Jump to content
PirateClub.hu

Hallenbeck

Veterán
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Hallenbeck

 • Rank
  Lézengő
 • Birthday 08/18/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  főleg zene (dubstep, dallamos hardcore, stb.) és könyvek (nabokov, adams, joyce). ja és nők. :)
 1. Hallenbeck

  3 Legtúlértékeltebb Rendező

  christopher nolan - cameron sokkal inkább felér a saját hype-jához, mint ő (persze ettől még nagyon jó rendező, de mondjuk ez szerintem csak a the prestige-en érződik). abel ferrara - a bad lieutenanton és a body snatchers-en kívül gyakorlatilag gyenge közepes, viszont igazi bronxi tuskó cserébe. tarr béla - szerintem nem igényel kommentárt, három filmjét láttam, abból egyben találtam potenciált a dögunalom alatt (werckmeister harmóniák).
 2. Hallenbeck

  Kép kéregető

  a képregényes kérésre: pite: és egy cool napszemüveget kérek.
 3. Hallenbeck

  Zenei játék

  különösebben nem vagyok oda a tavalyi rise againstért, de ez egy kellemes szám (annak ellenére, hogy elég biztonsági), tim pedig egy nagyon jó hanggal ellátott nagyon jó ember. 8/10 movits! fel del av garden svéd szvinges hip-hop, szerintem hatalmas feelinggel. [Hidden Content] (angol felirat bekapcsolható hozzá)
 4. Hallenbeck

  Az elveszett jelkép

  újabb szar könyv, újabb szar film, a szekér nem áll meg.
 5. Hallenbeck

  Milyen stílusú zenéket hallgattok?

  van egy kis különbség a technikás és a brutál (ami szép eufémizmus a szarra) death metal közt, többek közt abban, hogy a technikás zeneileg tényleg nem egyszerű, viszont például egy suicide silence, oceano, carnifex baromi egyszerűek, mivel nem pontosság vagy kreativitás kell hozzájuk, hanem gyorsaság (ezért is hívják a fentieket deathcore-nak). érdemes összehasonlítani egy obscuraval, pestilence-szel, cynic-kel, ég és föld, mintha a dream theatert hasonlítanád a crazy townhoz. persze ezek nyilván nem sokat mondanak, ha a deathcore-ral ismerted meg a death metalt, és nem mondjuk a death (együttes) lemezeivel. én még szerencsésebb helyzetben voltam, mikor én death metalt hallgattam, háromféle volt, a nagyon technikás, a sörfesztivál hangulatú dallamos, meg a cannibal corpse. jó rég is volt szerencsére.
 6. Hallenbeck

  Milyen stílusú zenéket hallgattok?

  ha meg nem is gyalázzák, ma egy kezdő zenekar 2-3 hónap után simán ugyanazon a technikai szinten van, mint bármelyik "brutál" deathcore/death metal zenekar. viszont az csak egy gond lenne, ha csupán hangszeresen lennének primitívek, de vokál és szövegek terén is azok. a felvevő közönség meg ocsmány, ezt kellően sok düreres koncerten látni.
 7. Hallenbeck

  Zenei játék

  hohó, idorut imádom, rengeteg koncertjükön voltam már, nagyon profik, kár, hogy andris kilépett. 9.5/10 és akkor már magyarra magyart: realistic crew synchron talán a legnyugatibb színvonalú magyar produkció. [Hidden Content] itt pedig az ingyen letölthető idei lemez: [Hidden Content]
 8. Hallenbeck

  Mit tennél ha...

  megmutatnám neki, merre van a parlament.
 9. Hallenbeck

  Folytasd a történetet

  [...] ami platinalemez is lett volna [...]
 10. Hallenbeck

  Kedvenc sorozatod??

  wire, breaking bad, the it crowd, life on mars.
 11. Hallenbeck

  Együttes szólánc

  silverstein
 12. Hallenbeck

  Kép kéregető

  egy rakás lufit kérek.
 13. Hallenbeck

  Zenei játék

  annak ellenére, hogy már az első lemezüknél ismertem az avenged sevenfoldot, nekem nem volt csalódás a city of evil (nem úgy, mint sok régebbi rajongónak). szarok az imidzsre, meg arra, hogy alapvetően egy üres zene, amíg profik - és ők azok. mondjuk ez a szám sosem volt nagy kedvencem az albumról, de azért 8/10. red death of me alapvetően nem vagyok oda a nickelback/seether ízű alt. rock zenekarokért, ők az egyik kivétel [Hidden Content]
 14. Hallenbeck

  Mi volt a jeled az oviba? :D

  rakéta.
 15. Hallenbeck

  Filmkvíz II. felvonás

  public enemies, és passz, most csak sorozatok vannak a laptopon.
×