Jump to content
PirateClub.hu

ESP

Veterán
  • Pontszám

    159
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About ESP

  • Születésnap 05/15/1991

Profile Information

  • Neme
    -
  • Lakhely
    Tolna megye

ESP's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. ESP

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hali Ehhez a konfighoz melyik alaplap menni inkább: AMD Phenom II X4 955 Black Box 2*2 GB Kingmax 1333 MHz-es ram ASUS GTX 660 Ti 3 GB DDR3 Chieftec 500 W-os táp Ezeket néztem: ASUS M5A97 R2.0 MSI 970A-G46 ASUS M5A97 EVO R2.0 Ti melyiket vennétek? Továbbá ez a HDD alkalmas lenne hozzá? Játékra akarom használni: WD 500GB Caviar Black 7200rpm 64MB SATA3 WD5003AZEX Továbbá a VGA-t egyszerre veszem az alaplappal, szóval ha tudtok jobbat ebben az árban, azt is hallgatom.( 66 ezer FT) Köszönöm
  2. ESP

    Nokia C5-03

    Oké Megpróbálom!
  3. Hali Kellemetlen problémám van, mivel a kedves telefonom belső memóriája teljesen tele van, de már nem tudok mit kitörölni, mert minden ami fent maradt, az a szoftver része! Nem tudok sms-ezni,kamerázni,netezni... A memóriakártyán lenne hely, de nem tudom hol kell átállítani, hogy oda mentsen! De az a baj, hogy törölni sem tudok az alapról már semmit, hiszen mindent kitöröltem róla! Tudja valaki? A számítógép szerint 75 mb belső memória van benne és 74.9 mb foglalt hely van benne! Viszont ha megnyitom a belső memóriát, a kártyán belül lévő fájlok összesen 490 KB... Ez hogy lehet?
  4. ESP

    Csajozós szövegek

    Csupán légy magabiztos és őszinte! legyél kicsit humoiros...
  5. ESP

    Microsoft Windows 7

    nem pont az kell! Csak hasonló! Köszi
  6. ESP

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok Win7-en hogy lehet beállítani a felső sort, ahova az alkalmazásokat lehet tenni? Vistan volt ilyenem, és néhány embernél látom! http://www.amitbhawani.com/Images/W/Windows7-Vienna-Front.jpg Erre gondoltam! (Ami felül van)
  7. ESP

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok Tesóm vett egy laptopot, arra felraktam a Win 7 Ultimate X64-es op-rendszert! Gondoltam felrakom a saját gépemre is, mert már nem ártana neki(asztali gép) jelenleg egy 32 bites Win 7 Ultimate van rajta.. Na, ugyan arról a dvd-ről próbáltam telepíteni, mint előtte a laptopra, de itt magától nem is kínálja fel a bootolást, hanem F11-el választom ki a dvd meghajtómat! Elkezdi tölteni, és mikor ki kéne választani a gép nevét, felhasználó nevét, patríciókat, az a rész betölt, de ezeket az opciókat már nem kínálja fel! Egyszerűen nem tölt be! olyan, mintha lefagyna, de az egeret tudom mozgatni... Ötlet?
  8. ESP

    Kedvenc sorozatod??

    Harmadik műszak 24 Terepen Kemény zsaruk Lost
  9. ESP

    Real Madrid

    Utálom a Realt,utálom Mourinhot,de be kell vallani,nagy edző!Tudja a dolgát! Sokkal erősebb lesz a Real,de nem lesz Világ verő.... u.i.: nem kell egyből anyázni,mert azt mondtam,hogy utálom a Realt! Ez csak az én személyes véleményem,és úgy hiszem,hogy ezzel nem bántottam senkit!
  10. ESP

    Konfigurációk, alkatrészek

    A 955-öst akarom! De azt nem értem,ha az van írva,hogy Box-os,akkor miért írják,hogy nincs hozzá hűtőventi...?
  11. ESP

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hali Tudna valaki hozzá értő ajánlani nekem 40-45 ezer forintért AMD processzort? Természetesen ebből az árból a lehető legjobbat akarom..AM2-es foglalat Alaplapom Msi k9a2,haver szerint tudja az Am3-at is,szóval ha ez igaz,akkor lehet AM3-as.... 9800 gt vga 500 W Chieftec táp én ezt néztem ki! megéri? http://ipon.hu/?product_id=113524&ref=olcsobbat És kérdés, hogy az alaplapom valóban tudja az AM3-at?
  12. ESP

    Star Wars név

    padaerkastrepsils:D:D
  13. ESP

    Hogy kell kiejteni a felhasználóneved?

    E-mint Eke S-mint Só P-mint *ina.....
  14. ESP

    Ki itt a legkeményebb?

    Kemény vagyok mint a kád széle:D
×
×
  • Create New...