Jump to content
PirateClub.hu

lexluthor

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lexluthor

  1. Nagyon jó lett az újság! Már ezentúl a VOX-ot se kell vennem!
  2. lexluthor

    Die Hard V

    Nem akarok ünneprontó lenni, mert szerintem meg nem lesz. Legalábbis az imdb-n semmit nem írnak róla...
  3. Nálam valahol 500-1000 körül, ráadásul mindegyiket ugyanazzal az LG íróval, tehát a szerkezet is jól bírja a strapát.
  4. lexluthor

    Fizetös a data.hu

    Ez az éves 2000 Ft valóban nem gáz, de április 3-tól áremelések lesznek, akit érdekel itt van: http://data.hu/newcharge.php Én ezért is fizettem elő gyorsan egy évre, ugyanis nem elég, hogy az árak növekednek, ezentúl majd max. 3 hónapra lehet sms-t küldeni, én meg bankba nem fogok rohangálni. Persze lehet rosszul döntöttem, mert sztem megfontolják a sok levelet, és nem adok két hónapot, a free userek letöltési sebessége is 130 körül lesz ismét. De inkább nem akartam zsákbamacskát, és eddig, lekopogom, nincs semmi gondom, nincs az mint régen, hogy percekig nem indult el a letöltés.
  5. lexluthor

    Smallville

    Perry White nem valószínű, hogy szerepelni fog, ugyanis ő az egyik legjobban foglalkoztatott broadway-színész, már az is csodaszámba menne, ha csak egy vendégszerepre megnyernék. Egyébként az, hogy Tom Wellingnek szerződése van a 9. évadra, nem jelent semmit, ugyanis John Glovernek is van a 8.évadra, de nem szerepel a sorozatban. Aki látta a 7. évadot, tudja miért...
×
×
  • Create New...