Jump to content
PirateClub.hu

le biberon

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

le biberon's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok ! Szeretném a "segítségeteket" kérni valamiben . Pár hete találkozgatom egy lánnyal , minden szép és jó , de pár napja azt mondta hogy túl határozatlan vagyok és ha ezen nem változtatok , akkor a barátságnál több nem lesz közözzünk . Meg mondom őszintén nem szeretném elveszíteni Őt , mert nagyon megkedveltem. Sajnos azért nem voltam határozottabb , mert nem szerettem volna hogy ilyen "nyomulós" gyereknek tartson (talán nem is értem hozzá csak kétszer , pont ez miatt) . Szóval van valami tanácsotok hogy hogyan legyek határozottabb ,mert nem szeretném elveszíteni ? ( és kérlek ne nevessetek ki)
  2. Sziasztok ! Lenne felétek egy nagyon buta kérdésem és amivel hadi lábon állok , a félénkséget , hogyan lehet legyőzni ?
  3. le biberon

    Ubuntu

    Sziasztok ! LEtöltöttem és fel is tettem az ubuntu-t , de nagyon idegesítő ez a 600x800 -as felbontás , nem lehet vele vamit csinálni ?
  4. le biberon

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Ezt most nem értem , meg néztem és támogatja , az most akkor ugye jó . De lehet , hogy majd bajban leszek , mert ha ezt a jó kis operációs rendszert felszeretném rakni , akkor nem lehet , hogy nem lesz hang rajta ( nekem egy régebbi C-media hangkártyám van )
  5. le biberon

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    sziasztok ! Lenne felétek egy kérdésem , régóta szemezek az operációs rendszerrel , de nem szeretném fölöslegesen leszedni. Szóval a konfigurációm , nem a legjobb , de szerintetek elmenne rajta akadás nélkül ? Intel® Celeron® CPU 2.40GHz , 512 Mb Ram, NVIDIA GeForce 7600 GS A segítséget előre is köszönöm !
  6. le biberon

    Hálózati problémák

    Na szóval mint mondottam , pár napja kaptam egy ilyent http://www.dipolnet.com/wireless_usb_adapter_tp-link_tl-wn321g_2_4ghz_54mbps__N2920.htm , és hát most már a telepítésnél nem tudom mit csináljak . http://kepfeltoltes.hu/view/081225/help2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/081225/help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bocsi, hogy nem tagok kéz rakom be , de akk megsem jeleníti ! Aki tud pls helpeljen ! Mert be sem tudom állítani :S
  7. le biberon

    Hálózati problémák

    Sziasztok ! Kellene egy kis segítség ! Tegnap kaptam egy ilyet: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=47 És az lenne akérdésem , hogy én azt szeretném , hogy a nntendo ds - emmel tudjak netezni , és akkor most ez a készülék jó - e arra , hogy össze tudjam párosítani vele a ds-t ?! Amugy nincsen Wireless Router -erem ! De egyik fórumon valaki ezt mondta nekem , hogy : " Ha valahol visszaolvasol USB -s kütyü ügyben találsz megoldást, azt hiszem van egy fajta chippel szerelt adapter, amihez olyan szoftver van amivel használható... (Jó bonyolultul hangzik) Egyébként valóban a router a legjobb megoldás. De ha már van egy ilyen eszközöd akkor azért érdemes belenézni a beállításaiba, mert ha van rá lehetőség, hogy AP mode -ban működjön, akkor csak meg kell nézni, hogy tudsz-e rá csatlakozni illetve meg kell osztani az eszközön az internetet és onnantól tolhatod. Egyébként azt olvastam valahol, hogy tudja az AP módot, úgyhogy sok sikert. " Akkor ezek szerint , talán müködtethető !
×
×
  • Create New...