Jump to content
PirateClub.hu

Marky18

Veterán
 • Content Count

  3,140
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marky18

 1. Marky18

  League of Legends

  A mostani jungle mellett megéri egyáltalán szenvedni? Mert WW-vel egy gank nem sikerül és kb. vége a meccsemnek, mert 2 szinttel lemaradtam. Kevés XP-t adnak a mobok, kevés goldot...
 2. Marky18

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Szerintetek az az én hibám, ha már 3-jára járok úgy, hogy megismerkedek egy csajjal, jól elvagyunk pár napig, mikor kezd kicsit komolyodni a dolog akkor pedig közbelép valami ex és bukta az egész? O.o Kezdem azt hinni, hogy elvagyok átkozva....
 3. Marky18

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Tomi, ha hajlandó vagy legális - illetve illegális - szereket használni, akkor az önbizalmad növelésével biztos nem lehet probléma Csak mértékkel
 4. Marky18

  Animékről

  A manga sincs befejezve, ahogy emlékszem. Mostanra eléggé kifogytam a jó animékből. A Devil May Cryt kezdtem el nézni a játékok miatt, Cowboy Bepop és még egy pár van a listámon, de igazi beszaratós thrillert nem találtam a Higurashi óta :S
 5. Marky18

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Az még inkább érdekes, hogy barátnőmmel kitöltettem ezt és ő is szintén INFP Már első találkozásunkkor éreztem, hogy valahogy nagyon hasonlítunk
 6. Marky18

  CocaCola vs DrPepper

  Valahogy hozatnom kéne Angliából egy raklappal a Pepperből. Egy árban van a Coca-val, mégis nekem sokkal jobban ízlik. Igazi felüdülés, mert a kólát már eléggé meguntam.
 7. Marky18

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  INFP Teljesen igaz. Én valahogy elzárom az igazi belsőmet a világ elől, de igazság szerint nagyon is megnyílok egy-egy fontos személynek. Érdekes úgy, hogy én nem tanár vagy valami ide kapcsolódó tevékenységgel szeretnék foglalkozni... Az írással kapcsolatos rész viszont már-már ijesztően igaz. Szóban nehezen tudom kifejezni magamat, viszont egy-két írásomat tátott szájjal olvassák ismerőseim. Igaz, nem vagyok egy Jókai, de attól függetlenül tudom forgatni a szavakat. Sajnos szóban elég primitívnek tűnhetek ilyen téren.
 8. Marky18

  Animékről

  Most néztem végig a Clannad sorozatokat, OVA-kat és most töltöm a Visual Novelt Marha jó a történet és tényleg megható az egész, ha egyhuzamban nézi végig az ember.
 9. Googlezz fel egy pár kulcsszót, mint pl. Pascal grafika. Elég érdekes kis feladat, nem pont Pascalban a legkényelmesebb az egyszer biztos.
 10. Marky18

  Kedvenc sorozatod??

  Skins. Jöhetne már a film és a 6. évad.
 11. Marky18

  Bleach II. felvonás

  Ezek az óvodás szintű animék elférnek az ertéel mesesávjában. Animaxre a sok idióta vetélkedő helyett lehetne nyomatni pl. komolyabb műveket. Pl. Elfen Lied. Nem is kéne szinkronizálni, mert az igazi drámaiság csak a japán hanggal tud átjönni. Esetleg a most futó Supernatural animét is vetíthetnék. Sajnos nagyon gyenge az igény a normális animékre az országban. Inkább nézik a kozmosz született 26. évadját az ellenségek között 1124567. része után.
 12. Marky18

  Zenei játék

  Nem feltétlen jön be nekem, de a hangulata miatt megér 7/10-et [Hidden Content]
 13. Marky18

  Bleach II. felvonás

  Valószínűleg pár hónap szünetet beiktatnak 1-1 csomag között. Egyébként rohamozni kéne őket, hogy feliratosan attól még adják a részeket.... mert ezt a szinkronozást nem kéne erőltetni.
 14. Marky18

  League of Legends

  Annieval milyen társak jók? Egy tank gondolom nem árt, mert elég papír a kiscsaj
 15. Marky18

  Képzelődtél már?

  Csak fáradt állapotban esik meg velem, hogy hangokat hallok vagy valami furcsa foltokat látok, amit beképzelek magamnak élőlényeknek.
 16. Marky18

  Real Madrid

  Ez a szezon megmutatta, hogy mĂŠg mindig erĂľs a Madrid. A kupagyĂľzelem jĂłt tett a jĂĄtĂŠkosoknak. a bl-rĂľl inkĂĄbb nem nyilatkozok, lĂŠvĂŠn szĂŠp szavakkal azt nehĂŠz ĂŠrtĂŠkelni. JĂśvĂľre BL gyĂľzelem lesz.
 17. Marky18

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Adott egy ismerős lány. El szeretném hívni randizni, de mégis hova? Vannak ötleteim, de a kocsma és a játékterem nem épp párkapcsolat kialakítására vannak szerintem Szóval a lényeg, hogy a pizzéria mellett milyen értelmes helyet tudnék találni?
 18. Marky18

  Animékről

  Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, Hellsing. Ezeket külön érdemes nézni. A Fairy Tail még futó sorozat.
 19. Marky18

  Kisbolygó csapódhat a Földbe 2182-ben

  Hú. Most be vagyok rezelve. Ez már komoly. Vagy nem. Ezernyi más probléma van, amiért aggódhatnék, mégse teszem.
 20. Marky18

  Ősrobbanás, Isten, Teremtés...

  Az istenhit régen a háborúk, a nyomorúság idején volt a toppon. Azóta süllyed. Már az Egyház is teljes ellentéte a középkori Egyháznak. Ez a vallás szerintem 100 éven belül ki fog múlni, mert manapság pár túlbuzgó családon kívül csak az idősek járnak misékre.
 21. Daily Mail és az idióta cikkei.... még hülyébb, aki emiatt befalazza magát az alváshoz
 22. Marky18

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Az gáz, ha én, egy haverom és egy csaj elmentünk bulizni és sikerült összehozni a haveromat meg a csajt? Nem mintha én nyomultam volna rá, csak kicsit fura, mert én még ilyet nem éltem meg
 23. Nekem Tibiole volt, mert a semmiből egy nagyon szervezett társaságot kovácsolt össze. Rá ugye nem lehet szavazni, mert visszavonult. Maradt Piero, akit legalább annyira tisztelek, mint Tibiolet.
 24. Marky18

  Csapatcímerek

  Találd ki és rakj egy újat Nem fontos, hogy mostani legyen!
 25. Marky18

  Bleach II. felvonás

  Meglepően jó a grafika már az előző részekhez képest. Gondolom valami úgy csapat vette át az animét. Amúgy szerintem hamarosan jön egy komolyabb filler rész, mert nagyon közel van a manga már. Még 15-20 részt lehet ezzel így kihozni, bár a mostani rész fele is filler volt. Ha már fillert csinálnak, akkor a maihoz hasonlót, bár nem egy nagy szám volt, hogy gyakorlatilag csak flashback ment. Lehet ránéztek a készítők a Narutora és onnan vették az ötletet.... ugye Narutoban is flashback-filler epizódok mennek most.
×