Jump to content
PirateClub.hu

ágaskirály

Veterán
  • Pontszám

    121
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About ágaskirály

  • Születésnap 05/28/1990

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    szobában

ágaskirály's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ágaskirály

    Millió köszönet számláló

    újra megpróbáltam 50.000,sztem mindjárt megörülök.
  2. Nem toom én korom sötétségben nem tudod elaludni akkor valamiért mindig órákon keresztül tudok gondolkozni, de ha mondjuk megy a tv akkor az jobban kikapcsol. Nem toom én alapjába véve nagyon nyugott vagyok még akkor is ha max egy éjszaka 5 órát alszok(mert pl tanulni kell) akkor max fáradt vagyok órákon fekve írok,de soha nincs ez miatt rossz kedvem. Lhet hogy ez patkányokon müködik de a mai világban kisebb rá az esély hogy valaki teljes sötétségben tudjon aludni zavartalanul.
  3. Tesóimnak kellett egy film(nekem meg kellett egy csomó game meg film) és nem látuk sehol(hogy megvegyük, meg drágák is voltak stb) ugyhogy én elkezdtem keresni egy honlapot hogy letöltsem így találtam is egyet és aztán teesóim egyik barátnője mondta a honlapot én elöször nem figyeltem,de a honlap melyen én voltam ott kicsit volt a választék és ot is sok helyen ott vol hogy forrás: pirateclub.hu ugyhogy végül regiztem(és milyen jól tettem )
  4. Még egy dolog: Ha a nevedben van i betű akkor y-nal írd ! Látom nem csak engem idegesít mikor belép egy ilyen közösségi oldalra és mindenhol ilyen nagyon egyedi neveket lát mint hogy :"Én" meg hogy "mi" meg az új kedvencem a "L" (magában) :D És azt is írd hozzá ha nagyon fain gyerekek akartok lenni akkor írj kb hetente egy ilyen ultra komoly szöveget.
  5. ágaskirály

    Lady Gaga poén

    Elég gyenge. Bár belölem kihozott egy He-he-t
  6. Utóljára : pc-re: Splinter cell 1-3(990 volt darabja) NFS: Underground 2 (990) PS3: NAruto: ultimate ninja strom AC2 Uncharted 2 LOTR : Conquest Megvan még pc-re ereditiben: Harry potter 1-5,SW:KoToR,régebbi disney játékokból vagy 8 db van,Splinter Cell:DA, stb....
  7. ágaskirály

    Nyomozósdi

    Pizza hambis feltéttel vagy hambi pizzával töltve Peter Griffin vs Homer Simpson ki győz ??
  8. ágaskirály

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert rossz a kedvem
  9. ágaskirály

    Off topic

    a Family guy-ból hogy lett Családos Csóka??
  10. ágaskirály

    mi a neve az állatodnak?

    Drótszőrütacskó: Mogyoró
  11. ágaskirály

    Szivatás

    hát 2 haverom egyszer úgy szivattak meg egy gyereket(én csak néztem és röhögtem),hogy vettek medvecukrot,de ilyen nagyon keserű sz@rt nekünk nem izlett ezér az egyik haverom ráfikázott a másik mg ráköpött, utánna odaadták a gyereknek direkt mondtuk neki hogy nekünk nem ízlett mert a gyerek állítása szerint imádja az egzotikus dolgokat megette rögtön aztán mi vártuk hogy mindjárt kiköpi,de ő erre felordít hogy mennyire finom,mi meg döltünk a röhögéstől, ő megnemértette hogy mér (kicsit durva sztem így hallani,de látni az kemény volt) ezt a gyereket 2 haverom még ugyis megszivatták hogy egyszer az italába beleköptek Ja meg megint ezt a gyereket az új iskolájában úgy megszivatták hogy kórházba került : A csokis müzlijébe beleöntöttek kólát,narancslét,kolbász darabokat + ACC tablettát és a gyerek nem vette észre(ezt csak hevromtól hallottam ő meg az anyjától, az meg a gyerek anyjától) Szegény gyereket sokszor szivatják, bár én egyszer sem
  12. ágaskirály

    Millió köszönet számláló

    1527 köszinél húúúúúúúúúúúú ez durva volt
×
×
  • Create New...