Jump to content
PirateClub.hu

David56

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About David56

  • Születésnap 09/02/1984

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Tállya

David56's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. David56

    Filozófia

    Most tűnt fel hogy ezt a szöveget igazgató úr mondta évnyitón persze a sör nélkül biztos ö is olvasta ezt !!!
  2. David56

    FILM CÍMEK AZ ISKOLAÉLETBŐL

    Szívesen és én meg azt az 1000 fölötti megnézést XDXD
  3. David56

    FPS betegség

    Már hogyne létezne én is ebben szenvedek:)
  4. David56

    A bálna kutyája

    Komolyan ha legközelebb ilyen kell így megyek a gyógyszertárba legyen szíves egy bálna kutyáját kérem!!! de nagyon ütőt
  5. David56

    Filozófia

    Egy filozófia professzor előadása: Egy befőttes üveget feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg? - Igen. - volt a válasz. Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van.Ezután elővett egy dobozt homokkal, és beletöltötte az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött. Prof így szólt:Vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged).Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok amik még számítanak, mint a barátok,a munkád. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod édekében. Először a kövekre figyelj, amik igazán számítanak. A többi csak homok. Az egyik diák megkérdezte: és most már tele van-e az üveg? Mire a prof azt válaszolta, hogy igen.Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be.Azt mondta erre a diák: "Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példábóljól látszik:EGY SÖR AZÉRT MINDÍG BELEFÉR !"
  6. 1. Ebédidőben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e. 2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat. 3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit. 4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta. 5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét. 6. Az összes csekkednek a "megjegyzés" részébe írd be, hogy "szexuális szolgáltatásokért". 7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint". 8. Ne hasznalj ekezeteket. 9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett. 10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek. 11. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz. 12. Az operában énekelj együtt a darabbal. 13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek. 14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap. 15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban. 16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!" 17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!" 18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikőtöktől meg kell válnunk.
  7. David56

    Magyarország én így szeretlek

    Nincs rajzhengerem, nem vagyok gépész, nem hordok bölcsésztarisznyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: sima felszínű endoplazmatikus retikulum... Rohadtul csípi a szemem a formalin, és nem örülök, ha egy kalap alá vesznek az áokásokkal és a fokosokkal. Büszkén gondolok a biokémia kreditjeimre, a műszeres analitikára,az elválasztástechikára..a KDA-sok pedig a digitális képfeldogozásra,CT-re,MR-re és arra, hogy egész Európa tele van/volt OLKDA-sokkal. Szeretem a DNS preparálást, a kenetkészítést,a cikkreferálásokat és a fehér köpenyemet. Itt tanulok Debrecen szívében, az egy félévre jutó szívások számában mi vagyunk a császárok, és igenis el lehet végezni a sulit négy év alatt! OLKDA! Én így szeretlek... Legyen akkor ez is itt!!!!
  8. - Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a mentő? - Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt? - Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá Light kólát? - Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat? - Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó? - A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni? - A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert miért valódi citromlével készítik? - Miért nincs egér ízű macskaeledel? - Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi? - Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt? - Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repcsit olyan anyagból? - Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak az elem kezd kimerülni? - Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor használjuk. Nem? - Miért van sisak a kamikaze pilótákon? - Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben? - Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit kereshetett ott valójában?? - Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni? - Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot? - A juhok miért nem futnak be az eső elől? - Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit? - Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár? - Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?
  9. David56

    Ki a legjobb DJ?

    Thomas Gold a világ egyik legjobbja!!! Sajnálom akit megsértek vele!
  10. Szülői értekezlet : Végső visszaszámlálás Hétvége : Megint 48 óra Tanár felgyógyul : Batman visszatér Első nap az iskolában : Szerelem első látásra VIZSGA: DRÁGÁN ADD, AZ ÉLETED PÓTVIZSGA: MÉG DRÁGÁBB AZ ÉLETED Ideges tanár: Godzilla Szóbeli feleltetés : A bárányok hallgatnak Közeleg az érettségi : Terminátor 2 Az ítélet napja Érettségi után - Túl a csúcson Ügyeletes tanár - Sentinel, az őrszem TÚLJUTNI A VIZSGÁN: ÖLVE VAGY HALLVA Diáknak súgnak : Ryan közlegény megmentése DIÁK ÖTÖST KAP: ELEMI ÖSZTÖN Tanár a tanárnővel : Irma, te édes Tanár a tanárral : Van aki forrón szereti DIÁK FELEL: DŐL A LÉ A magyar tanár félrebeszél : Szerelmes Shakespeare A fizika tanár félrebeszél : I.Q. A szerelem relatív Röpdolgozat : Megint dühbe jövünk Iskola utáni bunyó : J.A.G. Becsületbeli ügyek Fogorvosi vizsgálat - Sikoly Tesi tanár : Kőagy Őrnagy Lány öltöző : Női vonalak DIÁK EGYEST KAP: EMBER AKI TÚL KEVESET TUDOTT TANÁR AJÁNLATOT TESZ: A 22-ES CSAPDÁJA Fiú és lány szakítanak : Tudom mit tettél tavaly nyáron Minden órán doga - Rémálom az Elm utcában."
  11. David56

    Folytasd a történetet

    Próbálta volna kirabolni a bankot!
×
×
  • Create New...