Jump to content
PirateClub.hu

mikikol10

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

mikikol10's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mikikol10

    Folytasd a történetet ! 2. rész

    megjelent a doctor a Ki vagy doki? C. sorozatból és mindent helyretett..Senki se hitte el és elvitte a földet a megfelelő időbe.Lezárta az idő rést, de a doktor-nak el kellet pusztítania a kardot.No nem baj gondolta magával viszik őket a Tardis Időgép-Űrhajóval.Kifejlődött a legújabb lény félig bolygó félig ember...
  2. mikikol10

    Mi az idő?

    Az idő ami most van jelen van csak és a te memóriád amit a múltnak hívunk.Jövő sincsen.Csakis Jelen van.Mert amikor bekövetkezik az a jövő akkor Jelen van.És lehet lesz időgép, de a világ még nagyon az elején van ezeknek még a űrt se ismerjük nagyon.Nagyon sokat kell még várni az Időgépig és az Idő teljes meghatározásáig.
  3. Ne legyetek már ilyenek.Kell a hitt.Kitudja az ember feltalálhat olyan gépjárműszerkezetet ami mondjuk meg tudna tenni 1 millió fényévet 1 óra alatt.Ahogy az ősember se hihetett a számítógépbe...Biztos feltalálnak valamit. Szinte 100% és valamikor el kell kezdeni és talán így kezdik )).
  4. mikikol10

    Folytasd a történetet

    de nem mégis sikerült.Viszont görögök lettek Árpiék.
  5. Off: Marci szerintem kicsit tulzol hisz 11 év múlva nem lesz olyan ha most még az elődje sincs meg!Hisz a gép nem kapcsolódik be egy szóra:D On:Intel korelo 4ghz 1gb cache 10 magos 80gb ddr ram 3tb winchester nvidia ertelo 45 xvem Kicsi hordozható lesz minden gép.
  6. mikikol10

    Megnézheted mikor halsz meg!

    2070 Július 13 Pont nyáron és csak 74 éves.Ó baxus.( tudom, hogy vicc..)
  7. Valaki tudna adni linket honann lehet letölteni a kiwit? Mert enm tudom honann érdemes tölteni. Elöre si thx Miki.
  8. mikikol10

    Avi-ba felirat égetése

    Nekem a dvd nem kér egybeégetést hmm de kiprobálom.
  9. mikikol10

    Ubuntu

    Ki tud más urlokat téma letöltéshez??
  10. Nekem is volt ilyenem. Nekem muszájt ujrateleőpiteni a windowsom. Keress a neten egy windows telepitö készitöre. Ha nem találsz irj és adok linket letöltéshez. U.I.milyen kamod van?
  11. mikikol10

    Tedd a lábad a billentyűzetre

    nekem ez jött ki: zthjukmlgft cthjnuhgiihjubggtghtvgbfgtvfbghhhghnmhjnkiuigtgftrrergfrtz76ghhjzuiu Ráléptem néhányszopr és már tisdztitom is a billentyüt
×
×
  • Create New...