Jump to content
PirateClub.hu

berserk87

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About berserk87

  • Születésnap 02/15/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kepafalon.hu/mid719-Donka-Peter-festmenyek.html
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Érdeklődés
    festészet, rajzolás és minden ami ezekhez kapcsolódik

berserk87's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Eddig 14 filmben szerepelt és készül a 15. is. A Viasztestek-ben is feltűnt, ami nekem nagyon tetszett. 5 sorozatban is felbukkant epizódszereplőként a Narancsvidékben láttam is. De ettől függetlenül nekem egyáltalán nem tetszik. Az én listám: 1. Jessica Alba 2. Jessica Biel 3. Keira Knightley Natalie Portmann-t(V for Vendetta), Megan Fox-ot(Transformers) és Kristin Kreuk-ot(Smallville) is hiányolom. Kristin Kreuk nálam benne lenne a top3-ban ha választani lehetne.
  2. berserk87

    Animékről

    Én a Berserk-et tudom nagyon ajánlani, a legjobb anime amit eddig láttam. Csak 25 részes komoly hangvételű az anime, mangában még folytatódik. Az első két rész a befejezés után játszódik és ebből meglátjuk, hogy milyen lesz a főszereplő majd a történet végére. És ezután kezdődik el az ő életének bemutatása kamaszkorától. Ebben tényleg megfigyelhető a jellemfejlődés és a három főszereplő egymás iránti érzéseinek változása és kapcsolatuk alakulása teszik még érdekessé. A befejezés meg teljesen meglepő elsőre nagyon furcsa. Többet nem mondok róla, nézzétek meg és majd meglátjátok. A Wolf's Rain-t is ajánlom meg Hayao Miyazaki rajzfilmjeit. Pl.:Vándorló palota, Chihiro szellemországban... Mindre jellemző a kiszámithatatlan és élvezetes történetvezetés. Nincs ezekben véres és erőszakos jelenet ezért kisgyerekeknek is ajánlom, de felnőtteknek is élvezetes. A Chihiro oscar díjat is nyert, de nem csak ezt jelölték oscarra, szóval nagyon is érdemes megnézni. A főszereplői általában gyerekek, akik nagyon szorgalmasak, jóravalók, szimpatikusak. Sose csalódtam még az ő munkáiban. És a Naruto, pedig nem szeretem az ilyen sok részes animéket, de ez nekem nagyon tetszett szóval a Dragon Ball rajongóknak ezt ajánlom leginkább, vagy a Bleach-et, bár utóbbi nekem annyira nem tetszett. A full Metal Panic-ot meg azoknak ajánlom akik szeretik a vicces animéket. Az első két évad akcióban is bővelkedik, ott ahol komolynak kell lenni ott komoly maradt. A történet egy 16-17 éves srácról szól, aki katona(van egy 4-5 méteres robotja amit belülről tud írányítani). Azt a feladatot kapja, hogy védje meg 2 társával egy hasonló korú lányt. Ezért beépül az iskolájába, mint a legújabb diák. Hihetetlen mennyit baromkodnak. A fumoffu, vagyis a 3. évad meg már csak egy kedves kis vicces anime lett, kivették belőle a robotokat és több főszereplőt is sajnos. Ez az egyetlen anime amit szinkronosan ajánlok, mindig japán hanggal és magyar felirattal nézek mindent, úgy a legjobb. Bár néhány animében nagyon idegesítő ahogy a lányok vííííínyognak pl.: Bleach Van még egy másik amin sokat nevettem, de most a címe nem ugrik be, egy srácról szól akinek az egyik kezére egy lány nőtt Tényleg nagyon sokat lehet rajta nevetni. Ha jól emlékszem már páran írtátok is a címét.
  3. berserk87

    transformers 2

    Én moziban néztem meg, mivel nagy rajongója vagyok a Transformers képregényeknek. Feliratosan vetítették és nagyon jó volt, várom a 2. részt is. Szerintem nem zárták le sztorit. Nagyon sok Transformers még be sem mutatkozott, köztük az álcák másik nagy vezetője Sokkoló. A képregényben több 100 autobot és álca szerepelt, és még ott van főellenségnek Unicron is(aki egy bolygó, de ő is át tud változni robottá), de a képregényben még volt pár "főellenség" akik felbukkanhatnak. De a kreatív írók akár egy teljesen új cselekményszálat is belevihetnek a történetbe. Megatron is visszatérhet, szóval rengeteg lehetőség van a folytatásra. Ma néztem meg megint a filmet feliratosan és elég gyenge lett a felirat, több poént is rosszul fordított le a készítője, meg néhány poént elfelejtett lefordítani amik nagyon jók voltak. Moziban az egész felirat hihetetlenül jó lett, látszott rajta, hogy egy nagy rajongója készítette, nem beszélve arról, hogy a már említett poénok is fantasztikusan lettek lefordítva.. Sokkal jobb volt a film moziban, a hangeffektek nagyon jól szóltak. A 2. részt is tuti moziban fogom megnézni. Nekem megér egy jegyárat ez az élmény.Számomra többet jelent ez film, mint másoknak, mert én a transformersen nőttem fel, ezért kezdtem el rajzolni is. Van is itthon több tucat képregény.
  4. berserk87

    Transformers a Természetben

    Ez nagyon jó! Nagyon igényesen készítették el.
  5. berserk87

    South Park vagy Simpsons?

    Én mindkettőt imádom. Az összes szinkronos south park részt láttam és a 4 évadtól felfelé pedig feliratosan is. Néha elbaltáznak pár dolgot a szinkronban, bár így is nagyon jó szinkronosan és csak apróságokat, pár poént elszurtak, de ezt csak az új évadokban tapasztaltam. De a szinkronhangok zseniálisak, de a simpson családban is jók, főleg Homéré. Pont múlt héten néztem végi újból a South Park 8-9-10-11. évadát és most a south parkot tartom jobbnak, de amikor a simpsonst néztem akkor azt tartottam jobbnak, ja és a simpsonnak is láttam szinte az összes részét. Amúgy vannak nagyon hasonló részek a két sorozatban például mindkettőben volt 24 paródia. Nekem a south park 12. évadjának az első fele nem nagyon tetszett, de a második fele eddig zseniális.
  6. berserk87

    Mennyi a nemalvási rekordod?

    Pár barátom lanpartyzott és ők kb. 4-5 napig nem aludtak leszámítva pár percet. Mesélték, hogy teljesen vérben volt már a végére a szemük. Ami pedig érdekes, hogy azt mondták, hogy úgy tudtak fent maradni, hogy aki álmos volt annak hátulról megszorították a mellkasát addig amig elájult és utánna pár perccel később felébresztették, aki ezután már egyáltalán nem volt álmos és úgy érezte, hogy kialudta magát. Ezt ők olvasták valahol és egyáltalán nem szoktak hazudni szóval én elhittem nekik. Gondolom, hogy ez azért biztosan káros lehet szóval ne nagyon próbáljátok ki, csak gondoltam leírom érdekességként. Nekem elég hihetetlennek tűnt, amikor mondták, de nagyon hihetően mondták el.
  7. berserk87

    Mennyi a nemalvási rekordod?

    Nekem 70+még pár óra. Vizsgaidőszakban történt. Én mindig utolsó nap szoktam tanulni a vizsgákra és általában elég is az egy nap rá. Csak ekkor elnéztem és másik tanárnál vettem fel a vizsgámat, de szerencsére hétfőn kiderült és így nem szerdán, hanem kedden kellett vizsgáznom és mellette még volt hétfőn is egy vizsgám ami miatt előtte se aludtam. Kedden úgy éresztem magam a vizsga előtt, mintha részeg lennék még hányingerem is volt. Végül egész jól sikerült mindkét vizsga a hétfői 5-ös a keddi 4-es lett. Meg volt egy másik nagy nemalvási esetem ez még talán durvább volt, bár csak kb. 50 órát nem aludtam. Ez nyáriszünetben történt pár évvel ezelőtt amikor egy konzervgyárban dolgoztam, 12 órás munkaidőben. Annyira fárasztó volt a munka hogy alváson kívűl semmire se volt időm, ezért elhatároztam egy 12 órás munkanap után, hogy nem alszom délután, hogy legyen időm filmeket nézni és éjszaka elmentem ledolgoztam még 12 órát a konzervgyárban. Ez után 18 órát aludtam egyhuzamban, ez az alvási rekordom.
  8. berserk87

    HQ Wallpapers by Attila0427

    Gratulálok. Tetszenek a képeid, le is cseréltem a mostani hátteremet a tiédre.
  9. berserk87

    Dragon Ball 2008

    Én mostanában néztem a Z-t, de annyira gyökér története van. De tényleg ennél tucatszámra vannak a jobb animék. 20 részen kersztül harcol dermesztő meg son goku, ami egyébként csak 5 percig tartott. Ami nagyon szánalmassá és unalmassá teszi a sorozatot. A sima sokkal jobb volt. Meg Goku fut Kaito mesterhez azon a szar úton ami kb. szintén 20 részen keresztűl tart. Ti meg csak azt írjátok, hogy nem lehet a film jobb mint ez. A karakterek viszont nekem nagyon tetszettek, a szinkron nagyon jó. Láttam japám hanggal, hát valami rettenetes volt. Én szeretem ezt a sorozatot, de szerintem a film sokkal jobb lesz. Ha a történetet egy kicsit átírják az még nem jelenti hogy rosszabb lesz, csak azt hogy más. A rajongóknak ez általában nem tetszik. Stephen Chow meg szerintem garanancia a jó filmre. Nézzétek meg a Pofonok földjét, az a legjobb filmje. Ha tehetitek akkor feliratosan nézzétek, eredeti nyelven (Én így néztem meg háromszor, meg egyszer szinkronosan) Remélem hogy ilyen szintű lesz a Dragon Ball film is, és beletesznek jó sok poént is, hiszen a sorozatban is volt pár. Nézzétek meg és utánna alkossatok róla véleményt, mert persze lehet hogy rossz lesz, de majd meglátjuk 2009-ben.
×
×
  • Create New...