Jump to content
PirateClub.hu

joiner

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Valahonnan a prériről

joiner's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

2

Közösségi hírnév

  1. joiner

    Microsoft Windows 10

    Úgy tűnik,nincs probléma.Mindenki elégedett.Idáig.Bár mondjuk,windowstól ez is valami már.
  2. joiner

    Microsoft Windows 8

    Sajnos nem vettem még pendrive-ot. Amint lesz időm veszek egyet és kipróbálom azzal is.Remélem az beválik. Probléma megoldva!A DVD meghajtó volt a problémás,bár nem értem,hogy miért Ha valakinek hasonló problémája akad,remélem az én hibámból tanulva kipróbál egy másik meghajtót,mielőtt egy csomó kellemetlenséget okoz magának Köszönöm a segítséget!
  3. joiner

    Microsoft Windows 8

    Szia. Köszönöm a válaszodat.Ezek közül már kipróbáltam a legtöbb dolgot.Az alaplapom(Asrock G41M-VS3)nem támogatja az AHCI módot.Biost is frissítettem már,abból is a legújabb van a lapnak. A chkdsk /r parancsot is lefuttattam.Ha ez sem segít akkor lövésem sincs,hogy boot-ból,hogy telepítsem a win 8-at.Frissíteni nem szeretném a win 7-ről,mert csak gubi van vele.
  4. joiner

    Microsoft Windows 8

    Sziasztok. A problémám a következő:Letöltöttem a Windows 8 pro vl x64 dvd 917946 iso változatát,majd szépen kiírtam Alcohol 120-al a leírásban szereplő módon 4x-es sebességgel. 2x is letöltöttem,tehát nem ott cseszett el valamit. A gond csak annyi vele,hogy mikor a lemezről akarnék be bootolni és telepíteni a Windows 8-at a csatolt képen látható hiba üzenetet kapom. Ha a Windows 7-et frissítem vele a lemezről akkor semmi gondom vele.A gépben lévő DVD meghajtó is szépen olvas és ír is.Igaz,mostanában észrevettem,hogy a Windows 7-et(nem eredeti) is csak többszöri próbálkozásra hajlandó elindítani a"Windows file is loading ha jól emlékszem"felirat után.Ha ezen túljut akkor már semmi gond a telepítéssel. Firmwaret frissítettem a DVD meghajtón,de nem azóta áll fent a gondom.A jumper Master-re van állítva és IDE csatlakozós. Köszönöm előre is a segítséget.
  5. joiner

    Microsoft Windows 8

    Köszönöm.Válaszoltam is.Sajna ott nincs regem
  6. joiner

    Microsoft Windows 8

    Köszönöm.Egyenlőre csak akkor szedem le ha lesz itthon DL lemezem,mert jelenleg 1 darab sincs Ha sikerült kiírni majd meglátjuk,hogy mit tud ez a 8-as
  7. joiner

    Microsoft Windows 8

    pro230:Lehet,hogy igazad van és elhamarkodottan ítéltem.Pusztán felindultságból.A probléma viszont akkor is létezik,mert akkor rögtön utána is olvastam és többen is panaszkodtak.Valószínűnek tartom,hogy mivel boot-ból nem tudtam új rendszert feltenni és ezért frissítettem a win7-et ezért valamit-valamiket összezavarhatott. Viszont én sem tudtam aktiválni sehogyan sem. Oprendszer:Windows 8 pro vl x64 Ui: Most olvasom az aláírásodban szereplő linken lévő hozzászólásodban,hogy a vl végű win 8-at nem lehet parancssorból aktiválni és én pont azzal próbálkoztam.Akkor szedhetek le egy sima változatot ami 64 bit-es. Tudnál ajánlani egyet?Csak próbaképpen.Azért kíváncsi vagyok,hogy 1 tiszta telepítéssel mit hozna ki ebből a gépből. Köszönöm.
  8. joiner

    Microsoft Windows 8

    Hát én kipróbáltam a 8-at.Van még hova fejlődnie.Ha az update után is hibák vannak benne akkor nem tudom,mi értelme a javításoknak.Nekem pl a feladatkezelő el sem indult,csak üres ablak és bezáródott.Nem tudtam dvd-ről telepíteni,mert hibát írt ki. Nem!Nem rontottam el a kiírást,nem vagyok kezdő!! Szóval húzzanak bele,mert bajosan lesz akkora"sikere"mint a win7-nek.Ha a személyes véleményemre kíváncsi valaki.Ez a 8 akkora "bukás"lesz,mint anno a Vista. Kezdjenek bele a Windows 9-be,mert úgy látszik az Xp-óta minden 2.oprendszerük befutó csak :D
  9. joiner

    ZTE Blade

    Szia. Ezen az oldalon nézz körül.Olvasgass kicsit,mondjuk az első hsz-től kezdve.Ha nem boldogulsz akkor,de csakis akkor tedd fel a kérdésed a fórumban. Remélem tudtam segíteni,ha nem is sokat. http://mobilarena.hu/tema/zte_blade_olvasd_el_az_elso_hsz_t_fuggetlenites_wa/hsz_12501-12550.html#msg12515
  10. joiner

    Microsoft Windows 7

    Nahát.Én erre nem is gondoltam.Talán mert nem szoktam használni ezt a beállítást. Probléma megoldva!Pro230 az isten :lol:
  11. joiner

    Microsoft Windows 7

    Na hát most megfogtál,mivel én sem láttam még ilyen kockákat a gépemen.Igaz most 32 bites win7 van rajta,de nem emlékszem,hogy a 64 bit-es rendszeren nekem lett volna hasonló.
  12. joiner

    Microsoft Windows 7

    Na ezt a kérdést nem értem.Milyen négyzet és pipa?Milyen win7 van a gépeden?Buherált vagy eredeti?Csatolj már egy képet az asztalról és az ikonokról. Egyébként a szomszéd faluban lakom Ami N-el kezdődik
  13. joiner

    Microsoft Windows 7

    Akkor marad az,hogy jobb klikk a fájlon,tulajdonságok és ott a biztonság fülön az engedélyek kezelésénél adsz neki teljes jogot.De ha már az előzőekben leírt system jogokat sem merted megcsinálni,akkor én a helyedben ezt a lépést is kihagynám. Én ennyit tudok segíteni.
  14. joiner

    Microsoft Windows 7

    Itt olvasgass kicsit. http://www.windowsmix.com/blog/meg_a_rendszergazdai_jogosultsag_sem_eleg/2010-10-19-239
×
×
  • Create New...