Jump to content
PirateClub.hu

Marky18

Veterán
 • Content Count

  3,140
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Marky18


 1. A manga sincs befejezve, ahogy emlékszem.

   

  Mostanra eléggé kifogytam a jó animékből. A Devil May Cryt kezdtem el nézni a játékok miatt, Cowboy Bepop és még egy pár van a listámon, de igazi beszaratós thrillert nem találtam a Higurashi óta :S


 2. INFP

   

  Teljesen igaz. Én valahogy elzárom az igazi belsőmet a világ elől, de igazság szerint nagyon is megnyílok egy-egy fontos személynek. Érdekes úgy, hogy én nem tanár vagy valami ide kapcsolódó tevékenységgel szeretnék foglalkozni...

   

  Az írással kapcsolatos rész viszont már-már ijesztően igaz. Szóban nehezen tudom kifejezni magamat, viszont egy-két írásomat tátott szájjal olvassák ismerőseim. Igaz, nem vagyok egy Jókai, de attól függetlenül tudom forgatni a szavakat. Sajnos szóban elég primitívnek tűnhetek ilyen téren.


 3. Ezek az óvodás szintű animék elférnek az ertéel mesesávjában. Animaxre a sok idióta vetélkedő helyett lehetne nyomatni pl. komolyabb műveket. Pl. Elfen Lied. Nem is kéne szinkronizálni, mert az igazi drámaiság csak a japán hanggal tud átjönni.

  Esetleg a most futó Supernatural animét is vetíthetnék. Sajnos nagyon gyenge az igény a normális animékre az országban. Inkább nézik a kozmosz született 26. évadját az ellenségek között 1124567. része után.


 4. Ez a szezon megmutatta, hogy mĂŠg mindig erĂľs a Madrid. A kupagyĂľzelem jĂłt tett a jĂĄtĂŠkosoknak. a bl-rĂľl inkĂĄbb nem nyilatkozok, lĂŠvĂŠn szĂŠp szavakkal azt nehĂŠz ĂŠrtĂŠkelni.

  JĂśvĂľre BL gyĂľzelem lesz.


 5. Az istenhit régen a háborúk, a nyomorúság idején volt a toppon. Azóta süllyed. Már az Egyház is teljes ellentéte a középkori Egyháznak. Ez a vallás szerintem 100 éven belül ki fog múlni, mert manapság pár túlbuzgó családon kívül csak az idősek járnak misékre.


 6. Meglepően jó a grafika már az előző részekhez képest. Gondolom valami úgy csapat vette át az animét.

   

  Amúgy szerintem hamarosan jön egy komolyabb filler rész, mert nagyon közel van a manga már. Még 15-20 részt lehet ezzel így kihozni, bár a mostani rész fele is filler volt. Ha már fillert csinálnak, akkor a maihoz hasonlót, bár nem egy nagy szám volt, hogy gyakorlatilag csak flashback ment. Lehet ránéztek a készítők a Narutora és onnan vették az ötletet.... ugye Narutoban is flashback-filler epizódok mennek most.

×