Jump to content
PirateClub.hu

kob254

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kob254's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kob254

    Mennyire vagy meleg?

    Szintén 33% De én is beijedtem mikor először 100-ig ment
  2. kob254

    Gyúrjunk wazze!

    Hello Janusz és többiek! Most kezdtem a gyúrást és kellene 1 kis segítség. Heti 3szor tudok majd menni edzeni. 190cm vok és 80kg viszont az erőnlétem elég szar tegnap kipróbáltam és kb 20kg szériázok és a 30kg max kétszer megy ki. A konditerem felszereltsége: fekpad, franciarúd, kézisúlyzók, +van 1 gép ami sztem mellre v hátra jó. Szval ezek ismeretében vmilyen edzéstervre lenne szükségem és azt olvastam korábban h te értesz az ilyesmihez.
  3. kob254

    Gyúrjunk wazze!

    Csá! Én most szeretném elkezdeni a gyúrást. HA tud vki vmi jó kis edzéstervet kezdőknek 3napra beidőzítve azt megköszönném. Ja és a kolis konditerem nem túl jól felszerelt csak az alap cuccok vannak pl fekpad 1kezes súlyzók, mellgép.
  4. kob254

    Gyúrjunk wazze!

    Én 90kg voltam most nyáron elkezdtem fogyni futással+diétával és már a 80kg hoz közledek. Aunonban szeptembertől szeretnék elkezdeni edzeni. A cél inkább az h formás legyek nem az erő. Ha valaki tud vmi jó tanácsot h h kezdjek hozzá szóljon. Ja és azt már biztos h tudom h hetente max 3 esetleg 4 napot tudok majd járni terembe illetve azt is h a terem nem túl jól felszerelt
×
×
  • Create New...