Jump to content
PirateClub.hu

fdavid91

Felhasználó
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: fdavid91

  1. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Szép számok! Mindenesetre köszönöm az infót! Akkor marad a szálkásítás és ezek szerint nem is bizonyul soknak az "X"g fehérje, sőt... Tudom, hogy nem csodaszer, de remélem meg fog látszódni szedésének hatása...
  2. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Rendben, köszönöm! Akkor megpróbálom reggeli után inni. Annyira nem értek ezekhez, zsírégetés miatt vettem az L-Carnitine-t, de gondolom ez egyértelmű... Azt eddig edzés előtt fél órával ittam meg. Aztán mondtam a srácnak, hogy izomtömeget szeretnék növelni és akkor ajánlotta a fehérjét, mert állítólag ettől "száraz" izom építhető. Kb. 178 cm vagyok és legutolsó mérésem alapján 88 kg, ezt amolyan verseny súlyként tartom már egy jó ideje, bár szerintem most fogytam (zsírból), szóval pontos adatot nem tudok írni. Az étrendemet tudom biztosítani rizzsel és husival. Állítólag 1,5 hónapig ki kellene tartani ennek a "vödörnek", de én bárhogy osztok-szorzok, 3-4 hét (ha ezzel a 47 grammal számolok 1 adagot).
  3. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Eddig nem éltem táplálékkiegészítőkkel, azonban vásároltam a Biotech boltból egy 100% Iso Whey (3 kg-os) terméket. Az eladó srác mindent elmondott nekem, azonban lenne egy-két kérdésem. Az adagolását edzésnapokon 3, pihenő napokon 2 adagnak számolta. Ez eddig stimmel. 1 adaghoz, 3 dl tejbe keverve 5 kanál fehérjét ajánlott. Azt hittem van benne mérőkanál, de ezt nem találtam meg benne. A doboz oldalán 2 evőkanalat ír (47 g). Nem sok ez egy kicsit? Nem kételkedem, de inkább kérdezek, mint hogy 2-3 hét alatt bepusziljam az egészet, miszerint 1 adaghoz 47 g fehérje kerül. A másik dolog az volt, hogy reggel, edzés után és lefekvés előtt igyam. A reggeli adag mehet éhgyomorra vagy reggeli után? Vagy ennek nincs jelentősége? Illetve kb. 2 héttel ezelőtt vettem L-Carnitine-t (van egy kis pocak felesleg), az illető azt mondta, hogy ezt szedhetem az Iso Whey mellett. Ti ezt hogy látjátok? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Dávid
  4. fdavid91

    Navigációs kérdések (új)

    Szép napot mindenkinek! Nem tudom jó helyre írok-e, remélem kapok rá megfelelő választ. Eddig 3 db GPS-re raktam navigációs szoftvert (memória kártyára) gond nélkül. Most ajándék céljából vettem egy ismerősömnek Wayteq x950 HD-t. A 4 gigás belső memória végett azonban nem vettem hozzá kártyát. Tegnap reggel hozta ki a futár, azóta próbálgatom és bármilyen fórumon bármilyen megoldást megcsinálva sem történik semmi... Mindent elvégeztem, "mobilenavigator" mappába helyeztem el a programot illetve az exe-t is átírtam ugyan erre. A sys.txt átírása is megtörtént és állandóan hibaüzenettel dobott ki a műszer, ha ráböktem a GPS ikonra. Ebből fakadóan leszedtem egy másik programot, szintén átírtam mindent, most nem ír ki hibát, azonban minden egyes "GPS"-re kattintást követően újraindul a készülék, a szoftvernek még az indítóképét sem látom. Mi lehet a gond? Nem vagyok valami nagy hozzáértő... Mivel ennek a készüléknek 800x480-as a felbontása ezért olyan programot raktam rá ami ezt támogatja. Egyes fórumokon a license fájlt okolják (hasonló hibánál) másik szerint a skin fájl rossz. Ezeket is kicseréltem már, de szintén újraindul a ketyere. A segítséget előre is köszönöm!
  5. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Szia! Nem győzöm köszöngetni a rengeteg tanácsot... Köszönöm neked is, V-Ba! Szintén sokat segítettél, úgy érzem nem lesz itt gond. Kaja és edzés megoldott már csak azt kell eldöntenem hogy melyik nap vegyem ezeket a kiegészítőket És így van, mind a 2 dolog jó lenne: erő és több izom is.
  6. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Hello, Torres! Először is köszönöm a hasznos tanácsot! Kérdésedre válaszolva: nem mondanám hogy nehezen hízó vagyok, de ha rengeteget eszek sem látszik meg rajtam annyira, mint másokon. A tömegnövelő és fehérje már szóba jött pár nappal ezelőtt, viszont sokak szerint azzal nincs bajom, már csak nagy részben izmosodni kellene, mert állítólag az zsírosít, bár javítsatok ki, ha tévedek, de nekem is csak más mondta. Szóval tömegnövelő nem hiszem, hogy kellene már nekem. Őszinte leszek, 2 oka van annak hogy elszántam magam annak idején. Egyik oka az, hogy elég pocakos voltam és egyáltalán nem látszódott rajtam semmiféle izom, akkoriban nagy durranás volt a Halálos Iram c. film és megirigyeltem Vin Diesel kinézetét, ezért elkezdtem edzeni. A másik ok pedig az hogy rendészeti suliba szeretnék menni hamarosan, már csak hónapok kérdése és erőnléti vizsga is lesz, amin jó lenne minél jobb formát kihozni magamból, plusz a tempót is könnyebb tartani, ha sportosabb az ember. Kreatinról azt hallottam szó szerint, hogy nem lehet tőle annyira kifáradni, nincs izomláz és ha pl. fekvenyomásnál megtudok csinálni 4x8-at, akkor kreatintól akár 5-6x8-at is. Szóval ezért gondolkodnék ilyenekben. Azt nem tudom mit mivel lehet szedni, vagy lehet-e ezeket "keverni" de gondolom különösebben nincs semmilyen mellékhatás a termékek szedésének variálásától függetlenül. Viszont ahogy említettem is (nem kell nagy dologra gondolni) de egy kevéske felesleg van még rajtam és azt is jó lenne ledolgozni. Így hát az erőmet is kellene növelni meg izmosodni is, mert van hova.
  7. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Hát igen, ez volt tervben, csak előtte itt is szerettem volna érdeklődni, de így látatlanban elég nehéz lenne megítélni a helyes összeállítást. Nem mellesleg az Egri, Tóth József lesz az edzőm és nagy esélyeket látok a siker érdekében is. Köszönöm azért! Minden jót, további izmokban és erőben gazdag fejlődéseket! Sziasztok! Üdv: Dávid
  8. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Köszönöm a gyors választ, jotzo! BodyBuilder oldalt ismertem már, onnan is sok hasznos dolgot szűrtem le, amit feltudtam használni edzéseim/étkezéseim során. Akkor a "szer" szóért elnézést kérek, de hirtelen nem tudtam jobb szót kitalálni rá, ami magában foglalta volna mindet, viszont gondolom mindenki érti belőle mire is gondolok. Ezek után nem tudom hogy írjam, félre ne értsétek, hogy rengeteg termék található az oldalon és igaz hogy annyi időm minden nap van, hogy elolvassak 1-2-t közülük melyik mire jó és hogy lehet használni. De ahogy említettem is nem értek hozzájuk és hiába nézem meg az XY nevű terméket, ami talán megfelelne nekem, amatőr tudásom alapján, ha itt sok tapasztalt testépítő megmutathatja nekem a jó utat és esetleg ajánlhatja nekem valamelyik "táplálékkiegészítőt". Az étkezésem megoldott, akár minőségben (rizs, hal, csirkemell...stb.) akár rendszerességgel (6-7-8 étkezés/nap) attól függ a beosztás hogy milyen a napi teendőm. Szóval mindenesetre köszönöm a segítségedet még 1-szer, csak jobb lenne, ha a "sült galamb a számba repülne" magyarul és valaki megírná hogy mit kellene szednem. (fehérje, kreatin, aminosav és társaikra gondolnék gyakorlatilag, mert ha nem tudnám már csak nevéből kifolyólag sem, hogy pl. mire jó a "tömegnövelő" még lehet azt is szedném, mert megtetszene a "body shop"-ban és ezzel rontanék a helyzetemen).
  9. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Szép napot, sziasztok! Annak idején volt pár kérdésem és meg is kaptam rá a választ, ezért ismét hozzátok fordulnék. 2 éve edzek (itthon) és eddig szerek nélkül. Szerencsére rengeteget fejlődtem ez idő alatt és a felesleg is lement rólam nagy részben. Viszont most úgy döntöttem hogy komolyabbra fordítanám a dolgokat és befektetnék pár apróságra Mostantól konditerembe is elkezdenék járni és valószínűleg sok tanácsot fogok kapni ott is, de kikérném a ti véleményeteket is, hogy mit kellene szednem. Konkrétan Kreatin-ba gondolkoznék ismerőseim tanácsa alapján, csak nem értek ezekhez a szerekhez, ezért nem tudom mi lenne még számomra jó. A tömegem már meg van, 90 kg társul a 178-180 centis magasságomhoz. Örülnék ha kapnék ilyen téren tippeket (ha ennyi adatból megoldható). Előre is köszönöm segítségeteket!
  10. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Hát köszönöm a segítségeteket! Az a helyzet, hogy valóban a konditeremben jobban lehet edzeni, ezt én is elismerem, de 45 km-re járok suliba és így ahogy te is írtad, davcsi itt a közelben nem nagyon van lehetőség, vagy ha van is nagyon gyenge. + suliból hazafelé pl.: fél 2/fél 3 felé már nem nagyon van "erőm" és kedvem bent maradni, itthon meg akkor gyúrok, amikor akarok (tehát több időm van rá). De ugye ezért meg kell dolgozni, ha valóban el akarok érni valamit, úgy hogy szerintem rápróbálok Szeptembertől.
  11. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Aha, akkor te jobban azt mondanád, hogy inkább konditerem... Hát nem is tudom, itthon több időm van rá, de majd megpróbálom
  12. fdavid91

    Milyen telefont vegyek?

    Hello mindenkinek! Én is most akarok telefont cserélni. Egyre újabbak, szebbek és jobbak jönnek ki, de nekem nagyon tetszik pl. a Nokia 6280 és 6288. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Vagy inkább már valami újabbat nézzek?
  13. fdavid91

    Nokia 6280

    Hello mindenkinek! Most a beszélgetéseitekből nem tudom eldönteni, hogy milyet vegyek. Mert igaz, hogy egyre újabbak jönnek ki, de nekem is megtetszett a 6280 és 6288. Szerintem mind a 2 telefon jó.
  14. fdavid91

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok! Az a helyzet, hogy kb. 1 éve kezdtem el edzeni. Nem használok semmit és nem is akarok csak a puszta fizikai erőt. Viszont vannak dolgok amikkel még nem vagyok tisztában. Volt aki azt mondta, hogy a hétből 6 napot edzett és 1 napot pihent, ezzel elég jól haladt és "nagyon" izmos lett. A másik dolgot a BodyBuilder-en olvastam, hogy nem szabad túlterhelni az izmokat, mert csak akkor fejlődik amikor pihensz, tehát jobb ha minden másnap edzesz. Azóta (kb. fél éve) Hétfő, Szerda és Péntek az edző napom. Az lenne a lényeg, hogy mit tudtok/hallottatok róla melyik módszer a jobb. Viszont az sem kizárható, hogy nem megfelelő az edzésem, de még nem állítottam fel étrendet magamnak (ez gondolom baj). Még annyit, hogy gondolkoztam a konditeremben is, de nem nagyon van rá időm, inkább itthon csinálom/csinálnám. Most tervbe vettem fekvőpadot és elég sok súlyt, hogy tudjam rakosgatni. Ha ezekben tudnátok segíteni, megköszönném vagy esetleg tippeket adni! Ha valaki kérdezett már ehhez hasonlót, akkor elnézést, de nem nagyon akartam visszaolvasni több mint 30 oldalt. Már annyit elértem, hogy szemmel láthatólag nagyobb a karom és reped, a hasam "kezd" alakulni. Korom: 17 Súlyom "gyúrás" óta: 85-90 kg Magasságom kb.: 178 cm
×
×
  • Create New...