Jump to content
PirateClub.hu

moy01

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: moy01

  1. moy01

    Gyúrjunk wazze!

    Hello. Nekem az lenne a kérdésem, hogy övet szeretnék venni, de nem tudom, hogy melyik fajtával járnék jobban? Szerintetek melyik fajta jobb a rendes csattos bőröv vagy az újabb fajta tépőzárasok? Remélem tudtok segíteni. Köszi szépen előre is.
  2. moy01

    Gyúrjunk wazze!

    Köszi a választ. Leírnám az én eddigi bontásomat, hogy ahhoz is fűzzetek valamit. Hétfő: Mell- bicepsz Kedd: Hát Szerda:Láb Csütörtök: váll-tricepsz Mell-bicepsz edzéskor gondot szokott jelenteni, hogy először végzek a mell edzéssel és jön a bicepsz. A bicepsz végére egyáltalán nem érzem, hogy bármit is dolgozott volna a mellem. Ez jelenthet valami hátrányt a fejlődésben?
  3. moy01

    Gyúrjunk wazze!

    Hello. Én a segítségeteket kérném. Már kb. másfél éve edzek rendszeresen, kisebb nagyobb kihagyásokkal (sajnos). 193 cm magas vagyok és jelenleg 80 kiló. Szeptemberben kezdtem el újra edzeni, mert a nyarat ki kellett hagynom (kézműtét miatt), ahogyan a mostani decembert is. De most végre újra készen állok és szeretnék edzeni. Januárban szeretnék elkezdeni egy kreatin kúrát ,amelyet 2 hónapra tervezek. Régebben is és most is Jumbo-t ettem plussz fehérjével. Étrendem egészen rendben van, naponta 5-6szor étkezem. Szóval ez a része egészen rendben is van. Az edzés terén kelne el egy kis segítség. Ha valaki tudna segíteni, akkor szükségem lenne, egy jó kis tömegnövelő, 4 napos edzéstervre, amelyben van lábedzés is. Ha valaki tudna segíteni e téren, akkor nagyon hálás lennék. Előre is köszönök mindent. Bence
×
×
  • Create New...