Jump to content
PirateClub.hu

kylier

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: kylier

  1. kylier

    Saját fényképek

    Jók a képek, így tovább!
  2. kylier

    South Park vs. Family Guy

    Family Guy-t sokan nem ismerik, vagy legalábbis nem sokat tudnak róla, pedig jobb mint az SP, sokkal jobb a humora -nem szimplán a káromkodásról szól. (persze SP-t is bírom, de FG jobb! )
  3. kylier

    Warhammer vs. Warcraft

    Sziasztok! Nem olvastam végig minden hsz.-t, csak az első oldalt. Eléggé nem ismerem a Warhammert, így aztán nem kezdem el szidni. Lehet hogy tetszene, de a WoW-ot akkor is jobban szeretném, ebben biztos vagyok. De ahhoz, hogy összehasonlítsd a WoW-ot a Warhammer-rel nem elég kipróbálni. (ezt elsősorban a WoW-ra értem. Játszasz mondjuk egy napot a WoW-val, ezalatt egy karaktert felhúzol 10es szintre. Nos, szerény véleményem szerint ez körülbelül a játék egy tizede. A játék kb lvl. 30-40en kezdődik, 60on már tényleg jó és lvl 70en (ugye mostmár 80on ) lehet igazán élvezni a játékot. Arra célzok, hogy keveset tudsz meg WoW-ról, hogyha csak kipróbálod. Na szóval a Warcraft-ra szavaztam, mert imádom Ha kipróbálnám a Warhammert, és mondjuk megtetszene, sokat játszanék, akkor se hagynám abba a Warcraftot, mert szerintem nem lesz olyan játék mostanába, ami jobban tetszene nála. Ha törik, ha szakad: WARCRAFT
  4. Én nem szeretem a vasárnapot, mert ahogy előttem sokan írták a tudat, hogy másnap újra suli, de a hétfőre szavaztam mert a suli még mindig roszabb, mint a tudat, hogy holnap suli.
  5. kylier

    Skype vs MSN

    Hát a Skype jobb. Az MSN mostanában rengeteget szenved nálam. Állítólag a Skype kevésbé terheli a netet. De persze én is MSN-t használok mert elterjedtebb. Bár jobban is tetszik az MSN kinézete, kezelése stb., de a Skype jobb és ha minden ismerősöm rátudnám beszélni akkor azt használnám szívesebben. Na sziasztok.
  6. Nem hiszem, hogy lett volna, de ha mégis, akkor bocs. -= TÉT =-
  7. kylier

    :D VS xD

    Én pl. MSN-en a ""-t használom, mert ott egyből átváltja képre. De WoW-on pl. többnyire az "xD/XD"-t használom. Most akkor mire szavazzak? :S ...tudom! Ec pec, kimehetsz...
  8. kylier

    Írd be ha tudod. :P

    szalmonelláscsirke hejj, sikerült!
  9. kylier

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Hmm..., hát én is leírom! Baromi beteg voltam (lázas). Olyan 4-5 évesen lehettem, amikor azt álmodtam, hogy egy riporter pofázik a TV-be (híradó) arról, hogy egy híd megrepedt. Úgyvolt, hogy állt a riporter és mögötte meg a híd volt. Nagyba mondja a szövegét és a háttérbe meg közbe omlik össze a híd, mindenki sikoltozik. De a riporter még mindig mondja a szövegét... (mert ugye hátrafele ő sem lát. A skiltozás meg... talán süket? na mind1). Szóval mondja a szövegét, mögötte meg már egy nagy porfelhő, amiből kirohan egy hatalmas dinoszaurusz. Akkor hátranéz a riporter és elkezd menekülni... Egyszer csak a riporter helyébe lettem és már én menekültem... Aztán felkeltem. (nem is baj) Ezt amúgy heteken, hónapokon át álmodtam, hogy menekülök a dinó elől, ami természetesen sosem tud elkapni.
  10. kylier

    Igen vagy Nem?

    Szerintem IGEN, vagy NEM?!
  11. kylier

    Gépeld be, hogy télapó....

    Na megpróbáljuk... téldsuunop majdnem!
×
×
  • Create New...