Jump to content
PirateClub.hu

martin65

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Uppony

martin65's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hello! Arról lenne szó hogy egy fegyvernek az animációt és magát a fegyvert szeretném be script-elni egy játék motorjába.. a cryengine3 ba és elakadtam mert nincs fenn részletes tutorial sehol sem szóval a googlés linkekkel inkább kerüljetek mert azokat már átnéztem.. :S és nem használhatóak.. mert azokban csak a kész scriptelt fegyvernek a berakását mutatják az enginebe.. szóval ha tudtok segítsetek légyszives.. fontos lenne..
  2. Helló egy olyan szoftverre lenne szükségem amivel egy teljesen átlagos zene számot electrohouse-á lehet remixelni, vagy zenét készíteni. Szoftver tippeket várnék... előre is köszi:)
  3. Annyit kérek hogy a játék nevét írjuk ki így: -Prince of persia the two trones: ez nagyon durva volt az egyik részben elkezdett körülöttem járkálni egy nyilas oszt nem lehetett megölni csak járkát de vagy 5 órát aztán lelőttem (valahogy). -Wolfeinstein: Meglőttem egy embert benne elektromos fegyverrel---> elkezdett rezegni és aztán abbahagyta mikor azt hittem meghalt, elindult felém és 4-6 másodperc múlva felugrott és háttal le esett. Akkor hajrá aki jókat mond azt pontozom.aki 1. lesz az kap egy rapidshare tárhelyet 1 hónap ingyen prémium taggsággal. Hajrááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) (olyat mondjatok ameik megtörtént) eddig : -Brendon 13:= 7 pont - peterfisz := 3 pont - Robinho11:=2 pont -
  4. martin65

    szólánc :D

    Sejtszervecske
  5. én is megnéztem LOol WOow :D xd xp
  6. martin65

    Torrent

    Nagyon jó :D:D:D:D kéred a megaupload tárhelyet??
  7. martin65

    Torrent

    Sziasztok tippeljetek mia az a torrent ha nem tudjátok. Várom az ötleteket a legviccesebbet jutalmazni fogom:-megaupload tárhely 680 megaponttal,rapidshare tárhellyel,.....................meg egy csomómás a legjobbb legviccesebb-nek a titkos ajándák jár:)
  8. Mi az amit viccesen félreértettek körülötted?? PL:Én nem rég szóltam anyának hogy itt egy Lamborghini Erre mamám hol van zámbó Jimmy. MOndjatok ieneket.
×
×
  • Create New...