Jump to content
PirateClub.hu

szerzola

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

szerzola's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. szerzola

    Windows 7

    hali Kipróbáltam P4-en, király volt. P2-esen is , azt egy kicsit szaggatta, de ment. Összességében jó a rendszer, és ha lesz magyar, tuti, hogy felrakom.
  2. szerzola

    Microsoft Windows 7

    Üdv Én is felraktam a bétát, érdekes, hogy nekem inkább csak az XP-s drivereket fogadta el, a vistás nem érdekelte , ja és működik.
  3. szerzola

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Köszi. éppen egy ilyet akarok kipróbálni, csak már nlite-vel csinálok egy XP-t. Remélem sikerül.
  4. szerzola

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    98-cal király volt, csak van rajta USB és nem tudtam mindent rátenni pl. MP3 player A böngészők sem mentek rendesen ezért kellene gyorsítani.
  5. szerzola

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hali. Feltettem egy XPSP1-et egy P1-es gépre hardver: CPU 133, RAM96 MB, VGA 2MB Kérdésem, hogyan tudom gyorsítani az XP-t, egyébként egészen jól megy. Találtam butított xp telepítőket, de sajna ami tetszene az angol. Ezért próbálnám a meglévőt gyorsítani, esetleg, hogyan tudom nlite-vel megfaragni a telepítőt?
  6. szerzola

    A Bermuda háromszög

    Ha a hajók elsüllyedtek, akkor hogyan jöttek ismét felszínre, ha valahogy feljöttek akkor lennie kellett valami jelének, hogy elsüllyedtek. Nemigazán meggyőző elmélet, szerintem kalózok lehettek, a katonai veszteségeket meg valahogy le kellett írni, ez a legegyszerűbb. Az emberek hiszékenyek.
  7. szerzola

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hali Letöltötten egy SP3-mal frissített XP-t, integráltam bele drivereket Nlite-vel. És szeretnék hozzá még progikat is felrakni pl.: powerDVD, kodecpack stb. Úgy, hogy a rendszerrel ezeket is telpítsem, vagy a telepítés végén egy válsztó menüből telepítse őket. Szóval van-e ilyen program ami ezt megcsinálja, ill. más mód ?
  8. szerzola

    Hidrogén a telefonban

    Pedig szerintem egyszerűbb lenne félévente aksit cserélni a boltban, leadod az üreset, és egy minimális összegért kapsz egy telit, a hidogén olcsó.
  9. szerzola

    Sakktábla

    Thanks !
  10. szerzola

    Evolúció vs. Teremtés

    EVOLÚCIÓ Belenéztem, és amint lesz több időm végig is nézem. Így elsőre, nem értem miért járatják le magukat és vallásukat így a hívők? Láttam viszont egy érdekes filmet "Az élet relytéjének megfejtése" címmel, ami szintén Isten mellett érvel, és szerintem elég jól. De mégis EVOLÚCIÓ !
  11. szerzola

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Jöttem, láttam, írtam, mentem. Egyébként szerintem tegyél fel hirdetést, úgy tutibb!
×
×
  • Create New...