Jump to content
PirateClub.hu

Shikaka

Veterán
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Shikaka

 • Rank
  Pelenkás
 • Birthday 06/19/1987

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Érdeklődés
  zene...
 1. Shikaka

  Dragon Ball 2008

  huhh..azt hiszem, h itt nagyon félreértettük egymást...mind1. /on vki, aki nagyon otthon van a Dragon Ball-ban, elárulhatná, h ki ez a 'Lord Piccolo'...előre is köszi
 2. Shikaka

  Dragon Ball 2008

  úgy látszik, valakiben mégis felment a pumpa...(ha nem, akkor nem tudom, h melyik mondatomból olvastad ki, h nekem tökéletes az ízlésem) de ha már ilyen biztos vagy benne, h nem tökéletes, meg is indokolhatnád h miért nem az Egy szóval sem mondtam, h a fenti állításomat egy bizonyos szerepe bizonyítja...de ha nagyon kíváncsi vagy, pl: Buffy, the Vampire Slayer Angel Cool Money-a film nem vmi nagy cucc, de JM jól játszik benne
 3. Shikaka

  Használsz nem jogtiszta szoftvert?

  ATM csak legális cuccokat használok, de régebben persze h lopott vindózom volt(progikkal együtt). Játékok....hát....ritkán játszom, de ha nagyon megtetszik egy game, akkor azt megveszem eredetiben(köv. áldozatom a WHO lesz )
 4. Shikaka

  Dragon Ball 2008

  Lol, nem szeretem az anime-s .....-t.(inkább kipontozom, nem szeretném, ha felmenne a pumpa az anime-fanokban...meg különben is...senkinek sem lehet tökéletes ízlése ) A filmnek egyetlen pozitívuma lesz(ha elkészül): szerepelni fog benne James Marsters, akiről minden normális ember tudja, h egy űberfaszakirálycsávó. Ritkán nézek meg 1 ember miatt egy filmet, de most nagyon kíváncsi leszek, h J.M. mit fog nyújtani 'Lord Piccolo' szerepében. Amúgy wtf? ez a Lord Piccolo?
 5. Shikaka

  Gondoltam egy filmre......

  Ez könnyű....Boat Trip(angolul láttam, szal nemtom a magyar címét)...btw Roselyn Sanchez nem kicsit szép DE mivel úgyis srow volt a soros, rakjon ő új feladványt.
 6. Shikaka

  Film Ajánlatok

  Trainspotting skót filmdráma, 90 perc, 1996 16 éven aluliak számára nem ajánlott rendező: Danny Boyle író: Irvine Welsh forgatókönyvíró: John Hodge zeneszerző: Damon Albarn operatőr: Brian Tufano jelmeztervező: Rachael Fleming producer: Andrew Macdonald vágó: Masahiro Hirakubo művészeti vezető: Tracey Gallacher szereplő(k): Ewan McGregor (Mark "Rent-boy" Renton) Robert Carlyle (Francis Begbie) Johnny Lee Miller (Simon David "Sick Boy" Williamson) Ewen Bremner (Daneil "Spud" Murphy) Kevin McKidd (Tommy) Peter Mullan (Swanney) Kelly Macdonald (Diane) A film értékelése: 8.1/10 (imdb.com) (106,328 szavazat) - az imdb 'legjobb 250 film' listáján ATM a 168. 9.2/10 (port.hu) (42 szavazat) Tartalom A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az ő "barátairól", akik lázongók, tévelygők, tolvajok és narkósok...sehogy sem tudnak beilleszkedni az őket körülvevő társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sőt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetőségük a kábítószer, amelyről úgy érzik, védőpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetőséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtőn. Csak az a kérdés, hogy ő akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetőséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét...újra megválasztani a saját életét? Díjak és jelölések BAFTA-díj (1996) - Legjobb adaptált forgatókönyv: John Hodge Nekem(és még rengeteg embernek) alapmű...Már rengetegszer láttam. Sokszor gondolkoztam már azon, h melyik A KEDVENC filmem...hát nemtom, de az biztos, h ez TOP3-s. (10/10)
×