ből kerül ki az SB győztese. Bár ne írjuk le a Cowboyst sem...
  21. Farky

    NFL - Amerikai foci

    Érdekes, én minden meccsen az ellenkezőére tippelek De majd kiderül
×
×
  • Create New...