Jump to content
PirateClub.hu

kdjdhdbdb

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kdjdhdbdb's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kdjdhdbdb

    Zeneszerző Program

    abban tud valaki segíteni hogy hogy lehet felvenni az overloud / revalver / amplitube használata közben??? ezek vitrtuális gitár erősítők, mindegyik jól működik, de egyikkel sem tudok felvenni, mert amíg fut a program addig le van tiltva minden más programban a felvétel! :S ha ezekkel nem lehet akkor tud valaki mondani egy olyan progit amivel lehet felvenni is??? és még annyit szeretnék tudni hogy fl studioban hogy lehet élőben gitározni és felvenni azt??? bocs a sok kérdést de még totál noob vagyok, de fontos lenne. előre is kösz!
  2. kdjdhdbdb

    Zeneszerző Program

    kösz a segítséget! majd kikísérletezek valamit! am ismerem a guitar pro-t és valószínű hogy ha nem tudok végül jobbat onnan fogom felvenni a számokat, de nekem az lenne a lényeg hogy az eredeti vokál benne legyen a backing trackban! de hát nem jöhet minden össze! mégegyszer kösz a segítséget!
  3. kdjdhdbdb

    Zeneszerző Program

    hi! kösz az infot! hát a master-eket nehéz lesz megszerezni, szóval ez kiesett! nincs esetleg valami olyan lehetőség hogy megközelítőleg azokat a sávokat lehalkítsam ahol a gitár van? lehet hogy hülyeség a kérdés....nem értek én a lovakhoz.
  4. kdjdhdbdb

    Zeneszerző Program

    helló! én egy olyan programot keresek amivel ki lehet irtani a gitárt a zenékből. (gitározok, ezért lenne nagyon fontos) azt hallottam hogy az fl studio val meg lehet csinálni, de mivel totál kezdő vagyok és nem értek a progihoz kb semmire sem jutottam! ha valaki tudna ajánlani egy másik egyszerűbb programot ami jó erre, vagy csak egy gyors leírást hogy az fl stuido val hogy tudom megoldani azt megköszönném! THX
  5. kdjdhdbdb

    Ozzy Osbourne vagy Alice Cooper

    egyértelmű ozzy! iszonyú jó hangja van!!! bár ma sokszor be van rekedve de így is hihetelen! nagyon jó az előadásmódja és a személyisége! OZZY egy élő legenda!!!!!!
×
×
  • Create New...