Jump to content
PirateClub.hu

steve223

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

steve223's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. steve223

    Microsoft Windows 7

    az illesztő programmal volt a baj felmentem az alaplapom gyártójának a weblapjára és letötltögettem az illesztőket és most már minden klapol! köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek!
  2. steve223

    Microsoft Windows 7

    köszönöm szépen a segítséget! megnézem egyébként asus alaplapom van !
  3. steve223

    Microsoft Windows 7

    üdv mindenkinek! tegnap telepítettem fel a win 7-et! már csak 1 problémám akadna nem tudom hogy van e rá megoldás! a hanggal van problémám vagy is a csatlakozókkal mert nekem valamiért nem észleli a gép hátulján lévő audio kimenetet de az előlapon lévőt pedig felismeri mint fülhallgató kimenet ha bemegyek a beállításokba a hátlapon lévő jackre azt írja ki hogy nincs csatlakoztatva! nem értem hogy mi lehet a probléma probáltam más audio illesztőt is feltenni de az sem javított semmitsem a helyzeten! elöre is köszönöm a segítséget!
  4. steve223

    Microsoft Windows 7

    üdv mindenkinek! ma telepítettem fel a win 7-et! már csak 1 problémám akadna nem tudom hogy van e rá megoldás! a hanggal van problémám vagy is a csatlakozókkal mert nekem valamiért nem észleli a gép hátulján lévő audio kimenetet de az előlapon lévőt pedig felismeri mint fülhallgató kimenet ha bemegyek a beállításokba a hátlapon lévő jackre azt írja ki hogy nincs csatlakoztatva! nem értem hogy mi lehet a probléma probáltam más audio illesztőt is feltenni de az sem javított semmitsem a helyzeten! elöre is köszönöm a segítséget!
  5. kattintsatok az aláírásomban lévő linkre! pár másodperc az egész de nekem snagy segítség:D köszönöm elöre is! jah és ki játszik ezzel a game-el?
  6. én ki se nagyítottam a képet........
×
×
  • Create New...