Jump to content
PirateClub.hu

kunuk

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kunuk's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. kunuk

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Adott egy xp-ami nem magyar.Szeretném magyarositani de sehol nem találok hozzá megfelelő programot.Ha valaki tud kérem segítsen.Nagyon háhlás lennék érte.
  2. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Hét kezdtem örülni de nem sokáig tartot mert megint kérte hogy aktiváljam.Probálkozom tovább.
  3. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Először is köszi a gyors választ.Hát én valamit nagyon elrontottam mert nem akart betölteni.Beraktam a javito lemezt most elindul de amikor megnézem,hány napom van még nem látok semmit.Ezt irja ki Status Not available. nem tudom mit jelent.Gondolom azért van mert kitöröltem a winlogo.exe-t.Badarságot irtam???????
  4. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Na ez az amit lekellene fordítani magyarra mert sajna nem értek semmit. Nagyon hálás lennék. Sajnos a kod nem működik
  5. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Nem tudom sikerült -e valakinek nem 30 napossá tenni.Ha igen ossza meg velem sőt mindenkivel mert biztos soknak jól jönne.Persze az már luxus lenne ha magyarul ugyanis nem sokan tudunk angolul. neke m nagyon tetszik a windows 7 .Sőt nem tudom hogyan valahogy előjött az a plusz.Szoval eddig jó.
  6. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Szerintem valami driver probléma lehet. Kép hang .hálókártya stb.
  7. kunuk

    Microsoft Windows 7

    Hát nekem sehogy-sem sikerült.Mind kettő megoldást meg néztem de egyik sem ment.Gondoltam a sima vistára is fel kellene mennie.Vagy tévedek????
  8. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Tudom nem ide tartozik de nagyon jo lene ha valaki mondana egy oajn programot ami avibol-dvd-re convertal. PL: hasonlot mint a VSO. Mar sokat kerestem de nem nagyon talalok.
  9. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Laptop Toshiba satelitte A 100 787-s
  10. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sajnos nekem sem megy sem a net sem a hang.Bár amikor először raktam fel akkor még volt hang de újra húztam a net miatt de akor már nem volt.Mindenki azt írja utólag fel lehet tenni drivereket.Jo lenne ha valaki bedobna egy-két linket ahonnan lelehet tölteni mert én nem tudom hol kell.Hiába írom a Google-ba.
  11. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Valaki árulja el honnan lehet leszedni utólag drivereket.Toshiba a 100 787 .
  12. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok. Leírom nekem mik a problémák hátha más is okul belőle.Tehát először mikor felraktam minden gond nélkül felment csak nem volt nettem.Aztán megint újra raktam hátha kihagytam valamit.Amikor végig futott a a telepítés valami nem stimmelt ugyan is amikor jönne az üdvözlő képernyő csak üres kék képernyő fogadott meg valami szöveget mondott egy hang de ezen kívül semmi.Vártam hátha valami történik de semmi.Na megint újra húztam de most meg nem volt hang.Na megint újra most nem jött az üdvözlő és ez így ment amíg meg nem untam.Tehát a kérdésem MI LEHET A BAJ?????? Valaki segíthetne aki jártas a témában.Előre is köszönöm. Laptopra kellene Toshiba a 100 787 -s.
  13. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Ultra isoval.Tehát kibontod kpsz egy iso filet és utána csak kikell irni az ultra isoval.
  14. kunuk

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Nagyon köszi.Szuper minden csak van egy kis problémám.Minden megy csak nem tudok netre csatlakozni.Egy Toshiba A 100 laptopom van és az istenért nem tudok wifi drivert találni hozzá.Nagyon megköszönném ha valaki segitene.Mondom nagyon szuper magyar is csak nem tudok nettezni.Ugye segít valaki
  15. Van szinkronnal csk nem tudom hogy kell feltölteni ide.Mozis a hang de magyar.

×
×
  • Create New...