Jump to content
PirateClub.hu

gnorby88

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About gnorby88

  • Születésnap 06/14/1988

Contact Methods

  • MSN
    gnorby88@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.vts.su.ac.yu/~i08gnorby/index.php
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    B.O.G.A.R.A.S

gnorby88's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. gnorby88

    Milyen telefont vegyek?

    Hello. Én azt szeretném kérdezni, hogy milyen telefont érdemes venni? Iphone vagy Andoid ? Nekem az Iphone 3G nagyon tetszik, csak programokat lehet beszerezni hozzá? Mert ugye a legtöbb fizetős ha jól tudom. Ezzel szemben egy androidos telefonra meg rengetek program van nem, mert az meg ingyenes vagy nyilt forráskódú vagy mi? Szóval megéri egy Iphone? Vagy ha androidos akkor milyet ajánlatok, amiben van wifi, és nem drágább 200eu-nál? Meg az androidnál fontos hogy melyik verzió? Tehát az újabb verzióra több progi van? Frtissiteni lehet régieket újra?
  2. gnorby88

    Hálózati problémák

    Hello. Van két gépem. Az egyiken win7 a másikon xp. A win7 gépemben van egy wireless kártya, meg egy lan kártya. A wireless netet meglehet osztani a lan kábelen keresztül a másik géppel amin xp van? Ha igen akkor hogyan? A file megosztás az már megy, az sikerült. Próbálgattam leírások alapján a netet is megosztani, de még nem sikerült. A wireless kártya adapterjára rámék jobb klikk properties, ott sharing kipipázom amit kell és ok. eddig megy. utána a hálókártyánál mit kell beállitani? automatikus vagy állandó ip kell? Meg mit kell még állitani? A másik gépen mit kell állitani? kösz a válaszokat előre is. MEGOLDOTTAM...
  3. Hello. Én azt szeretném kérdezni, hogy pontosan hogy működnek a tolómotrok? Pl. itt van egy: http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/TV/Satelitska-oprema/Satelitski-motor/2219536 Ez egy 12 inch-es tolómotor. És azt szeretném megtudni, hogy ez ugyanúgy működik, mint egy diseq motor? Vagy miben különböznek ezek? Annyit tudok, hogy ezeket a nagyobb átmérőjű szatelitekhez használják jobban, meg valami olyasmit olvastam hogy ez csak ivben tud mozogni? Ez igaz? Meg volna még1 kérdésem. Strong 4620XII beltérim van van rajta Irdeto/Beta, SECA, Viacess, Nagravision, Cryptowork kódolási technika. Szval elvileg azokat a csatornákat nyitja ami ilyen kódolásban van. Na most a számítógépbe rakható szatellit kártyák azok hogy működnek? Kell egy driver meg valami lejátszó program és ugyanúgy lehet nézni mint beltérin? Azok milyen kódolásokat támogatnak? Vagy bővíthető különféle emulátorok segítségével? Pl. egy skystar2-es kártya elég jó, vagy milyeneket ajánlatok?
  4. gnorby88

    üzenet south parkból

    Ez nagyon zsir. Küldtem is egy párat.. :D
  5. gnorby88

    S.W.A.T. 2.

    Éppen tegnap néztem az első részét. Remélem a második is ilyen jó lesz majd.
  6. gnorby88

    Predator esküvője

    Ezt kell csinálni-e??? Nem rossz...
  7. gnorby88

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Ha nem tudsz mindent, akkor minek járni suliba?
  8. gnorby88

    Bárány Attila és egyéb mixek.

    Kösz szépen. Jó oldal.
  9. gnorby88

    House

    Áh. Tiszta kín lesz kivárni még nem kezdik el az új évadot. Nagyon jó sorozat.
  10. gnorby88

    Milyen horror filmeket láttál eddig?

    Huh.Mit láttam? Inkább azt kéne kérdezni mit nem? Folyamatosan töltöm a horror filmeket,és nézem is amint van idöm rá. Nagyon sok jó alkotás van,de nekem a szellemes históriák jönnek be legjobban.(Hideg csontok,Fehér zaj 1,2, Haunting in connecticut, the unborn , mezsgye 1,2,3, hideg préda 1,2 ......)
×
×
  • Create New...