Jump to content
PirateClub.hu

kicsi92

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About kicsi92

  • Születésnap 08/26/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Gyüreeee

kicsi92's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Jupííí aszem én vagyok az ötvenedik :D ja azért hogy témánál maradjunk a sorozatoknál is inkább a dvdripet keresem
  2. Üdv mindenkinek! Háát mostanában (elmúlt félév) 95%ban felirattal nézem a filmeket, speciális esetekben angol felirattal, vagy azzal sem, de ha tehettem vártam egy fordítást. A minőségről meg annyit hogy a workprint verziókat messzire kerülöm, de ha nagyon érdekel egy film, vagy már régóta várok rá a akkor jöhet a Cam/Ts de itt is inkább várok egy R5öt Hááát további szép jó estért mindenkinek!
  3. kicsi92

    Tanár beszólások

    Kedvencem: Irodalom óra: Kérdezzük tanárnő kilehet nyitni az ablakot? Tanárnál FATAL ERROR egyszer csak feláll odamegy az ablakhoz kinyitja, kinéz bezárja visszamegy megszólal: Kilehet nyitni Matektanárom rohadt nehéz feladat után: Na aki ezt megcsinálja az talán lehet kettes. Megint a matektanárom: ööööö , ööööö , öööö Na várjunk ez így nem jó! ööööööö :D :D Haveromék káposztával foglalkoznak több hektár földjük van és csak káposzta (egy kis kiegészítés a köv. sztorihoz) Irodalom órán irodalom tanár miután valaki kérdezett valami hülyeséget: Neem az más káposzta mire a haver fennhangon: AGRESSOR? (mert hogy az is egy káposzta fajta )
  4. kicsi92

    Sörreklám kicsit másképp

    Köszi a linket! Az az igazság hogy bármennyire is tagudjuk igaza van a srácnak, nem azt mondom hogy végig röhögtem az egészet, bár a vége: Magyarország! Áááá én megyek és inkább leiszom magam. Az tetszett
  5. kicsi92

    Kandikamera a zuhanyzóban

    naaagyoon beteeg ilyenkor elgondolkozok hogy ezeket kitalálja ki
  6. Hogy hogyan mondanám meg? egyszerű: Anya, apa! Meleg vagyok!! Lehet hogy utána rögtön kiherélnének, bár kitudja nem volt (és nem is lessz) ilyenben részem.
  7. kicsi92

    Interjú 16+

    XD a környékünkön rengeteg van az ilyenekől... dee mekkora egy állat:D köszi a linket
  8. kicsi92

    Idegbeteg Counter Strike-os!

    Én is játszok de nem ennyire :P köszönöm a linket
  9. Counter-Strike Ima! Source atyánk ki gépünkben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te gránátod legyen meg a te bullpuppod s amint az italyn úgy a duston is. Mindennapi lőszerünket add meg nekünk ma és bocsáss meg a cheatereknek miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk camp-előknek és ne vígy minket az AK tűzbe, de szabadíts meg a flashlighttól. Ámen. :D ez dee naagy:D most már minden dust2-őt ezzel kezdek
  10. kicsi92

    szólánc :D

    trabant trabant
  11. kicsi92

    Elájulás

    vicces dolog ez persze csak ezzel egy probléma (mi így csináltuk: 10 levegő gugolva felálsz és átulról valaki szorosan rászorít a ?rekeszizmodra?) poénnak indult de a robléma az volt hogy a srác nem bírt megtartani és én egyensen az arcomra estem. sérülések: állkapocstörés, nyelv elharapás, agyrázkódás tédemben csontrepedés, -5fog, egy 6 öltéses vágás az államon + az 5 hét gyógyulás de még ma sem tökéletes a harapásom. szóval így játszatok ezzel (2006 10 18-án történt)
×
×
  • Create New...