Jump to content

Bukrin

Veterán
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Semleges

About Bukrin

 • Rank
  Feltörekvő

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Csak egy apró érdekesség, hogy a Courtney-sorozat részeit hol így írják sorrendben, hol úgy. A Wikipédián pl. az alábbi sorrendet tekintik megfelelőnek: Courtney-sorozat 01 - Amikor az oroszlán zabál Courtney-sorozat 02 - Mennydörgés Courtney-sorozat 03 - A bosszú Courtney-sorozat 04 - Lángoló part Courtney-sorozat 05 - A kard hatalma Courtney-sorozat 06 - Harag Courtney-sorozat 07 - Most kell meghalnod Courtney-sorozat 08 - Arany róka Courtney-sorozat 09 - Ragadozó madarak Courtney-sorozat 10 - Arany oroszlán Courtney-sorozat 11 - Monszun Courtney-sorozat 12 - A tigris zsákmánya Courtney-sorozat 13 - Kék horizont Courtney-sorozat 14 - A Nap diadala (A Ballantyne-sorozat 5. részének is tartják.) Courtney-sorozat 15 - Királyok Királya (A Ballantyne-sorozat 6. részének is tartják.) Courtney-sorozat 16 - A vadász végzete Courtney-sorozat 17 - Háború Courtney-sorozat 18 - Courtney háború
 2. Tökéletesek, mint mindig! :) Köszi szépen!!
 3. Sajnos, az EPUB-bá alakítás nem sikerült túl jól, de a PDF úgy lett formázva, hogy eBook-on is olvasható legyen. Köszönöm szépen a feltöltést!!
 4. Most próbáltam, és minden gond nélkül tölthető PDF és EPUB formátumban egyaránt.
 5. Hálás köszönetem, Slbp és Vizipokinca!!! :)
 6. Vizipokinca eredeti feltöltésében a könyvek MOBI-formátumúák voltak. Nem szeretnék telhetetlen lenni :) , de ha valakinek meglenne még MOBI-ban vagy EPUB-ban, annak nagyon megköszönném.
 7. Nagyon szépen köszönöm!!!! Az "Eltitkolt életek" link-je még működik, úgyhogy azt sikerült letöltenem. Köszi még egyszer!!!!!!
 8. Szia! Fel tudnád tölteni ismét a Camilla Lackberg-könyveket? Köszönöm előre is!
 9. Köszi a feltöltéseket! Sajna, a "Gyilkos hold" sorozat helyén is az "Árva galamb" link-jei szerepelnek. Ki tudnád tenni a "Gyilkos hold" link-jét is? Köszönöm előre is!
 10. Az MarziPan-nak jó, de velünk, többiekkel mi lesz? Megtennéd, hogy mégis idemásolod a feltöltött könyved link-jét, ahogy MarziPan leírta? Köszi előre is!!!
 11. Sajnos, ez a könyvnek csupán az előzetese, pici részlete.
 12. Az "ouo.io" web-oldal a "HTML/ScrInject.B trójai" kártevőt telepíti a gyanútlan felhasználó számítógépére, majd a "mega.nz" web-oldalról letölti a könyvet. Aki a kártékony programot nem kívánja a gépére telepíttetni, az az alábbi link-ről közvetlenül is letöltheti a könyvet: [Hidden Content]
 13. John Sandford: Extrém préda (Lucas Davenport 26.)
 14. Nagyon szépen köszönöm!! :-) Így már le tudtam tölteni az 5. részt is.
 15. Köszönöm szépen a feltöltést! Sajnos, az 5. részt nem sikerül letöltenem, mert a MEGA azt üzeni, hogy "Invalid URL". Az első 4 rész letöltésével nem volt gond.
×