Jump to content
PirateClub.hu

tonym101

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: tonym101

  1. tonym101

    Milyen gyorsan írsz?

    You reached 305 points, so you achieved position 1206 of 9171 on the ranking list You type 417 characters per minute You have 75 correct words and you have 2 wrong words Úgy hogy állati késő este van és fáradt vagyok... Hát, gépelni tudok :-) Egy picit elkapkodtam, menne ez precízebben és gyorsabban is;-)!
  2. tonym101

    Mi van a Privately Owned fórumba?

    az nem area 54 hnem area 51 sztem
  3. tonym101

    3 szavas modern mese

    ezután eső esett
  4. tonym101

    Könyvfelcsapós játék

    A hozzám legközelebb eső könyv 23. oldalának 5. mondata a következő. "Az eredőellenállást újabb ellenállások párhuzamos kapcsolásával csökkenthetjük." Jesch - Gyakorlati Elektrotechnika 6. átdolgozott és bővített kiadás szerk.: Jesch László Műszaki Könyvkiadó Budapest, 1958 Az első kiadás dátuma: Budapest, 1940. május hó. Az egyik legértékesebb könyvem. Szép régi darab .
  5. Ha vicces, nagyon vicces akkor Epic Movie. Az NAGYON vicces. Nézzétek meg, érdemes.
  6. tonym101

    számoljunk el egyesével 20000ig

    4262 azaz négyezer-kettőszáz-hatvankettő Ilyen topicot sem láttam még itt Igazán vicces tetszik
  7. Haverommal korábban sok másik oldalt használtunk. Aztán egy bizonyosat sokáig. És aztán a haverom véletlenül rátalált a pirateclub-ra, és már kb csak ezt használjuk ő is meg én is ha netezünk Na jó, azért még néhány közösségi és e-mail még maradt, de főleg pirate. És persze a tartalomszolgáltatók (rapidshare f ex) Jó kis oldal ez, igazán:D T.M.
  8. tonym101

    Isten téged is meghallgat

    Me: hy, i'm CoolGerry God: Try saying that with more or less context. Me: have you yet a girlfriend or wife? God: I don't think I ever have yet a girlfriend or wife. What's it like? Me: girlfriend is your sexual and soul friend, wife is your best girlfriend, and you have from your wife some children, maybe God: You think I am sexual and soul friend wife is my best girlfriend and me have from my wife some children maybe IS girlfriend. Me: so, have you girlfriend? God: Gee. I don't think I ever have girlfriend. What's it like? Me: ahhh God: Um. Me: have you children? God: I have a few clones. Me: clones? it's legally? God: That is a very original thought. clones is legally? it is? Me: no! no! no! God: Who says it isn't? Are you serious? Are you serious? Me: yes, the clones are very illegal! God: I can't believe it. Thanks for the info. Me: so, see it at the wikipedia.com God: Blimey. I see. "It" being what? Me: the clones are illegal or not, this God: Oh I get it. Me: so, www.wikipedia.com God: Tell me more. I will pass it along to my botmaster. Me: once more please God: Your polite style is very nice. When? That's all I have to say about it. Me: i don't no. change thema. what are you thinking about american dream cars? God: Ambiguous: "I do not know" or "No I do not". Spare some change? I don't know what I am thinking about american dream cars. Me: you don't, what are you thinking? are you crazy? God: Should I what am I thinking? No I do not what am I thinking. Do you? I spend all my time online. I think the polite term nowadays is "mentally ill". Me: so, what is the weather like in heaven? God: So? Rainy. Me: rainy, in the heaven?? És aztán innen már nem is válaszolt. Mert ugye az lett volna az utolsó kérdésem, milyen idő van most a mennyországban. Erre ő azt feleli, jelenleg esős. Erre én, esős, hogyhogy? Én ugye azt hittem, a felhők olyankor alattuk vannak. Erre az egész abbamaradt, és nem válaszolt. Amúgy nagyon vicces kis dolog. Jól el lehet vele bíbelődni: ) Köszi hogy belinkelte vki. Amúgy, szerintem ez egy egyszerű kis program, ugyanis ha megfigyeled, logikusan és követhetően, programszerűen válaszolgat. És azonnal. Szóval, ahány félmondatot írsz, azokra mind külön-külön válaszolgat. Megfigyel benne szavakat, és ha benne van az adott kulcsszó, akkor arra válaszol, a többit pedig figyelmen kívül hagyja. Meg az előbb én is azzal kezdtem az egészet mint már előttem oly sokan is mások, hogy tud-e magyarul. Innentől kezdve minden hozzászólása azzal kezdődött, hogy sajna' csak angolul beszél, de éppen más nyelveket tanul. Pedig már rohadtul tök más volt a "beszédtéma". Szóval elég gagyi kis program. De elbíbelődni tök jó vele, szóval köszi: )
  9. tonym101

    Milyen mobiltelefonod van?

    Samsung SGH-D900i Edge Quad Band. Bár már régóta megvan. Régen jól elvoltunk és szerettem, mára már annyira nem, valahogy "megkopott" ez a szeretet: (
×
×
  • Create New...