Jump to content
PirateClub.hu

tartarosz

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

tartarosz utoljára ekkor nyert: December 20 2012

tartarosz kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

About tartarosz

  • Születésnap 02/17/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Orosz Ország

tartarosz's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

2

Közösségi hírnév

  1. tartarosz

    Microsoft Windows 8

    Fogalmazásom félre érthető volt. Alapban el sem tudom képzelni hogy egy aktiválás ugyan miért lassíthatná be a windowst
  2. tartarosz

    Microsoft Windows 8

    Felment a w8pro, arról írok. Nagyon jó a w8, nekem totál bejön, És általad ajálott pro230 aktiválási módszerét is megcsináltam, tökéletesen müködik, bár kissé lasabbnak tűnik.
  3. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Nekem is gyorsabban tölti be a rendszert átállítva.
  4. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Nem, nem csak annál. Amúgy tudna valaki lepasszolni nekem egy w7-hez való magyar nyelvi csomagot?
  5. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Fura, mert nekem is csak az AcerEmachines725 laptopomnál van ilyen, a nagy gépnél nincsen.
  6. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    A jó öreg Kr@sstheon1y mester! Üdv! Nekem sem tetszik a w8. Azt a trükköt én is ismerem, nekem is át van állítva a gépem több magos procira, sokkal gyorsabban tölti be a windowst. Az is tetszik benne, hogy amikor indítom a rendszert, akkor több magos üzemmódban mindenféle animácíók nélkül programkód sort futtat le. A régi win98-nál volt ilyen.
  7. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Mostanában nem nagyon volt időm foglalkozni ilyen dolgokkal, és utána nézni sem, ezért kérdezném tőletek, hogy van e már a w7-hez Sp2, és ha igen, akkor tudnátok e dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni?
  8. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Milyen érdekesen értelmezed, és látod meg a mondatomból az "alapvető" problémát! Persze ezeket már ismerem, de azért megcsinálom újra, és nagyon köszönöm!
  9. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    De természetesen megfordult. Csakhogy "talán" találkozott valaki már ilyen problémával rajtam kívül, és esetleg tud valami érdemlegeset írni ezzel kapcsolatban. Ha win7, ha valami más is a gond, akkor is.
  10. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Nem az kellene hogy kinek nem tűnik el, vagy kinek igen, hanem megoldás a problémámra. De látom, nincs "itt elég sok ember" aki jól ért a win 7-hez!
  11. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Kicsit jobban megnézegettem ezt, és én is úgy látom hogy valóban így néz ki a dolog. Összességében elég fura. De azért nekem eltűnnek az ikonok egy idő után, ami most még érdekesebb...
  12. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    A megoldás egyik lehetőségét (egyenlőre egyik) ide bemásolom: "Startmenü/kereső, ird be hogy gpedit.msc majd üss enter-t. A megnyíló Helyi csoportházirend szerkesztöben keresd meg azt a bejegyzést hogy Felhasználó konfigurácio-felügyeleti sablonok majd az Asztal elemre 1x katt jobb oldalon jobb klikk az Asztal karbantartása varázsló eltávolítása opciora majd a szekesztésben a tiltást válaszd." Logikus, hogy ha van ilyen alkalmazás a w7-ben (márpedig látjuk hogy van) akkor lehet "valami hasznosat" kezdeni vele. A probléma ott van, hogy a sugóban ezt is írja: "Ha ezt a beállítást letiltja vagy nem konfigurálja, az Asztal karbantartása varázsló alapértelmezés szerint 60 naponta fut." Vagyis ezek szerint hiába a tiltást, vagy a nem konfigolást választom ki, attól még 60 naponta futna... ? Ha lesz időm, akkor még nézegetem ezt a dolgot...
  13. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    De igen, és más fórumon segítettek is, úgyhogy akkor itt tárgytalanná vált... (Azért köszi! )
  14. tartarosz

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Hol lehet w7-nél kikapcsolni azt, hogy a nem használt parancs ikonokat egy idő után törölje??? ezt ha jól emlékszem xp-nél manuálisan ki lehetett kapcsolni a Tálca/tulajdonságok-ban, de win7-ben nem találtam ilyen opciót... Talán a regeditben??? Aki tud, kérem segítsen, mert őrület hogy úgy kell újra meg újra keresgélnem a parancs ikonokat!
×
×
  • Create New...