Jump to content
PirateClub.hu

Urquhart

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Urquhart's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A fénysebességet el lehet érni, csak hihetettlen nagy energia szükséges hozzá. hozzáteszem, ma már a nagy hadrongyorsítóban megközelítik a fénysebességet a száguldó protonok, de mivel az energiaszükséglet exponenciálisan növekszik a gyorsulással ezért még nagyon-nagyon sok energia kell ahhoz, hogy el lehessen érni azt a bizonyos sebességet. Am meg tudunk is olyan anyagról, ami eléri: a foton.
  2. HEll Yeah:D Am kábé ez történt most velem is, csak máshogy sült el:) Régi lányismerősömmel elkezdtünk összejárni, mind a kettőnknek társigénye volt, akartunk valakit, jóléreztük magunkat, hát belevágtunk, 1 hónap alatt kiderült, hogy "csak" nagyon jó barátok vagyunk és szépen csöndben ugyanazon a napon akartunk szakítani. Azóta is beszélgetünk, elvagyunk, úgyhogy jól sült el a dolog. Erre figyelj jah és a lényeget az elöttem lévők leírták. Összefoglalom: kezd finom bókokkal, (ruhadícsérgetés mindig bejön. A lányoknál külön plusz, ha amikor találkoztok igyekszel fejben megjegyezni milyen ruhái vannak, mert a pasik nemigen tudják egyébként a társuk mikor mit viselt. Bizonyos időkben emlegesd fel, hogy amikor az meg az volt rajtad ekkor és ekkor milyen csini volt. Ettől mindig hanyatt dobják magukat.) Utána jöhet célozgatás, érintgetés, stb. Aztán már a helyzet fogja adni a forgatókönyvet. Igazából rájöttem, hogy csajozásba konkrét tanácsot, NEM LEHET adni, mert valami úgyse úgy fog elsülni ahogy tervezted, gondolj ki pár szituációt magadban (igazából minél többet) amiket majd később megpóbálsz előteremteni, hogy nagyjából nyeregbe legyél.
  3. Urquhart

    Mire vágynak a nők?

    Nah saját készítésű dolgok.... Barátnőmnek csináltam egy maketthajót, gyönyörű vitorlás, több mint 40cm hosszú, több hetet szántam rá, hogy karácsonyra meglegyen szívem lelkem bennevolt, szó szerint. Jó 15 napra rá szakított velem azzal a szlogennel, hogy már nemszeret. Nah ezt most hova tegyem?? Ui.: Következő bnőmnek ugyanúgy meg fogom csinálni, csak nem karácsonyra és nem ezt a fajta hajót:D
  4. Urquhart

    Hogy vagytok?

    Itt egy ellenlábas, beteg vagyok ugyan, még mindig fáj a szakítás, de JÓKEDVEM VAN!! Miért? Ne kérdezzétek én sem tudom, lehet hogy a tavasz, a napsütés, a vitorlázás és a jó barátok teszik.
  5. Urquhart

    Hajtrendek

    Am az emo szentem nah mind1... Szóval akiknek olyan hajuk van, ami belelóg a szemükbe, arcukba, azok vagy el akarnak menekülni a világ elől, kizárni magukat a társadalomból, vagy valami rejtegetnivalójuk van. Ez a haj teljesen úgy működik, mint egy védőfal, ismerek egy csajt, aki olyan extrém sminkeket dob fel magára, hogy alig lehet felismerni, pont ugyanebből a célból. Ez nem az én hülyeségem, ezt a pszichológusok mondták, írták. Tudom mi lesz a válasz, de mivan, ha nekem ez a haj tetszik és ebben érzem jól magajm?? Azért b+ mert el akarsz bújni a világ elől akár öntudatlanul is és a beléd épített testbeszéd ezt sugalja, hogy így tudsz védekezni. Pl engem rohadtul idegesít, ha egy ilyen srácnak nem tudok a szemébe nézni, és nem tudok olvasni a mimikájából amikor vele beszélgetek. Szal nálam most az oldalt, hátul tüsire nyírt, felfelé folyamatosan hosszabodó haj tetszik, csajok imádják a hátsó tüsi részt () és mégis rohadt jó formákar lehet csinálni vele. Nah röviden enyi.
  6. Urquhart

    Ki a kedvenc pornószínészed?

    Savannah Stern nagyon komoly!!
  7. Urquhart

    Filmajánló

    Jó filmeket mondtatök köszi az ötleteket. De nekem lenne egy kérdésem hihetettlenül régen láttam egy filmet ami a szesztlilalom idején játszódik és az utcafiúk életéről szól. A film címére sajnos nem emléxem, csak 1-2 mozzanatra, például amikor a srácok kitalálják, hogy úgy csempésszék a wiszkit a hajókon, hogy olyan lufikat tegyenek rájuk, amik 1 idő után felúsznak a víz tetejére és jelzik, hogy hol vannak a ládák (ez mind azért kell mert ha leelenőrzik a hajót akkor a gengszterek vízbe dobták az árut). Meg hogy van egy másik kamasz csoport, akik fizetnek a rendőröknek, és cserébe rabolhatnak. Ők meg kitalálják, hogy miközben a rendőr szórakozik 1 utcalánnyal tányérsapkában lekapják fényképezőgéppel és zsarolják vele. Hát enyire emlékszem, ha valaki tudja a film címét az írja le legyen szíves! Köszi!
×
×
  • Create New...