Jump to content
PirateClub.hu

sanyi84

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

sanyi84's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. sanyi84

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Van egy problémám a telepítéssel. Win Xp sp2 corp. ot szeretnék feltenni a gépemre. Előtte volt rajta win xp és Mandriva 2008.0. A telepítés elején, a merevlemez ellenőrzéshez érve kidob egy merevlemez hibát. Innen tovább nem hajlandó menni, már xppe lemez partition magic menüjével törültem az összes particiót és formáztam is- nem segített, ugyan ezt linux alól is végrehajtottam- ez sem vált be. Sajnos még a linux Grub rendszerindítója mindig ott van a boot sectorban. Hogy tudnám én ezt onnan eltüntetni? Esetleg megpróbálnám az Sp 1 es win xp-t csak sehol nem találom honnan lehetne letölteni.
  2. Sziasztok. Meg szeretném kérdezni hogy valaki észrevette-e már hogy a Data Get 1 Mb-s internettel ha a letöltési sebesség nincs 1 mb-re korlátozva sokkal gyorsabban tölt??? Vagy esetleg a Data Get programhibája lenne??? Jelenleg 2 szálon tölt lefelé 155-320 Kb/s között... Más programmal nem néztem még rá csak a saját beépített adatsebesség mérőjét néztem. Üdv Sanyi
  3. sanyi84

    A Nagy Linux felvilágosító cikk

    Linux. Nos én jó pár helyen találkoztam már linuxal és pozitív tapasztalataim vannak a rendszerről. Felhasználóként 3d mérőgépnél találkoztam vele először, tapasztalat csak akkor volt vele gond mikor áramszünet volt, bár érdekelt is a dolog -hozzáteszem- de újraindítani kb 20 percig tartott(19 perc volt a mérőgép önhitelesítés telefonos segítséggel ) Aztán kezdett el érdekelni a téma itthoni használatra kezdtem akkor elérhető SuSE linuxal(akkor netem nem volt újságmellékletből volt disztribúció), két hónap kemény tanulással sikerült felszedni annyi tudást h tudjam mit hol tudok állítgatni... Legelső nagy elakadásom egy Kword tv-tunerrel történt, bár nem volt hozzá leírás csak egy teljesen más tipusról mégis kitudtam logikázni mit hol lehet konfigurálni. Atom stabil rendszerem volt, hw hiba miatt (hdd elhalálozott) továb nem foglalkoztam vele. Mindenkinek ajánlom akinek van türelme, ideje és energiája. Felhasználói felületről annyit hogy gyönyörű.
×
×
  • Create New...