Jump to content
PirateClub.hu

Bukrin

Veterán
  • Pontszám

    77
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Bukrin

  1. Lehet, hogy ez volt a hiba. :) A tegnapi letöltésekkor mindig kb. 100 kB méretű EPUB jött le, ma pedig már egy kb. 200 kB-os. Ez utóbbi viszont már tökéletes! Köszönöm szépen a feltöltést!!
  2. Nem a PDF és a MOBI verziókkal van gond, hanem az EPUB-bal. De nem gond, mert a MOBI is tökéletes, csak azért tűnt fel, hogy hibás az EPUB, mert én mindig azt a formátumot szoktam letölteni.
  3. Köszi a feltöltést! De szeretném jelezni, hogy 2-szer is letöltöttem az EPUB-verziót, de nem olvasható. Valamilyen hibát jelez az olvasó megnyitáskor.
  4. Köszi, ennek már nincsenek kisatírozva az oldalai. Viszont, nálam a formázása nem a legjobb, de lehet, hogy csak az én gépemen.
  5. Köszi a feltöltést! Viszont, a "Zátonyok közt (Hercule Poirot 27.)" nem OK, mivel a szöveg ki van satírozva benne. :(
  6. Így van, ahogy SpGhu írja, vagyis, hogy a link-be legalább 1, de gyakran több oda nem való karakter kerül. Én ilyen esetekben ismét beillesztem a link-et, de mielőtt "leEnter-ezném", végigmegyek rajta a kurzorral, és ahol 1-1 karakter erejéig elakadok, ott kitörlöm ezeket a láthatatlan karaktereket. Ezt követően már elindul a letöltés.
  7. Köszönöm a feltöltést. Egyben érdeklődnék, hogy a "Diana Gabaldon: A lángoló kereszt 1. (Outlander 5.)", vagyis az 5. rész 1. kötetete nincs meg véletlenül?
  8. Kíváncsiságból kipróbáltam a "Kapcsolatok"-at, és nekem gond nélkül elindul a letöltés, nincs a link-kel semmilyen probléma.
  9. Bukrin

    Ashampoo Photo Optimizer 8.1.1

    Megoldódott! A fenti probléma a "Total Commander" alatt jelentkezett. A "7-Zip"-pel simán ment a kicsomagolás. Köszi a feltöltést!!
  10. Bukrin

    Ashampoo Photo Optimizer 8.1.1

    Fura, de a "Ashampoo Photo Optimizer 8.7z" állományban található "fcw.nfo" fájlt ki tudom csomagolni az "fcwteam2020" jelszó segítségével, de a "crack" mappában lévő "ash_inet2-dll"-t már nem.
  11. Visszatérve a "decryption key" üzenetre, én azt vettem észre, hogy az okozza a hibát, hogy a letöltő link-be bekerülnek olyan karakterek, amelyek így ránézésre nem látszanak. Mivel ezek leggyakrabban a link vége felé szúródnak be, ezért ilyen esetekben azt szoktam csinálni, hogy a link-et beillesztem valahova (pl. egy új böngésző ablakban a Google kereső sorába), és a link utolsó 3-4 karakterét visszatörlöm (ekkor már tapasztaljuk, hogy ehhez nem csak 3-4-szer, hanem akár 8-10-szer is le kell nyomnunk a visszatörlés nyilat), majd visszaírom a link végéről kitörölt karaktereket. Ezt a javított link-et futtatva már elindul a letöltés.
  12. A közvetlen, biztonságos MEGA-s link, ami elé a trójait tartalmazó OUO-link beékelődött: https://mega.nz/file/ixJywCzL#q7ljLRxEK9jZF2svrqC2ic6PLO78uAhTZGYjU5lROw4
  13. Kíváncsiságból kipróbáltam Mia data-s linkjeit, és nálam tökéletesen működnek. Nem használok semmilyen letöltő programot, a Firefox-ból töltök le.
  14. Csak egy apró érdekesség, hogy a Courtney-sorozat részeit hol így írják sorrendben, hol úgy. A Wikipédián pl. az alábbi sorrendet tekintik megfelelőnek: Courtney-sorozat 01 - Amikor az oroszlán zabál Courtney-sorozat 02 - Mennydörgés Courtney-sorozat 03 - A bosszú Courtney-sorozat 04 - Lángoló part Courtney-sorozat 05 - A kard hatalma Courtney-sorozat 06 - Harag Courtney-sorozat 07 - Most kell meghalnod Courtney-sorozat 08 - Arany róka Courtney-sorozat 09 - Ragadozó madarak Courtney-sorozat 10 - Arany oroszlán Courtney-sorozat 11 - Monszun Courtney-sorozat 12 - A tigris zsákmánya Courtney-sorozat 13 - Kék horizont Courtney-sorozat 14 - A Nap diadala (A Ballantyne-sorozat 5. részének is tartják.) Courtney-sorozat 15 - Királyok Királya (A Ballantyne-sorozat 6. részének is tartják.) Courtney-sorozat 16 - A vadász végzete Courtney-sorozat 17 - Háború Courtney-sorozat 18 - Courtney háború
  15. Tökéletesek, mint mindig! :) Köszi szépen!!
  16. Sajnos, az EPUB-bá alakítás nem sikerült túl jól, de a PDF úgy lett formázva, hogy eBook-on is olvasható legyen. Köszönöm szépen a feltöltést!!
  17. Most próbáltam, és minden gond nélkül tölthető PDF és EPUB formátumban egyaránt.
  18. Vizipokinca eredeti feltöltésében a könyvek MOBI-formátumúák voltak. Nem szeretnék telhetetlen lenni :) , de ha valakinek meglenne még MOBI-ban vagy EPUB-ban, annak nagyon megköszönném.
  19. Nagyon szépen köszönöm!!!! Az "Eltitkolt életek" link-je még működik, úgyhogy azt sikerült letöltenem. Köszi még egyszer!!!!!!
  20. Szia! Fel tudnád tölteni ismét a Camilla Lackberg-könyveket? Köszönöm előre is!
  21. Köszi a feltöltéseket! Sajna, a "Gyilkos hold" sorozat helyén is az "Árva galamb" link-jei szerepelnek. Ki tudnád tenni a "Gyilkos hold" link-jét is? Köszönöm előre is!
  22. Az "ouo.io" web-oldal a "HTML/ScrInject.B trójai" kártevőt telepíti a gyanútlan felhasználó számítógépére, majd a "mega.nz" web-oldalról letölti a könyvet. Aki a kártékony programot nem kívánja a gépére telepíttetni, az az alábbi link-ről közvetlenül is letöltheti a könyvet: https://mega.nz/file/KxozySAJ#yHLRw4lr9lVI3Wi4g31EaJOjhkcrdiOXuL_TNdARjEA
  23. Nem törölték, simán tölthető.
×
×
  • Create New...