Jump to content
PirateClub.hu

chesterboy1

Veterán
  • Pontszám

    81
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: chesterboy1

  1. chesterboy1

    Formula 1

    meg 1 video:
  2. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    van persze es be is van kapcsolva
  3. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    A kepernyo kimelot sikerult megoldanom, de most meg a wifi nem megy. Mar ujra telepitettem, letiltottam, engedelyeztem de semmi valtozas. Esetleg van vkinek vmi otlete meg?
  4. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    Most hogy ujra telepitettem a 7-et, nem mukodik a kepernyo kimelo, nem kapcsol be es a monitor se kapcsol le. Mar az energia gazdalkodasba is beallitottam. Esetleg van meg vmi amit kihagytam, vagy vmi hianyzik meg a geprol?
  5. chesterboy1

    Töltenél le HD filmeket?

    csatlakoznek trebics-hez. kozel 300 hd filmem van. a hd alforumot en is felvetettem mar tobb mint 1 evvel ezelott, sot meg azt is elvalalltam volna, hogy kivalogatom a szemet kozul. De 1 admin-t se erdekelt. Valamit ki kellene talalni, mert igy atlathatatlan a forum. Es nem artana figyelmeztetni egyes feltotoket hogy a brrip nem hd minoseg (gondolok itt TipMix99 es tarsaira.)
  6. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    Ujra telepitettem a w7-et es a Msn nem az ora mellet van hanem a talcan. Hogy lehetne oda varazsolni?
  7. chesterboy1

    Windows 7

    megnyitod a feladatkezelot (talca jobb klikk,feladatkezelo inditasa), felso menupontoknal sugo es ott nevjegy.
  8. chesterboy1

    Windows 7

    ha beirod a nevet a by Mick nelkul akkor lathatod hogy fenn van mar. nem tudom melyik verzio lehet, de meg tudod nezni. feladatkezelo-sugo-nevjegy
  9. chesterboy1

    Windows 7

    hat nem tudom en inkabb megvarom a magyar verziot. addig is elvagyok a 7100-l. ez meg nem 1 par napja jott ki, lassan 2 honapja.
  10. chesterboy1

    WTCC

    1 par kep az Imolai WTCC naprol, sajna a Seat Leon Eurocup-rol lemaradtam. Ez sikerult a paddock-ban. A tobbi kep az albumba: http://www.imagebam.com/gallery/9cef71444857a0f5df9a449cf001f928/
  11. chesterboy1

    Töltenél le HD filmeket?

    mostanaban mar csak hd-t toltok. kozel 180 film van mar meg es meg nincs vege a sornak. eszmeletlen minoseg nagy full hd-s tv-n 1080p-t nezni.
  12. nem voltam fodrasznal mar kb. vagy 6-7 eve. van 3 csoda fegyverem azt hasznalom.
  13. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    most hogy mondod, meg is neztem es az epson-nal mar w7-re progi. szerk: valaszthato opcioban van csak de driver nincs. azt irja a faq-ja hogy toltsd le a vista drivert es kompatibilis modban futtasd. ez az ami nem mukodik.
  14. chesterboy1

    Microsoft Windows 7

    nem vagy egyedul, nekem se megy. meg ugy par ezer embernek.
  15. chesterboy1

    Konfigurációk, alkatrészek

    hello. laptophoz keresek kulso hattertar hazat. elvarasok: 4 vinyo hely, usb es esata csatlakozo. elsore ezt a szepseget neztem ki, ha tudnatok ajanlani mas fajtat meg koszonnem. vagy esetleg akinek van tapasztalata az ilyesmivel kapcsolatba, adna tanacsot. es nem nas-t keresek. http://www.icydock.com/product/mb561us-4s.html http://pcdonline.hu/shop_artdet.php?shop_id=2388&cikk=pcd_937221
×
×
  • Create New...