Jump to content
PirateClub.hu

Kiskrapek90

Veterán
  • Pontszám

    70
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Kiskrapek90's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Kiskrapek90

    Hálózati problémák

    Hello! Nekem a következő dolog lenne a problémám: Itthon a netünk megvan osztva az én gépem és anyámék gépe között routerrel. Aztán mostanába anyám cseszeget, hogy éjszaka is megy a gép (letöltés miatt) ezért vhogy lekorlátozták a netet és 11 után mindig "elmegy"! De az előbb láttam, hogy a routerünknek van vmi beállító oldala v vmi ilyesmije és ott babráltak vmit! Vki segítsen már, hogy hogyan tudom ezt az én gépemről is vezérelni, mert állati idegesítő, hogy 11ig minden dolgot elkell végezni a neten... Ha kellene hozzá, itt van a router típusa: Zio WLB5254AIP Wireless-G Router Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
  2. Kiskrapek90

    Mikor töltöd a mobilod?

    Amikor jön! Most pl. pont éhes már, úgyhogy fel is teszem!
  3. Kiskrapek90

    Audi, BMW vagy Mercedes?

    Nekem Audi...abból is ezek: A3 Cabrio - A8 - R8
  4. Kiskrapek90

    Fizetös a data.hu

    Ez elég cink! Én nyár óta nem használtam a Data-t, most kattintottam csak ide is véletlenül, és mit látok! Mind1! De én maradok a torrentnél, mert az igaz, hogy ott vissza kell oszatni, amit lehúztam, de még mindig jobb, mint fizetni még pluszba a nethez... a fórum pedig megmarad eszmecserére! Üdv mindenkinek!
  5. Talán mégis csak van egy Walkman mobil, amit elfogadnék, az pedig nem más, mint a W910i!
  6. Saját tapasztalatból szólok most, mert már több, mint 1 hónapja 2 gigás van benne nekem és semmi baj vele!
  7. Kiskrapek90

    Idegbeteg Counter Strike-os!

    Én is tolom másfél éve...de ennyire énse 1-2 trágár szó elhagyja a számat és néha kap a billentyűzet is, de ennyire nem durvulok!
  8. A srác cseppet begurul: http://www.youtube.com/watch?v=KSmJS__zAvk&feature=related
  9. Kiskrapek90

    Mercedes kedvelők topikja!

    Nem kötelező, de ez már úgy néz ki, mintha nem is E osztály lenne!
  10. Hali! Ha jóllátom Audi-s topic még nincs! Úgyhogy indítok egyet, mivel ez a kedvenc autómárkám! Kérnék szépen véleményeket, tapasztalatokat, képeket...egyszóval bármit ami Audi!! Ha valaki tud magyar Audi-s fórum linket, azt nagyon megköszönném!
  11. Kiskrapek90

    Mercedes kedvelők topikja!

    Elég csúf szegény! Az elejéből talán csak a hűtőmaszk hasonlít a régebbi E osztályra! Dehát ez a trendi úgylátszik, hogy mindenféle, kocsira nem hasonlító dobozokat csinálnak!
  12. Hello! Most vettem egy D900i-t és az a gondom, hogy a zenelejátzó nem akar futni a háttérben! Hiába nyomogatom a Vissza gombot és a Hívásmegszakító gombot, mindkettőre kilép a zenelejátszóból és behozza a főképernyőt! A rádió viszont fut! Valaki írja már meg, hogy hogyan lehet a háttérben futtatni, mert az biztos, hogy lehet!
  13. Hello! A D900i elvileg bővíthető 2 gb-ig, de sokan azt mondják, hogy fagyni fog vele! Szerintetek? Esetleg tudnátok megosztani saját tapasztalatot?
  14. Hy! Meg tudná mondani valaki, hogy miben különbözik a Wlakman mobil a nem Walkman mobiltól? A mezei telefonok is lejátszák a zenét, bővíthetőek...szóval nem értem a dolgot, mégis elég sok ismerősöm odáig van a Wlakman mobilokért! Aki tud pro-t és kontra-t az írjon már legyenszíves!
×
×
  • Create New...