Jump to content
PirateClub.hu

v1kt0r999

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About v1kt0r999

  • Születésnap 07/14/1988

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Törökszentmiklós

v1kt0r999's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. v1kt0r999

    RTL Klub Vs. TV2

    Nehéz a választás, az RTL Klubon van F1 élő közvetítés+Showder Club, amit imádok, de van banánok közt is amit meg utálok, de nagyon...
  2. v1kt0r999

    iWiW vs. myVIP

    Iwiwet. Az iwiw az eredeti, első magyar közösségi oldal (persze elődje volt, de abból alakult ki az iwiw, ugyanazokkal az alapítótagokkal). Azért vagyok ebből ilyen okos, mert tavasszal pont voltam iwiwes előadáson, amit az egyik alapítótag tartott és ő mondta ezeket és hinni lehet neki. Az iwiw tetszik, rengeteg ember regisztrált és tényleg csak a közösségi oldal lényegére koncentrálnak. Röviden ennyi.
  3. v1kt0r999

    Nézed az Olimpiát?

    Délelőtt ha éppen nincs más dolgom, akkor nézem. Az elején csak Cseh Laci teljesített igazán jól a 3 ezüstérmével, de mostmár hátha megindul a magyar szekér: +2 aranyérem. Hajrá Magyarország (és ide jönne még dudahang is )!!!
  4. v1kt0r999

    South Park szereplők

    Cartman a legjobb az egészből
  5. v1kt0r999

    Heroes vagy Prison Break?

    A Prison Break természetesen nagyon jó, sőt, szép példája a "hogyan szökjünk meg egy jajdenagyonőrzött börtönből" típusú filmeknek, de a Heroes témája jobban tetszik és ezért jobban is szeretem
  6. Nálam egyszerű a helyzet: ha kevéssel adnak többet, akkor szólok, ha jó sokat adnak vissza akkor nem szólok, mert az ingyen pénz jól jön, ennyi.
  7. Te jó ég, milyen fontos kérdésekre keresik az emberek a választ manapság is, de azért szavaztam én is...
×
×
  • Create New...