Jump to content
PirateClub.hu

Marky18

Veterán
  • Pontszám

    3,140
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Marky18

  1. A manga sincs befejezve, ahogy emlékszem.

     

    Mostanra eléggé kifogytam a jó animékből. A Devil May Cryt kezdtem el nézni a játékok miatt, Cowboy Bepop és még egy pár van a listámon, de igazi beszaratós thrillert nem találtam a Higurashi óta :S

  2. INFP

     

    Teljesen igaz. Én valahogy elzárom az igazi belsőmet a világ elől, de igazság szerint nagyon is megnyílok egy-egy fontos személynek. Érdekes úgy, hogy én nem tanár vagy valami ide kapcsolódó tevékenységgel szeretnék foglalkozni...

     

    Az írással kapcsolatos rész viszont már-már ijesztően igaz. Szóban nehezen tudom kifejezni magamat, viszont egy-két írásomat tátott szájjal olvassák ismerőseim. Igaz, nem vagyok egy Jókai, de attól függetlenül tudom forgatni a szavakat. Sajnos szóban elég primitívnek tűnhetek ilyen téren.

  3. Most néztem végig a Clannad sorozatokat, OVA-kat és most töltöm a Visual Novelt :) Marha jó a történet és tényleg megható az egész, ha egyhuzamban nézi végig az ember.

  4. Ezek az óvodás szintű animék elférnek az ertéel mesesávjában. Animaxre a sok idióta vetélkedő helyett lehetne nyomatni pl. komolyabb műveket. Pl. Elfen Lied. Nem is kéne szinkronizálni, mert az igazi drámaiság csak a japán hanggal tud átjönni.

    Esetleg a most futó Supernatural animét is vetíthetnék. Sajnos nagyon gyenge az igény a normális animékre az országban. Inkább nézik a kozmosz született 26. évadját az ellenségek között 1124567. része után.

  5. Ez a szezon megmutatta, hogy mĂŠg mindig erĂľs a Madrid. A kupagyĂľzelem jĂłt tett a jĂĄtĂŠkosoknak. a bl-rĂľl inkĂĄbb nem nyilatkozok, lĂŠvĂŠn szĂŠp szavakkal azt nehĂŠz ĂŠrtĂŠkelni.

    JĂśvĂľre BL gyĂľzelem lesz.

  6. Az istenhit régen a háborúk, a nyomorúság idején volt a toppon. Azóta süllyed. Már az Egyház is teljes ellentéte a középkori Egyháznak. Ez a vallás szerintem 100 éven belül ki fog múlni, mert manapság pár túlbuzgó családon kívül csak az idősek járnak misékre.

  7. Meglepően jó a grafika már az előző részekhez képest. Gondolom valami úgy csapat vette át az animét.

     

    Amúgy szerintem hamarosan jön egy komolyabb filler rész, mert nagyon közel van a manga már. Még 15-20 részt lehet ezzel így kihozni, bár a mostani rész fele is filler volt. Ha már fillert csinálnak, akkor a maihoz hasonlót, bár nem egy nagy szám volt, hogy gyakorlatilag csak flashback ment. Lehet ránéztek a készítők a Narutora és onnan vették az ötletet.... ugye Narutoban is flashback-filler epizódok mennek most.

×
×
  • Create New...