Jump to content
PirateClub.hu

Kiskrapek90

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Kiskrapek90

  1. Kiskrapek90

    Hálózati problémák

    Hello! Nekem a következő dolog lenne a problémám: Itthon a netünk megvan osztva az én gépem és anyámék gépe között routerrel. Aztán mostanába anyám cseszeget, hogy éjszaka is megy a gép (letöltés miatt) ezért vhogy lekorlátozták a netet és 11 után mindig "elmegy"! De az előbb láttam, hogy a routerünknek van vmi beállító oldala v vmi ilyesmije és ott babráltak vmit! Vki segítsen már, hogy hogyan tudom ezt az én gépemről is vezérelni, mert állati idegesítő, hogy 11ig minden dolgot elkell végezni a neten... Ha kellene hozzá, itt van a router típusa: Zio WLB5254AIP Wireless-G Router Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
  2. Kiskrapek90

    Mikor töltöd a mobilod?

    Amikor jön! Most pl. pont éhes már, úgyhogy fel is teszem!
  3. Kiskrapek90

    Audi, BMW vagy Mercedes?

    Nekem Audi...abból is ezek: A3 Cabrio - A8 - R8
  4. Kiskrapek90

    Fizetös a data.hu

    Ez elég cink! Én nyár óta nem használtam a Data-t, most kattintottam csak ide is véletlenül, és mit látok! Mind1! De én maradok a torrentnél, mert az igaz, hogy ott vissza kell oszatni, amit lehúztam, de még mindig jobb, mint fizetni még pluszba a nethez... a fórum pedig megmarad eszmecserére! Üdv mindenkinek!
  5. Talán mégis csak van egy Walkman mobil, amit elfogadnék, az pedig nem más, mint a W910i!
  6. Saját tapasztalatból szólok most, mert már több, mint 1 hónapja 2 gigás van benne nekem és semmi baj vele!
  7. Kiskrapek90

    Idegbeteg Counter Strike-os!

    Én is tolom másfél éve...de ennyire énse 1-2 trágár szó elhagyja a számat és néha kap a billentyűzet is, de ennyire nem durvulok!
  8. A srác cseppet begurul: http://www.youtube.com/watch?v=KSmJS__zAvk&feature=related
  9. Kiskrapek90

    Mercedes kedvelők topikja!

    Nem kötelező, de ez már úgy néz ki, mintha nem is E osztály lenne!
  10. Hali! Ha jóllátom Audi-s topic még nincs! Úgyhogy indítok egyet, mivel ez a kedvenc autómárkám! Kérnék szépen véleményeket, tapasztalatokat, képeket...egyszóval bármit ami Audi!! Ha valaki tud magyar Audi-s fórum linket, azt nagyon megköszönném!
  11. Kiskrapek90

    Mercedes kedvelők topikja!

    Elég csúf szegény! Az elejéből talán csak a hűtőmaszk hasonlít a régebbi E osztályra! Dehát ez a trendi úgylátszik, hogy mindenféle, kocsira nem hasonlító dobozokat csinálnak!
  12. Hello! Most vettem egy D900i-t és az a gondom, hogy a zenelejátzó nem akar futni a háttérben! Hiába nyomogatom a Vissza gombot és a Hívásmegszakító gombot, mindkettőre kilép a zenelejátszóból és behozza a főképernyőt! A rádió viszont fut! Valaki írja már meg, hogy hogyan lehet a háttérben futtatni, mert az biztos, hogy lehet!
  13. Hello! A D900i elvileg bővíthető 2 gb-ig, de sokan azt mondják, hogy fagyni fog vele! Szerintetek? Esetleg tudnátok megosztani saját tapasztalatot?
  14. Hy! Meg tudná mondani valaki, hogy miben különbözik a Wlakman mobil a nem Walkman mobiltól? A mezei telefonok is lejátszák a zenét, bővíthetőek...szóval nem értem a dolgot, mégis elég sok ismerősöm odáig van a Wlakman mobilokért! Aki tud pro-t és kontra-t az írjon már legyenszíves!
  15. Köszönöm a válaszokat...nem is számítottam jobbra!
  16. Hello! Azt meg lehetne oldani, hogy egy 414 x 603 felbontású képből csinálnék egy 1920 x 2560 felbontású képet minőségromlás, pixelesedés nélkül? Előre is köszönöm a segítséget!
  17. Kiskrapek90

    Gyúrjunk wazze!

    Jó, értem én! Akkor tudnál ajánlani vmi gyúrásfajtát, amit itthon is el tudok végezni, és nem csak karra megy?
  18. Kiskrapek90

    Gyúrjunk wazze!

    Hy! Én nem szeretnék konditerembe menni, különféle tápokat nyakalni...stb, csak szimplán gyúrni karra, hogy jobban bírjam az emelést és egyéb fizikai tevékenységeket! Szerintetek hogyan gyúrjak itthon? Súlyzó + fekvőtámasz?
  19. Kiskrapek90

    Vacsoracsata vs Hal a tortán

    Vacsoracsta, mert kellemesebb a hangulata, mint a Hal a tortán-nak!
  20. Kiskrapek90

    Himnusz

    Nem éneklem sehogyan.
  21. Én kb. 2 perc alatt elalszok.
×
×
  • Create New...