Jump to content
PirateClub.hu

Shikaka

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Shikaka

  • Születésnap 06/19/1987

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Érdeklődés
    zene...

Shikaka's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Shikaka

    Dragon Ball 2008

    huhh..azt hiszem, h itt nagyon félreértettük egymást...mind1. /on vki, aki nagyon otthon van a Dragon Ball-ban, elárulhatná, h ki ez a 'Lord Piccolo'...előre is köszi
  2. Shikaka

    Dragon Ball 2008

    úgy látszik, valakiben mégis felment a pumpa...(ha nem, akkor nem tudom, h melyik mondatomból olvastad ki, h nekem tökéletes az ízlésem) de ha már ilyen biztos vagy benne, h nem tökéletes, meg is indokolhatnád h miért nem az Egy szóval sem mondtam, h a fenti állításomat egy bizonyos szerepe bizonyítja...de ha nagyon kíváncsi vagy, pl: Buffy, the Vampire Slayer Angel Cool Money-a film nem vmi nagy cucc, de JM jól játszik benne
  3. Shikaka

    Használsz nem jogtiszta szoftvert?

    ATM csak legális cuccokat használok, de régebben persze h lopott vindózom volt(progikkal együtt). Játékok....hát....ritkán játszom, de ha nagyon megtetszik egy game, akkor azt megveszem eredetiben(köv. áldozatom a WHO lesz )
  4. Shikaka

    Dragon Ball 2008

    Lol, nem szeretem az anime-s .....-t.(inkább kipontozom, nem szeretném, ha felmenne a pumpa az anime-fanokban...meg különben is...senkinek sem lehet tökéletes ízlése ) A filmnek egyetlen pozitívuma lesz(ha elkészül): szerepelni fog benne James Marsters, akiről minden normális ember tudja, h egy űberfaszakirálycsávó. Ritkán nézek meg 1 ember miatt egy filmet, de most nagyon kíváncsi leszek, h J.M. mit fog nyújtani 'Lord Piccolo' szerepében. Amúgy wtf? ez a Lord Piccolo?
  5. Shikaka

    Gondoltam egy filmre......

    Ez könnyű....Boat Trip(angolul láttam, szal nemtom a magyar címét)...btw Roselyn Sanchez nem kicsit szép DE mivel úgyis srow volt a soros, rakjon ő új feladványt.
×
×
  • Create New...