Jump to content
PirateClub.hu

killmaster

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

killmaster's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Mukaidő alatt olvasgattam el az újságot, lám 1,5 órát milyen jól el lehet tölteni! (Ezt ne árujátok el a főnökömnek :-) Összességében tetszett az újság külalakra és tartalomra is! Sajnos a dizájnerkedés nem az én asztalom, de időnként tudok egészen jópofa dolgokat írni. Ahogy Bruce Willis mondta a Die Hard 4-ben: "Vannak nagy pillanataim!" A nyereményjátékról érdemben nem tudok mondani semmit! Sajnos a tv beelőzött benneteket! Ami a ritka filmeket illeti a Tommy Lee Jones nevével fémjelzett Tűzhányó című film már dvd formátumban díszelgett jó két év óta a filmgyűjteményemben, a magyar filmekkel meg úgy vagyok, mint a magyar focival, ritkán nézem meg! De néhány dícsérő szót a lapról! A cikkek egészen jól lettek megszerkesztve, bár a kritikákkal nem mindig tudtam azonosulni! A mitológiai leírásoknak külön örültem, bár nem ismeretlen előttem a téma, sokat tanultam a cikkből! A technikai leírások közérthetőek voltak, végre nem mozaikszavak tömegével bombázzák az olvasót! A májusi mozipremierek kissé szűkszavúak voltak, viszont a sorozatok leírása a fizikaórákra emlékeztetett, azok voltak ennyire hosszúak! Nem nagyon tudom értékelni a mai sorozatokat! Már csak Kukutyinban nem helyszinelnek, de ki tudja mit hoz a jövő! Ha pedig az összes számítógépes média lejátszót bemutatjátok (ami egészen jó ötlet, tekintve hogy én is használok vagy három félét), az kitart egy darabig! Szóval csak így tovább, én azért továbbra is javasolnék egy rejtvény oldalt, illetve kettőt! Hű és kritikus olvasótok: Killmaster!
  2. A márciusi kiadás magasra tette a mércét, és bizony szerény véleményem szerint az jobban sikerült! Valahogy az áprilisi szám nekem nem volt akkora durranás! Ez a filmajánlós lista olyan, mintha a diákokat kérdeznétek meg arról, mi a kedvenc tantárgyuk... A kritikákon enyhén mosolyogtam, amikor olyasmiket olvatam, hogy felejthető első rész, meg nincs története egy filmnek, talán a kritikát író személy nézze meg még egyszer az alkotást! Izlések és pofonok tudom eltérőek, na de ennyire ne bagatelizáljunk le valamit, ami mondjuk a többségnek jobban tetszik, mint a cikk irójának! Hiányoltam például a rejtvény oldalt, meg a mostani cikkek számomra olyan felejthetőek voltak! Lehet persze, hogy csak én érzem így, és többen rámcáfolnak majd, de ti kértetek őszinte kritikát! Csak azért nem írom le valamiről, hogy jó, mert imponálni akarok bárkinek is! Persze volt olyan része is az újságnak, ami tetszett, jobb részt az újság utolsó harmada! Ettől függetlenül maradok továbbra is "kritikus" olvasótok, lehet egyszer én is kedvet kapok az íráshoz, és küldök nektek egy-két saját kritikát, bár addig még sok víz lefolyik a Dunán... ;)
  3. Csak ámulok és bámulok! Még nem olvastam teljesen végig az újságot, de már így elsőre is nagyon sok olyan cikket találtam benne, ami személy szerint engem megfogott! Színes, olvasmányos, dizájnos, nem is tudnék több jó jelzőt találni rá hirtelen! Ha kínai lennék, tuti azt mondanám: Nekem tetszik! Így csak azt mondhatom: Nagyon jó munka volt! Csak tényleg pár jó szót a lapról: Sandra Bullock az egyik kedvenc színésznőm, tetszett, hogy róla olvashattam, Bucmac cikke elgondolkodtatott, végre egy újság, ami lerántja a rózsaszín leplet az Avatarról, (ezek szerint nem vagyok egyedül a kritikámmal), a filmajánlatokból is találtam ízlésemnek megfelelőt. Magasra tettétek a mércét a következő számnak, ami remélhetőleg legalább ennyire jó lesz... (Tetszik a keresztejvény, még nem oldottam meg, de már elővettem a lexikonaimat...) B)
  4. Volt szerencsém beleolvasni az újságotokba, és azt kell mondjam, egészen jó leszámítva pár apróságot. Helyenként nehezen olvasható a szöveg, és nem azért mert piszkos a monitorom... Nem mindig sikerült eltalálni a betűszín háttérszín párosítást. (Jó, tudom, ez az első szám, és még gyerekcipőben jár az egész, de ti kértetek őszinte kritikát...) Szóval a megjelenésen lehet finomítani. A szövegeket itt-ott picit lexikon ízűnek éreztem, én kifejezetten azt szeretem, ha a cikk írója is "megjelenik" valahol a szövegben. Talán több rovat is lehetne az újságban, kicsit lehetne színesebb. (Nem tudom gondolkodtatok-e például rejtvény rovaton! Sok ember - köztük én is - szeretem ha egy újságban van valamilyen feladvány. Természetesen mivel ez egy moziújság, filmes rejtvények kapnának benne helyet, melyek kapcsolódhatnának az általatok írt cikkek valamelyikéhez. /Persze picit hazabeszélek, ha van kedvem és időm, ilyen jellegű feladványokat szoktam készíteni az ismerősök örömére. / A filmajánlók és a kritikák is egészen jók, ha nem is mindenben értek egyet a cikk írójával. /Speciel én az Avatart nem tartom akkora durranásnak, de ízlések és ficamok eltérőek.../ Sőt, ha már szemezgettek az esetleges bedolgozók cikkjeivel, lehetne egy olvasóink írták rovat is, de nem akarok máris lapigazgató lenni, ezt rátok, szerkesztőkre bízom. Szóval további jó munkát az újsághoz, a következő számhoz pedig sok sikert, és kitarást! Üdv: Killmaster.
  5. Üdv néktek! Következő gondom akadt! A pókember című rajzfilm 2 sorozatát töltöttem le és most azt írja, hogy a tulajdonos valószínűleg megszüntette az oldalt! Mi történt? Utána néznétek! Vagy a hiba az én készülékemben lenne? Előre is köszi! Killmaster!
×
×
  • Create New...