Jump to content
PirateClub.hu

angelina87

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Érdeklődés
    pszichológia, film, zene, irodalom

angelina87's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. angelina87

    Hogy vagytok?

    Most betegeskedem, azon kívül jól vagyok. Élem a kis életemet és sóvárgok a régi munkahelyem után, ahonnan most hívtak föl, hogy menjek vissza, de nem hiszem, hogy megtehetem, mert csak szezonális, pedig nagyon jó kis hely volt... :S úgyhogy vegyes érzelmekkel zárom a napot és emlékezéssel
  2. Szerintem, jó az, ha hagyju a férfit udvarolni, küzdeni! Nem jó az, ha első hetekben megtörténik a dolog, mert akkor nem biztos, hogy lesz kedve küzdeni és továbbmegy.. De ha egy-két hónapig küzd, udvarol, nyumul, akkor tudjuk, hogy tényleg komolyan gondolja, mert már mennyi időt szánt rám, ezt biztos nem vesztegetné csak úgy el, ha nem gondolja komolyan, hanem menne tovább olyanhoz, akitől a sex részét egy kapcsolatnak hamar megkapja, a többi meg mindegy!
  3. angelina87

    Segítség, leszbikus vagyok?

    ,, És bármilyen hihetetlen, ha mindezt kipróbáltátad, tetszett, és újra megtennéd, akkor még mindig nem vagy leszbikus! Csak egy normális, egyészséges, vonzó fiatal nõ, akik tudja, hogyan élvezze az életet! " Tehát most az jön, hogy nincs is olyan, hogy leszbikus? vagy csak az a leszbikus, aki együtt él egy nővel, párkapcsolatban ? ( és fölveszik a fészekrakó hitelt? :D:D) vagy miiii? Mindezt férretéve, én nem ítélem el azt, ha valaki a saját neméhez vonzódik.. De pl. Faludy Fannival sem értek egyet, aki valamelyik riportban azt mondta, hogy na ugyan neki nem az számít, hogy az illető férfi-e vagy nő, hanem az, hogy mint embert szeresse, legyen az illetőnek kisugárzása, egyénisége meg ilyesmi. Persze egy részével nagyon is egyetértek, de azért szerintem el kellene dönteni, hogy férfi legyen az illető vagy nő.. Bár az alábbi cikkben csak jóképben leszek föltüntetve, ha sexuális kapcsolatot létesítek egy nővel, mondván, kalandvágyó vagyok, élvezem az életet. Még a végén kipróbálom :D ( ez volt a vicc... )
×
×
  • Create New...