Jump to content
PirateClub.hu

smidizoli

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About smidizoli

  • Születésnap 07/11/1978

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    somló környéke

smidizoli's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Igazából nem tudom hova is kellett volna irnom a témával kapcsolatban, bízom benne, hogy itt talán valaki tud segíteni. Van pár dos módban futó progim, amik nélkülözhetetlenek, cseréjük viszont komoly összegbe kerülne. Elég sűrűn kell nyomtatnom ezekből a progikból, a jelenlegi párhuzamos porton csatlakozó nyomtatómmal ez működött is szépen, csak szerencsétlen nyomtató nem bírja a hajtást, már haldoklik. Szeretnék újat venni helyette, ezzel csak az a probléma, hogy a mostani nyomtatók szinte kizárólag usb porton csatlakoznak a géphez, és szerintem a dos-os progik azt nem tudják használni. A progik készítője sajnos nem tudott segíteni az ügyben, ezért szeretnék tőletek bármilyen segítséget vagy segédprogit kérni...talán már valaki találkozott ezzel a problémával... Előre is köszönök mident!
  2. Van egy 5letem... számtógép + tv out-os videokártya, rca vagy svideo kábellel ráköt egy mezei videomagnóra. Azoknak van ugyebár koax kimenete, erősítő-elosztó, és már mehet is a tvkhez... a minőség erősen függ a videomagnó képességeitől, de szerintem nem lehet rossz...egy próbát megér.
  3. smidizoli

    Nyomtató kérdések,gondok!

    Ezer köszönet! Azt hiszem megvan ami kerestem...Pár nap, és kipróbálom. Egyébként a filcet tisztára cseréltem, egy régi halott nyomtatót használtam donorként, némi szeletelés/barkácsolás, és kész... Bízok benne hogy jó lesz!
  4. smidizoli

    Nyomtató kérdések,gondok!

    Segítséget kérek bárkitől, aki már találkozott az alábbi hibával, és sikeresen meg tudta oldani! Canon i350-es nyomtatóm a következő hibaüzenettel megállt: Az elhasznált tinta gyűjtőtartálya megtelt. Szétszedtem, mondván nem okoz ez problémát, kitakaritottam, összeraktam, semmi javulás. Gondolom valahol a "csöppnyi" agyában megjegyezte, hogy az egyszer megtelt, de sajnos nem tudom hogy kell belőle kitörölni... Ehez kérnék segítséget, leírást, segédprogit, vagy bármit, amitől újra használható lesz a nyomtató... Másikat nem szeretnék venni, mert ennél gazdaságosabban egy új kütyü sem tud dolgozni. Előre is köszönet!
×
×
  • Create New...