Jump to content
PirateClub.hu

dane94

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: dane94

  1. Helóó remélem jóhelyre írom a kérdést:) szóval. Van nekem txt fájlban sok adat ilyen formában: Bordás János csikós Pásztoregyesületi tagság kezdete 1994 Pásztoregyesületi sorszám 8 Pásztoregyesületi tisztsége - Minősítés 3 Tavalyi bemutatók száma itthon 26 Tavalyi bemutatók száma külföldön 1 Lakhely Báránd Gépkocsija van Győrfi Sándor csikós Pásztoregyesületi tagság kezdete 1994 Pásztoregyesületi sorszám 17 Pásztoregyesületi tisztsége - Minősítés 5 Tavalyi bemutatók száma itthon 121 Tavalyi bemutatók száma külföldön 26 Lakhely Nádudvar Gépkocsija - ifj. Garai János csikós Pásztoregyesületi tagság kezdete 2006 Pásztoregyesületi sorszám 199 Pásztoregyesületi tisztsége - Minősítés 5 Tavalyi bemutatók száma itthon 83 Tavalyi bemutatók száma külföldön 12 Lakhely Konyár Gépkocsija - ifj. Garai Lajos csikós Pásztoregyesületi tagság kezdete 2000 Pásztoregyesületi sorszám 110 Pásztoregyesületi tisztsége - Minősítés 4 Tavalyi bemutatók száma itthon 103 Tavalyi bemutatók száma külföldön 12 Lakhely Hejőpapi Gépkocsija - és úgy szeretném beimportálni excelbe h a Pásztoregyesületi tagság kezdete, Pásztoregyesületi sorszám, Pásztoregyesületi tisztsége, Minősítés, Tavalyi bemutatók száma itthon, Tavalyi bemutatók száma külföldön, Lakhely, Gépkocsija legyenek a fejléc és az adatok alá kerüljenek konkrétan így: (am oktv feladat) http://kepfeltoltes.hu/120123/tagok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Várom válaszotok! köszi
  2. dane94

    Gamepad vs. Joystick

    és ezeket párban, vagy 1esével lehet venni??
  3. Azon gondolkodom, hogy veszek egy Joystick-ot vagy egy Gamepad-ot, csak nem tudom melyik lenne jobb. Valószínű FIFA játékokhoz használnám. Szóval szerintetek melyik a jobb, kényelmesebb, könnyebben kezelhető, és milyen márka legyen(ne túl drága)??
  4. okés. köszi.. és még 2 kérdés kérdés: 1. Ha a régi kártyámnak(ATI Radeon 9600) adunk 100 pontot akkor ennek a ATi 3650-nek hány pontot adnál?? 2. http://www.lord.hu/product/3216_Sapphire_Radeon_HD3650_512MB_8X_AGP_VGA/ .. ez ugyanaz a kártya ugye? :)
  5. és ezt a 3650est be lehet rakni a mostani helyére? úgy értem jó rá a csatlakozó?
  6. Hello! Videokártyát szeretnék venni, de nem vagyok jártas benne nagyon. Gépem: AMD Athlon XP 2400+ 2.00GHz, 1,25 Gb RAM, XP Prof. Mostani videókártyám ATI Radeon 9600. Szóval egy olyan videokártyát szeretnék venni, ami nem túl drága (25000 Ft alatt) de nem szaggatnak rajta újabb játékok sem. (pixel shader 3.0 legyen) Milyet vegyek??
  7. Pixel Shader 2.0-val rendelkező videokártyám van, és sok olyan játék jelent meg mostanában amihez 3.0 kell(pl.: Star Wars Clone Wars Rep. Heroes).. és hát ezek a játékok nem indulnak el. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan program, amivel el tudnám indítani ezeket a játékokat is???
  8. dane94

    Gépeld be, hogy télapó....

    tgloks8ö hát majdnem...
  9. mondjuk szívesen meghallgatnám azt a 7 embert, aki tud elefántcsontpartiul vagy hogy..
  10. A kérdésem az lenne, hogy újra kell-e telepíteni az XP-t videókártyacsere után?
  11. dane94

    Átalakítók hiba

    hát nem tudom.. letöltöttem az installer 4,5-öt, de nem lett jobb... szóval nem tudom..:S.. pedig jó sokáig töltöttem azt a bu** játékot...
  12. Telepítek egy játékot, jobban mondva telepíteni szeretném, de ezt írja ki a Windows Installer, majd leáll a telepítés: "Hiba történt az átalakítók alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy az átalakítók megadott elérési útja érvényes-e." Mit csináljak???
  13. oké gondoltam.. csak mondom megkérdem.. köszi
  14. lenne egy kérdésem. lehet nagy hülyeség de azért megkérdezem. Letöltöttem a Windows Mobile 6-ot és azt szeretném kérdezni, hogy ezt rá lehet-e e telepíteni egy mp4 lejátszóra? ha igen hogyan?
  15. kezdő vagyok a Java-ban. Eddig gyorsan ment a megtanulása, de elakadtam az objektumoknál. Folyton azt emlegeti, hogy objektumközpontú programozás... gondolom akkor ez elég fontos. De nem értem a lényegét. most akkor több ilyen osztálytól lesz egy objektum, és több objektumból egy program? valaki legyen szíves küldjön nekem egy ilyen egyszerű példaprogramot, amiből látom hogyan működik!
×
×
  • Create New...