Jump to content
PirateClub.hu

zombe3y

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

zombe3y's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hello! Tudna valaki nekem ajánlani jó ár-érték arányú cardsharing-ra alkalmas beltériket, illetve olyan szervereket amelyek szolgáltatnak magyar csatornákat is. Előre is köszi.
  2. Hali! A napokban jártam abban a boltban ahol a régi beltérimet vettem, és érdeklődtem a nagra3-al kapcsolatban. Azt mondták, hogy már megvan az okosság arra is, és olyan 40000Huf körül már ajánlottak is egyet. De tudtommal még nincs feltörve a n3. Akkor most hogy van ez? Vagy ezek az okos beltérik csak arra jók,hogy kártyaszerverről némi havidíjjal nézzem a tv-t?
  3. Akkor várom a beszámolódat ha meglesz a beltéri. Ilyen kártyaszerverek működnek már? Hasonlóan működnek mint az emulátorok?
  4. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Szóval a linuxos beltéri meg fogja oldani a dolgot? Valami ilyesmire vártam. És melyik lenne a leg megfelelőbb linuxos beltéri? Gondolom net az alapból kell majd hozzá. Jah és mi van akkor hogyha AU-s a beltérim? Most nincs gondja a kódváltással. Csak gondolom a Nagra 3 teljesen más lesz...
  5. Nagyon Köszönöm Kr@sstheon1y! Még annyi kérdésem lenne, hogy kell e állítanom valamit a műholdak keresésénél a motor mozgatásán kívül? Nem mindegyik holdnál talál jelet! Lehet az a baj hogy nem tudom forgatni csak kb. 180 fokos szögben és nem lát minden holdat? A Thor és a Hotbird megvan de a többi nincs. Valamint tudnál egy linket ahol megtalálom az aktuális kódokat azokhoz a csatornákhoz amelyeket ezeken a holdakon találok és fizetősek. Előre is köszi.
  6. Hali! Én eddig csak a digi adóit néztem a thor 2-3 holdon. (okosított beltérivel)A kérdésem az lenne hogy találok-e magyar adókat esetleg más holdakon is? És ha igen akkor melyek ezek a holdak?
×
×
  • Create New...