Jump to content
PirateClub.hu

molnmiki

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About molnmiki

  • Születésnap 08/27/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi

molnmiki's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. molnmiki

    Számoljunk képekkel

    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  2. molnmiki

    Számoljunk képekkel

    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  3. Hát körülbelül már 2 éve megvan a digi vagy még régebben még akkor lett behozva amikor az volt a nagy divat hogy mindenhova az ment be.Szóval nem tudom hogy mikor lessz,talán lehet az is hogy faluban lakok és a falusiakat hagyják legkésőbre hmmmm.
  4. Te mázlista! . Nekünk még nem küldtek semmit,még valami értesitőt sem. :S. VÁrok és várok akkor tovább.
  5. Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy már régóta rebesgetik hogy új kártyákat fog küldeni a digi mindenkinek és kapunk pár hónapig ingyen hbo -T .A kérdés pedig az hogy most ez megvalósult már egyáltalán? Vagy mikor fog? Azt tudom már hogy kb 2 éve ez megy a neten hogy majd lessz de még sosem valósult meg. Ti tudtok valamit erről?
  6. Már elvileg minden olyan háztartásban ahol digi alapcsomag van rendelve ott lessz digi sport,volt olyan barátom akinek a paprika tv-n volt de nekem pl rendesen bennt van a listában.Tehát akit érdekli a digi sport az nézegesse a csatornákat mert már ott kell lennie .
  7. Én úgy kerültem ide hogy nem is akartam .Anyukámnak kellet letölteni valamit és a munkatársa mondta hogy ezen az oldalon lehet letölteni aztán bergeltem és anno még sok filmet töltöttem is fel amíg ki nem bannoltak........Ez már uj account .
  8. Nem épp nem az lenne a jó,maximum kategóriákba osztva. Feliratkészitő verseny-t tudnám támogtni,aki ért hozzá annak jó aki meg nem ért hozzá az ne is kezdjen hozzá.Itt legalább nincs az mint a feltöltéseknél hogy valakinek diginete van másnak meg falun van maximum 8 mega.:S. A report verseny is jó hisz én is töbször reportolok akár halott linket akár trágár beszédet látok.Ebben sincs legalább olyan érvénytelenség mint pl a feltöltésversenyben.
  9. Most hogy már az addat is fizetős lett nagyon jól jön például a nyeremény is.A feltöltési verseny meg csak akkor érdekes ha lennének külön csoportok(sebesség szerint).Akkor az olyan emberek is akiknek 1,2 megás netük nekik is legyen egy kicsi esélyük vajmi kevés is az.
  10. Szerintem az első a legjobb mulatságos ez a 17.edik hozzászólás nyer játék.Szerintem töbször is lehetne ilyen.(Már amennyire a péntárca engedi)
  11. molnmiki

    Stréber, vagy kocka?

    Kocka . Hát ez alap
  12. Asus N6600-as (256 mega 128 biten) nekem elég ez is::
×
×
  • Create New...