Jump to content
PirateClub.hu

hyper87

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About hyper87

  • Születésnap 11/17/1987

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    debrecen

hyper87's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. 80%, de lesza____m :blink: :blink: :blink: :mellow: :mellow:
  2. data.hu, de a megaupload se rossz
  3. hyper87

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    na ez fura topic, a két műfaj örökre szemben fog állni egymással valaki azt írta, hogy csak a rockerek tudnak improvizálni, hát ennek sajnos ellent kell mondjak, nem tudom mennyire ismeritek ALEXANDER KOWALSKIT. Na már most, ő egy dj , de ő nem számokat kever össze, hanem élőben tolja az effecteket olyan sorrendben és annyit amennyit jónak lát, és nincs két egyforma set-je, már hallottam pár settet tőle, és még két hasonló hangzású zene sincs benne, SZÓVAL ERRŐL ENNYIT, IGENIS TUDNAK A DJ.K ÉLŐBEN IMPROVIZÁLNI
  4. hyper87

    Ki a legjobb DJ?

    na mondok egy példát, te mondjuk hallgatnál bunyós pityut meg tiestot egyszerre, két külön stílus !!! vagy mondjuk egy rapper sem hallgat szerintem tiestot meh kröchert, ez is két külön műfaj. az igazi zeneőrültek csak egy műfajra állnak rá, később persze válthatnak (kb. 3-4 év után), és ezen műfajok neves képviselőinek munkáját hallgatják, vagy játszák. Én már láttam erre példát.
  5. hyper87

    Ki a legjobb DJ?

    Bocs már hogy beleugatok, de egy kicsit fura Felix Kröchert és Tiestot egy kalap alatt megemlíteni, ég és föld
  6. hyper87

    Melyik energia italt fogyasztod?

    csapvíz (pohárból) az a tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  7. hyper87

    Ki a legjobb DJ?

    Ozgur Can Joseph Capriati Steve Porter Dominik Eulberg Ritchie Hawtin Sven Väth Popof Heinrichs & Hirtenfellner Tőlük jobbak nincsenek !!!
  8. hyper87

    MTV vagy VIVA tv ?

    MTV ez kétségtelen, főleg a pimp my ride, a fesztiválfreak, a swung, SP miatt. Igen sokszínű az MTV, a viva elmehet a sunyiba.
  9. azt mondják, hogy a magyar nehéz nyelv, na dehogy a magyaroknak is gondot okoz az anyanyelvük helyesírása, az már borzasztó. Sajna egy ilyen országban élümk !!!
  10. hát haver, engem nem vágott földhöz ez a szórólap, semmi poénosat nem találtam benne, ami nem azt jelenti, hogy egy bunkó paraszt vagyok (nehogy félreértsd), csak ha már ennyi dolgon meg tudsz akadni??? Na mindegy, a lényeg, hogy én sajnos nap mint nap látok ilyeneket.
  11. wazze, vérnyomáscsökkentőt AZONNAL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁJ EZ DURVA :o :o :o
  12. hyper87

    Amikor a teletext is félreinformál!

    háhát ez qrva jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: odab@sz
  13. szerezz egy nagyobb monitort :rolleyes: basszus tényleg, műlábak, de ez se esett volna le nekem soha , lehet hogy én vagyok hülye de nagyon jó
×
×
  • Create New...