Jump to content
PirateClub.hu

lacceeka

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lacceeka

  1. AMD 2800+ XD 90nanométeres technológia kb ennyit tudtam meg, a program neve ami kiírja az alaplapod ramod ill ramjaid tul. át: CPU-Z Ha kell eltudom küldeni ingyenes!
  2. lacceeka

    nincs hang a gépen

    Driver magiciannal próbálkozz ha driver van akkor lehet frissíteni kell megkeresi:)
  3. Sziasztok! a rendszergazda emlegetett valami eszköz szerűséget ami képes arra hogy a rendszert helyreálítsa illetve gyorsabb legyen azt mondta enm valami nagy tétel max 8000 forint. valami japán gyártmány amire emlékszek de most nem képes arra hogy megmondja az alkatrész nevét és semmit se. Amit még tudok róla hogy nem nagy dologrl van szó és ugyanúgy mint a videókártya az alaplapra csatlakozik. fontos lenne egy ilyen mert elvileg gyorsan helyreálítja a gépem amire most lehet ráférne... formáni nem akarok mert a drivereket elég nehéz volt megoldani. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném! Üdv.: Laci
  4. lacceeka

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nokia 3110c telefonálásra smsre és fényképzni esetleg 1Gs kártyára, másra nem ahsználom, esetleg zenét ahlgatni:) amire tökéletes:)
  5. lacceeka

    ki milyen alkoholt iszik?

    Pálinkák közül minden félét megkósolok edigi lista: szilva( semmi extra) mézes szilva( kicsit jobb) körte mézes körte cseresznye bodza csipkebogyó kökény berkenye sárgadinnye görög dinnye narancs szőlő törköly ananász birs alma kajszi őszi meggy cigány meggy bocsánat a listáért csak én nagyon pálinkás vagyok:) ha valami kimaradt akkor szóljatok:)
  6. lacceeka

    Milyen OP Rendszer-t használsz?

    Xp kódra épülő Mac kifejtve 1 teljesen lecsupaszított xp macre alakítva. azért így emrt a mac alatt enm futott el elég sok program!
×
×
  • Create New...